Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar öyle bir geçer zamankiyi izliyomusunuz çok güzel yaa
tavsiye ederim

ben izliyorum canım gerçekten çok güzel bir dizi....

Hosbulduk tugcem bende bebısı olanların topıgıne bakıyorum benım ne zaman olcak dıye uzuluyom canım o yuzden bakmamaya calısıyorum...

canım bakma öyle topiklere ben de okuyunca üzülüyodum hep şimdi hiç okumuyorum... burdan başka arada bir girdiğim toopic var tekrarlayan düşük yaşayanlarla diye....

bizde bu diziler yüzünden tartıştık bi ara,ben maç istemiyordum oda benim dizileri,sonra anlaşma yaptık ben 2 tane diziyi kaçırmıyorum onada haftada 2 maç izlemesine izin veriyorum.bu şekilde çözdük.yoksa sinirden evdeki tvleri kırarım dedim:):sm_cool:

walla ben zorla 37 ekran bir tv aldırdım... odaları ayıırıyoruz sorun olmuyo....

selam canlarım
bugün test dün test yaptım çık silik çıkmıştı sabah yaptım biraz daha belirginleşti dayanamadım kanda baktırdım ve sonuç pozitif hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum dualarımdasınız

ayycanım ne güzel bir haber bu moral bozukluğuna ilaç gibi geldi.... gözün aydın cnım darısı bizlerin de başına inşallah....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::nazar::nazar:

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL

canlarım yeni tarihleri verebilirmisiniz
veriyim şeker kız 20 ekim ama inşallah olmaz aşılama tutar

mavi2505 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
selam canlarım
bugün test dün test yaptım çık silik çıkmıştı sabah yaptım biraz daha belirginleşti dayanamadım kanda baktırdım ve sonuç pozitif hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum dualarımdasınız ahanda maviş hamile kalmış peşinden bizde sürüklenek bari ay inşallah umarım topikçe hamile kalıyomuşuz bu ay ne güzel olur ama kk da bize hediyeler verir sabitler artık hep konuşuruz

mavi2505 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
selam canlarım
bugün test dün test yaptım çık silik çıkmıştı sabah yaptım biraz daha belirginleşti dayanamadım kanda baktırdım ve sonuç pozitif hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum dualarımdasınız :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

selam canlarım
bugün test dün test yaptım çık silik çıkmıştı sabah yaptım biraz daha belirginleşti dayanamadım kanda baktırdım ve sonuç pozitif hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum dualarımdasınız

canım benım cok sevındım tebrık ederım allahım ıns saglıklı kucana almayı nasıp eder...darısı basımıza

iyiyim birsecim sen nasılsın canım... bugğnlerde biraz morelin bozuk iyisindir inşallah....

ben izliyorum canım gerçekten çok güzel bir dizi....

canım bakma öyle topiklere ben de okuyunca üzülüyodum hep şimdi hiç okumuyorum... burdan başka arada bir girdiğim toopic var tekrarlayan düşük yaşayanlarla diye....

walla ben zorla 37 ekran bir tv aldırdım... odaları ayıırıyoruz sorun olmuyo....

ayycanım ne güzel bir haber bu moral bozukluğuna ilaç gibi geldi.... gözün aydın cnım darısı bizlerin de başına inşallah....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::nazar::nazar:

canım haklısın bakmamam gerek ama bebıslerın resımlerıde hepsını allah nazarlardan saklasın cok tatlılar allahım ıns bızede nasıp eder anne olmayı...

canım haklısın bakmamam gerek ama bebıslerın resımlerıde hepsını allah nazarlardan saklasın cok tatlılar allahım ıns bızede nasıp eder anne olmayı...

inşallah pelincim Allah büyük bize de gösterir o günleri inşallah... o zaman bebelerimizin fotolarını göndeririz birbirimize....

bizde bu diziler yüzünden tartıştık bi ara,ben maç istemiyordum oda benim dizileri,sonra anlaşma yaptık ben 2 tane diziyi kaçırmıyorum onada haftada 2 maç izlemesine izin veriyorum.bu şekilde çözdük.yoksa sinirden evdeki tvleri kırarım dedim:):sm_cool:
he he,bizim gibi yapın,ayın tek günleri benim,çift günleri eşimin kumanda,herkez istediğini açıyo,öbürü izlemek zorunda,izlemesse kalksın,başka bişeyle meşgul olsun,bu yöntemle eşim eşitliği sağlamamış ayrıca,kendi hakkını kazanmış,yoksa kumandayı hiç göremiyomuş.laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
selam canlarım

mavişim,canım,çok çok tebrik ederim,rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik geçirtsin inş.darısı başımıza,akşam dediğimi unutma,dikkat et tamam mı?yerimseniben

selam kızlar,pelin,tuğçe,birsen,nasılsınız,napıyosunuz,birsen sen hani köye gidiyodun,gitmedin mi,yoksa teknoloji köydede devrede mi?

Hosgeldın kardelen ıyı canım napıyım bırazdan yatıcam yatmadan once bakayım dedım cok guzel bır haber gordum moralım duzeldı valla...

kızlar merhaba bende anne olmak istiyorum ilk denememiz bizim bu ay geçmek bilmiyo ilk ayşlarda zor tutuyomuş ölemi bi bilginiz varmı

aramıza hoş geldin izmit,inş.en kısa zamanda anne olursun sende,isteyen herkezde.
kişiden kişiye değişiyo zorluğu kolaylığı,hiç belli olmaz,hatta bazen çok problemli olan hamile kalabiliyo,ama hiç problemi olmayan kalamıyo,kısmet işi bunlar.

aramıza hoş geldin izmit,inş.en kısa zamanda anne olursun sende,isteyen herkezde.
kişiden kişiye değişiyo zorluğu kolaylığı,hiç belli olmaz,hatta bazen çok problemli olan hamile kalabiliyo,ama hiç problemi olmayan kalamıyo,kısmet işi bunlar.

hoşbulduk canım sağol ya ben bu ay çok ümitliyim hiç boş geçirmedik bu ayı hayallerim suya düşsün istemiyorum daha reglime 11 gün var beklemek çok zor ya

kızlar merhaba bende anne olmak istiyorum ilk denememiz bizim bu ay geçmek bilmiyo ilk ayşlarda zor tutuyomuş ölemi bi bilginiz varmı
hosgeldın canım...o pek bellı olmuyo ılk aydada hamıle kalan var uzun surede bekleyen var ben mesela bır senedır beklıyorum ama gelmedı henuz bebısım...ıns senınledır bebısın hayırlısı olsun...

X