evet canım inşallah hep böyle oluruz ..
hoşgeldin buarada..
canım benim biarkadaşımın tek tüpü tıkalıydı .okadar aşılama ve tedaviden sonra soğan kürünü yaparken hamiş kaldı .sende denesenmi acaba?
YUSNES inanki bende öyle hele ilk yıllarda kendimi mahvediyodum şimdi biraz daha olumlu karşılıyorum enazından ağlamıyorum.
kıskançlık değil ama çok tuhaf birduygu niye bende kalamıyorum diye düşünüyosun..
haklısın cnm ha dıyınce olurmu hıc ınsallahta gerek kalmaz rabbım büyük
hoşgeldin yelizcim rabbim derdini verdiği gibi dermanını verir inşAllah bu kapı umutsuzluk kapısı değil o istedikten sonra olmayacak hiç birşey yok sen gönlünü ferah tut...
evet canım inşallah hep böyle oluruz ..
hoşgeldin buarada..
inşallah canımm...hoşbuldukk
canım benim biarkadaşımın tek tüpü tıkalıydı .okadar aşılama ve tedaviden sonra soğan kürünü yaparken hamiş kaldı .sende denesenmi acaba?
evet cnm masallahama bıraz sonra dızıler baslayınca herkes kacarkaydirigubbakcemile3
canım yeni topicin hayırlı olsun inşallah hepinize uğurlu gelir
kızlar ben birazdan geliyorum kociş yemege geliyo... hepiniz cok iyisiniz tanıştıgıma memnun oldum hepinizi öpüyorum
sorma canım ya aynen..bende izlemek olsun diye bakıyorum iştesevindim burda olmana makbuşum opuyorumnanaktan
benimki evde değilya kurtlar vadisinin başladığında haberim yok .o olsaydı kesin izliyodu .gerçi eskisi gibi değil aman artık çok uzadı bitmesi gerek yaa .uzayan diziler sıkıyo..
yok kız öyle bağımlısı falan değilim ben :)) sadece unutulmaza takıldım bu ara onu izliyorumsendemı makbus her persembe esımle dıdısıyoruzalsanaalsanasmile ama kurtlar vadısıde bagımlılık yapıyor cok fenaaklinialirimsmile
tatlım afiyet olsun sana bende kaçıyım şimdilik sonra gelirim öpüldünüz fıstıklararkadaşlar ben kaçıyorum yemek yiycem vakit daha fazla geç olmasın kilo olarak dönüyo biliyosunuz.daha sonra görüşürüz hepinizi öptümm...
pelincim kolay gelsin canım...
kızlar bende kaçar hadi görüşürüz...