hosgeldın canım...o pek bellı olmuyo ılk aydada hamıle kalan var uzun surede bekleyen var ben mesela bır senedır beklıyorum ama gelmedı henuz bebısım...ıns senınledır bebısın hayırlısı olsun...
çok sağol bi topikte okudum ayda sadece birgün ilişkye girmiş hamile kalmış ya şansa bakın allahım bizede tez zamanda hayırlı bebişler ver yarabbim inş allah senide artık bekletmez hayırlısıyla bi bebeiş veriverir sanada:)
kızlar bebısıme bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kucucuk fazla bellı olmuyo ama var
kız kardelen evet köy dede vın olursa belki net çeker ama ben gittim gezdim elma domates biber kabak v.s topladım oturdum büyükbabamları gördüm geldim tugcalım ben alışkınım moralimin düzgün olduğunu inan çok az hatırlarım çünkü sorumluluklarım biraz ağır geliyo artık 10 sene olcak hala rayına oturtamadık ms hastası bi kaynım böbrek hastası bi kardeşim şeker kalp ve beyin damarlarında tıkanıklık olan bi kaynanam var diğer şeylerde cabası anlatsam bıkarsınız bide 3 tane öküz desem öküze hakaret olur kızmayın eltilerim var. bende sorun dert bitmez
ay masallah evet daha cok kucuk ama yavas yavas buyucek annesı...darısı basımıza ins...
mızmız,maşallah,allem ettin,kallem ettin,kocişini kürlerle besledin,çokta inandın,hamiş oldun,rabbim sonuna kadar sağlıkla nasib etsin inş.
kız guldurdun benı
tabıkı bunllar bır vesıleydı zamanı geldı oldu cok sukur