Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

iyiyim ebrarım nolsun canım.kaynanama gittik.oturduk çayımızı içtik geldik..koray tabi yine kalkmadı oyunun başından :(
ohh eyi etmişsiniz
ah o oyunlar benimkide arkadaşta filme daldılar bizde arkadaşla muhabbete bu saat oldu
canım benim..yarın 12 de gidicem hem pazar ya...az takılırım siz burdasınız diye.sositososito

ohh iyi ya azcık dertleşelim

sırf onun için bekledim,tabi çok ta mücadeleden geçtim beklemek için,erkekler taktı mı takıyolar galiba,illa kızsa zaten kalamamda,gıcıklık yapıyo işte.:jeyyar:

evet beklediğin iyi oldu bugün akşama kadar burdaydım gelmedin telafi etmeliydin
erkekler hep aynı boşver arada gıcıklık iyidir alkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet kuzum yani etik olmuyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yesssssssssssŞeniz
kıslar ben hamile olabilirim..bundan sonra olaylara bakış açımı degiştiriyorum:))
sürekli yoktur,bu ay da olmadı gibi düşünceleri bi kenara fırlattım attım...
ben galiba hamileyim:)) çok sık mişe gidiyom..gögüsler hep acır adet öncesi ama hiç acı yok..bu enteresan bişey...sonraa tam ortaya bıçak batıyo gibi oluyo ve alta vuruyo:kedi:

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kardelen5233, ebrar_53+, esrayagmur, tugcal+
toplaşın bakalım,kaç saatdir nerdesiniz hıııı

hadi yaaaaa,pozitif düşünce,pozitif sonuç yaneee,ne güzel,inş.öylesindir canım,test almadın mı?

ohh eyi etmişsiniz
ah o oyunlar benimkide arkadaşta filme daldılar bizde arkadaşla muhabbete bu saat oldu

ohh iyi ya azcık dertleşelim
iyi yapmışsınız cnm yaa..
erkekler öyle kendilerie göre bişey buldularmı unutuyolar hanımları bi köşedealsanaalsanasmile
kızlar iyi geceler neler kaynatıyosunuz bakiim....

aa hoşgeldin balım..iyiyiz seni sormalı?

kızlar iyi geceler neler kaynatıyosunuz bakiim....
hoşgeldin balım nasılsın?

anam hamişmisin kuzu
inşallah ya bende böyle diyeyim pozitif enerji yüklenelim
buarada cidden hayır olsun inşallah var cano

kardeloşum pardon kuzum... saat 11 den beri kaotırmışımkendimi... bi geldim yoktunuz sizi beklerken dalmışım.... gözlerim kan çanağına döndü.... hep ebrarın yüzünden ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…