Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Ebrarım cok sagol canım ıns kotu olmam valla bende ızletmek ıstemıyorum ama napıyım bı tek ızledıgım o dızı var dıyo canım kıyamıyorum bende...

Ebrarım cok sagol canım ıns kotu olmam valla bende ızletmek ıstemıyorum ama napıyım bı tek ızledıgım o dızı var dıyo canım kıyamıyorum bende...
canım ya tabiki izliycekler onlarında hakkı bencillik etmemek gerek adamlar akşama kadar çalışıyolar iyi yapıyosun bencede
ben burdayım :kedi:

ya konuşmuyosunuz ama :sinifsinif:

semoşş hoşgeldin bitanem nasılsın?
uzun zamandır görüşemedik neler yaptın canım

Kızlar ben cıkıyorum eve geldım bıraz uzancam ıslerım var onlarıda yapıyım sonra gorusuruz hepınızı kocaman opuyorum

Kızlar ben cıkıyorum eve geldım bıraz uzancam ıslerım var onlarıda yapıyım sonra gorusuruz hepınızı kocaman opuyorum
canım neçabuk yaa
neyse çok öptüm bende kaçıyorum
kimse konuşmuyor ben didiyomm

tutiş kız işin var sanıyorum bende sesin çıkmayınca
neyse hadi kaçalım hepberaber
öpüldün canım olumunekankayizsmile

[DERİN için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20
kardelen...............20
hale.....................20
boncuk................20
derda...................20
leylamecnun.........20bitti
samyeli................20
pelin....................20
turkuaz.................20bitti
ayşen...................20
bulut.....................20
maviş....................20
nigar ve zeyno....................20
azra......................20
tuğçe....................20bitti
makber...................13

kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin
PAZAR AKŞAMI DUAMIZ VAR

selam canlarım
bugün test dün test yaptım çık silik çıkmıştı sabah yaptım biraz daha belirginleşti dayanamadım kanda baktırdım ve sonuç pozitif hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum dualarımdasınız

günaydın kızlar,,
ya beni bu öksürük mafediyor.. gece uyutmuyor.. bu öksürük için napayım yaa,,
canım bi cezveye bi su bardagından biraz fazla su koy..içine bi tatlı kaşıgı nane,bi tutam kekik,çay kaşıgın ucuyla karabiber,yarım limon dilimle,kaynat nane limon yapmış gibi yani..sonra süzüp içine iki tatlı kaşıgı bal koy..biraz keskin oluyo ama öksürügü alıyo kuşum.inşallah iyileşirsin ya..ebrarımın dedigi gibi aşılamaya kadar iyileş bari dışarı çıkmasınlar
derinım cok guzel ozetlemıssın canım cok sagol izlemıs kadar oldum valla:)) bekleyemedım kusura bakma canım cok uykum gelmıstı...opuyorumnanaktan
canım ne dimek lafımı olur :)))
kızlar ben bugün adet oldum yeni tarih 20 ekimmmmmm
demek oldun aleynam..saglık olsun canım..inşallah ömünüzdeki ay
hoşbuldum kardelen tşk ederim.yeniyim adapte olmaya çalışıyorum:):kedi:
topicimize hoşgeldin selina...
canım sagol Allah razı olsun...opuyorumnanaktan
valla evet..ben orası yakın diye hep ordan aynı markayı alıyom..alırkende hep soruyom başkası yok mu diyekaydirigubbakcemile3kızlarda ezberledi beni ben girince hemen alttan test vereceklermiş gibi bi hava seziyomsırnaşık şey
kan testini ay sonunda yaptırırım canım beklicem..1 ekim de evlilik yıldönümümüz ya:asigim: bu sene bu sürprizi yapabilicek miyim eşime derdin:çok üzgünüm:
ah canım benim yaa..el kadar bebeler daha ya( çok geçmiş olsun turkuazım ben bilmiyodum valla...üzüldüm şimdi...
kızlar okadar çok işim varki ben hala burdayım ya bu erken kalkma işine çözüm bulmalıyım böyle hiç iş bitmiyo
erken yatmalıyız canokaydirigubbakcemile3tek çaresi bu ..

ben okudum ebrarcım...Allah kabul etsin inşallah...olumunekankayizsmile
Allah razı olsun leylacım agzına saglık canım.opuyorumnanaktan

[DERİN için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20
kardelen...............20
hale.....................20
boncuk................20
derda...................20
leylamecnun.........20bitti
samyeli................20
pelin....................20
turkuaz.................20bitti
ayşen...................20
bulut.....................20
maviş....................20
nigar abla.............10
azra......................20
tuğçe....................20bitti
makber...................13
zeyno......................10 BİTTİ

kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin
PAZAR AKŞAMI DUAMIZ VAR

canım ebuşum zeynom okumuş bugün..onu ekledim canım.bide ablamla ikisini ayırdım kuşum..zeynep önce okuyunca ikisini nasıl yazıcagımı bilemedim çünküm.lsen ugraşma diye yaptım canım yanlış anlama...

ayy kısss demeee ay çok sevindim mavişşşş tebrik ederim tatlım...:teytey: :teytey: :teytey: kızlarr halayı başlattım ben gidince devam edin maviş hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden:dance:

yaşasınn güzel bi haber aldık sonunda ayy tüylerim diken diken oldu gene yaaaaasırnaşık şey

ben şimdi çıkmaz zorundayım..hazırlanayım..eşim gelip alıcak annesine gidicez...burda evin önünde eglence var acaip sesli burası..durulmayacak anlaşıldı..bende dedim al beni işten gelince gidelim annenlere duramam ben..yemek yapmaktan da yırttımsırnaşık şey
hadi öptüm hepinizi canlarım..gece görüşürüz kısmetse.

canım çook sevindim......:teytey::teytey::teytey::teytey:
tebrikler haydi kızlar....:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…