- 19 Şubat 2009
- 31.861
- 40
ben çok zamandır öyleyim,ama çıkış tan çıkış yaptığımda çıkmıyo,çarpıdan çıkarsam öyle oluyo.
ben çıkıştanda çıksam tekrar girdiğimde direk açılıyo neler yaptım olmadı ensonunda bıraktım .yakalanıyorum hemen ama :kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çok zamandır öyleyim,ama çıkış tan çıkış yaptığımda çıkmıyo,çarpıdan çıkarsam öyle oluyo.
ben çıkıştanda çıksam tekrar girdiğimde direk açılıyo neler yaptım olmadı ensonunda bıraktım .yakalanıyorum hemen ama :kedi:
buarada hoşbuldum saolun
derinim 5 dakika doluyo haberin olsun
selam canlarım
bugün test dün test yaptım çık silik çıkmıştı sabah yaptım biraz daha belirginleşti dayanamadım kanda baktırdım ve sonuç pozitif hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum dualarımdasınız
ya olmuyo ama işim oluyo yinede bakmak istiyorum e girincede çıkamıyorumolsun canım,sende gizli okumayıver,ben okumuyomda ne kaybediyom,yani gizliden,yoksa genel olarak geçmişi okurum zaten.
ben hoşgeldin demediydim emme,neyse,şimdi dim bari kankama.olumunekankayizsmile
kardeloş beyazları 7 dk da serdim:) gittim kocişi örttüm.ben yokken yazdıklarınızı okudum geldim işte...toplam 9 dk:))
sabahdamı söylemiştiki ben niye görmedimanam,sen sabah duymadı mıydın,bilsem müjde verirdim,ben senide biliyo sandım
geldiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız delüş sabah degil akşam verdi müjdeyi maviş ben burdaydım hatta:))anam,sen sabah duymadı mıydın,bilsem müjde verirdim,ben senide biliyo sandım
ya olmuyo ama işim oluyo yinede bakmak istiyorum e girincede çıkamıyorum
bu hoş değil yani altta görünüp yazmamakda hoş olmuyo bana ters anladın sen onu
amanın de bari zorlada olsa
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
buarada müjdeyi vermedin maviş hamileymiş
neçok sevindim varya
maşallah tekrardan,nazar değmesin canım,ben kesin seremezdim şimdiye.