Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar öyle bir geçer zamankiyi izliyomusunuz çok güzel yaa
tavsiye ederim
Hosbulduk tugcem bende bebısı olanların topıgıne bakıyorum benım ne zaman olcak dıye uzuluyom canım o yuzden bakmamaya calısıyorum...
bizde bu diziler yüzünden tartıştık bi ara,ben maç istemiyordum oda benim dizileri,sonra anlaşma yaptık ben 2 tane diziyi kaçırmıyorum onada haftada 2 maç izlemesine izin veriyorum.bu şekilde çözdük.yoksa sinirden evdeki tvleri kırarım dedim:):sm_cool:
selam canlarım
bugün test dün test yaptım çık silik çıkmıştı sabah yaptım biraz daha belirginleşti dayanamadım kanda baktırdım ve sonuç pozitif hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum dualarımdasınız
selam canlarım
bugün test dün test yaptım çık silik çıkmıştı sabah yaptım biraz daha belirginleşti dayanamadım kanda baktırdım ve sonuç pozitif hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum dualarımdasınız
ben izliyorum canım gerçekten çok güzel bir dizi....
canım bakma öyle topiklere ben de okuyunca üzülüyodum hep şimdi hiç okumuyorum... burdan başka arada bir girdiğim toopic var tekrarlayan düşük yaşayanlarla diye....
walla ben zorla 37 ekran bir tv aldırdım... odaları ayıırıyoruz sorun olmuyo....
ayycanım ne güzel bir haber bu moral bozukluğuna ilaç gibi geldi.... gözün aydın cnım darısı bizlerin de başına inşallah....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım haklısın bakmamam gerek ama bebıslerın resımlerıde hepsını allah nazarlardan saklasın cok tatlılar allahım ıns bızede nasıp eder anne olmayı...
he he,bizim gibi yapın,ayın tek günleri benim,çift günleri eşimin kumanda,herkez istediğini açıyo,öbürü izlemek zorunda,izlemesse kalksın,başka bişeyle meşgul olsun,bu yöntemle eşim eşitliği sağlamamış ayrıca,kendi hakkını kazanmış,yoksa kumandayı hiç göremiyomuş.laelaelaelaelaelaelaelaelaelaebizde bu diziler yüzünden tartıştık bi ara,ben maç istemiyordum oda benim dizileri,sonra anlaşma yaptık ben 2 tane diziyi kaçırmıyorum onada haftada 2 maç izlemesine izin veriyorum.bu şekilde çözdük.yoksa sinirden evdeki tvleri kırarım dedim:):sm_cool:
selam canlarım
inşallah pelincim Allah büyük bize de gösterir o günleri inşallah... o zaman bebelerimizin fotolarını göndeririz birbirimize....
aramıza hoş geldin izmit,inş.en kısa zamanda anne olursun sende,isteyen herkezde.
kişiden kişiye değişiyo zorluğu kolaylığı,hiç belli olmaz,hatta bazen çok problemli olan hamile kalabiliyo,ama hiç problemi olmayan kalamıyo,kısmet işi bunlar.
hoşbulduk canım sağol ya ben bu ay çok ümitliyim hiç boş geçirmedik bu ayı hayallerim suya düşsün istemiyorum daha reglime 11 gün var beklemek çok zor ya
hosgeldın canım...o pek bellı olmuyo ılk aydada hamıle kalan var uzun surede bekleyen var ben mesela bır senedır beklıyorum ama gelmedı henuz bebısım...ıns senınledır bebısın hayırlısı olsun...kızlar merhaba bende anne olmak istiyorum ilk denememiz bizim bu ay geçmek bilmiyo ilk ayşlarda zor tutuyomuş ölemi bi bilginiz varmı