canım ya tabiki izliycekler onlarında hakkı bencillik etmemek gerek adamlar akşama kadar çalışıyolar iyi yapıyosun bencedeEbrarım cok sagol canım ıns kotu olmam valla bende ızletmek ıstemıyorum ama napıyım bı tek ızledıgım o dızı var dıyo canım kıyamıyorum bende...
ben burdayım :kedi:
canım neçabuk yaaKızlar ben cıkıyorum eve geldım bıraz uzancam ıslerım var onlarıda yapıyım sonra gorusuruz hepınızı kocaman opuyorum
kimse konuşmuyor ben didiyomm
tamam eboş kaçak bende işten çıkıcam birazdan
öptüm iyi gezmeler sanaa.s.
canım bi cezveye bi su bardagından biraz fazla su koy..içine bi tatlı kaşıgı nane,bi tutam kekik,çay kaşıgın ucuyla karabiber,yarım limon dilimle,kaynat nane limon yapmış gibi yani..sonra süzüp içine iki tatlı kaşıgı bal koy..biraz keskin oluyo ama öksürügü alıyo kuşum.inşallah iyileşirsin ya..ebrarımın dedigi gibi aşılamaya kadar iyileş bari dışarı çıkmasınlargünaydın kızlar,,
ya beni bu öksürük mafediyor.. gece uyutmuyor.. bu öksürük için napayım yaa,,
canım ne dimek lafımı olur :)))derinım cok guzel ozetlemıssın canım cok sagol izlemıs kadar oldum valla:)) bekleyemedım kusura bakma canım cok uykum gelmıstı...opuyorumnanaktan
demek oldun aleynam..saglık olsun canım..inşallah ömünüzdeki aykızlar ben bugün adet oldum yeni tarih 20 ekimmmmmm
topicimize hoşgeldin selina...hoşbuldum kardelen tşk ederim.yeniyim adapte olmaya çalışıyorum:):kedi:
canım sagol Allah razı olsun...opuyorumnanaktancnm bnm amin inş,Allah seninde o güzel gönlüne göre versin evinde huzurunu bozmasın
herdaim mutlu ol inş bitanem
aynen abla ben okuyunca şok oldum,hiç keyfim yok hep kötü hbr duyar oldum
siz bu profil resiimlerini sevtun için mı yaptınız ?
cnm bnm pazartesiye kadar gelmezse kan testi yaptırsana,en azından kafanda soru işareti kalmaz cnm yaa bende sizin ordaki eczacının sattığı idrar testinde problem var bence hep silik çizgi çıkıyor umutlandırıyor yada sen hamiş kalıyosun tutunamıyor o da var tabi
cnm aşılama olacaksn demek hayırlı olsun tedavin,inş olur bu sefer
ablamm çok geçmiş olsunn dikkat et kendine,doktora gitsene bak iltihap kötü hamiş kalmadan kurut o iltihapları
ah canım benim yaa..el kadar bebeler daha yakardelenim cnm çok sık giremiyorum artık
yok canm aşılama yapmadım bi daha ondan sonra olmadı bişe,hastayım hiç uğraşamam
böyle kötü hbrleri aldıkça napacağımı şaşırdım
kuzenim erken doğum yapmıştı biliyorsun bebeği iyi sayılırdı şimdi gözlerinde problem var görmüyor yani
ameliyat olması lazım
eltimin bebeğide iyileşemedi bi türlü çocuk kendini çok kasıyor,doktorlar bişe ulamıyor anlamadım bu nasıl iş yaa
erken yatmalıyız canokaydirigubbakcemile3tek çaresi bu ..kızlar okadar çok işim varki ben hala burdayım ya bu erken kalkma işine çözüm bulmalıyım böyle hiç iş bitmiyo
Allah razı olsun leylacım agzına saglık canım.opuyorumnanaktan
ben okudum ebrarcım...Allah kabul etsin inşallah...olumunekankayizsmile
selam canlarım
bugün test dün test yaptım çık silik çıkmıştı sabah yaptım biraz daha belirginleşti dayanamadım kanda baktırdım ve sonuç pozitif hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum dualarımdasınız
selam canlarım
bugün test dün test yaptım çık silik çıkmıştı sabah yaptım biraz daha belirginleşti dayanamadım kanda baktırdım ve sonuç pozitif hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum dualarımdasınız
derinim hemen yapayım o söylediğini... yarın sabah doktor çağırdı, yumurtaya bakacak...