çok tatlısın yakaydirigubbakcemile3Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
yelizipucu, EMOS8935, Makber, richberry, samyeli26+, pelin67, ezgim_ez
sema hoşgeldin canım nasılsın....
yaa cevap vermediğim gözden kaçırdığım aarkadaşlarım varsa kusura bakmasın....isimlerinizi öğrenmeye çalışıyorummm....
kızlar benim çıkmam lazım sizi tanıdığıma çok memnun oldum tekrar gelicem inşallah çok sevdim bu topiği opuyorumnanaktan
samyeli hoşgeldin canım ...opuyorumnanaktan
hoşgeldın cnmopuyorumnanaktanmrb kızlar nasılsınzı,,,
bende biraz kendimden bahsedeyim. ben 3,5 yıllık evliyim. 2 kere hamile kaldım ikisindede 18.haftada bebeğimi kaybettim. doktorum 3. kez hamile kaldığında 12.haftada da dikiş atacağız ve hep yatacaksın dedi. aynı zamanda pcoyum. doktorum 3 aylık kullanmam için klomen verdi ama yumurta takibi yapmadı.
3. ay klomen kullanırken işkilendim ve şuanki doktorum olan son doktoruma gittik ve malesef 9 cm. kistim olmuş. 3 aydır doğum kontrol hapı ile nihayet erittik ve bitti. şimdi regliyim ve reglin 2.günü doktora gittim ve bana buay spontan tedavi yapcaz dedi yani buay kendihalinize bırakcam ama reglin 6.günü gel dedi, yumurtalıklara bakcam ve önümüzdeki hafta rahim filmi çekcez dedi. bakalım hayırlısı, rahim filmi çekenler hemen ardından hamile kalıyorkarmış. belki buay filimden sonra hamile kalırım belki..
işte böyle kızlar. bu 4.doktorum hep doktorların azizliğine uğradım, inşallah busefer oluır...
hoşgeldın cnmopuyorumnanaktan
umarım tatlım bu sefr hamıs kalırsın ve melegın senı bırakmaz :Saruboceq:
tedavınde olumlu sonuclanır :Saruboceq:
evet rahım fılmınden sonra cok duydum bende hamıs kalan ınsallah vesıle olur:Saruboceq:
bakın kızlar azalıyo eee malum dızıler baslıyozemuszemus
tatlım benımde bır yıl oldu benım sonuclar temız bı rahım fılmı kaldı ama ondan önce esıme bakılıcak beklemedeyım yanıinşallah canım.. senin durumun nasıl...
tatlım benımde bır yıl oldu benım sonuclar temız bı rahım fılmı kaldı ama ondan önce esıme bakılıcak beklemedeyım yanı
cnm umarım temız cıkar ama emınım öyle olur ıkı kez gebelık gecırmıssın sonuctarabbim inşallah tez zamanda verir canım. bende şimdi rahim filminden korkuyorum. ayy bi bitse. bu hafta izinliyim aslında bu hafta olsa daha iyi olurdu, ama napalım önümüzdeki hafta bir gün izin alcam...
inşallah semacığımmmrb kızlar nasılsınzı,,,
bende biraz kendimden bahsedeyim. ben 3,5 yıllık evliyim. 2 kere hamile kaldım ikisindede 18.haftada bebeğimi kaybettim. doktorum 3. kez hamile kaldığında 12.haftada da dikiş atacağız ve hep yatacaksın dedi. aynı zamanda pcoyum. doktorum 3 aylık kullanmam için klomen verdi ama yumurta takibi yapmadı.
3. ay klomen kullanırken işkilendim ve şuanki doktorum olan son doktoruma gittik ve malesef 9 cm. kistim olmuş. 3 aydır doğum kontrol hapı ile nihayet erittik ve bitti. şimdi regliyim ve reglin 2.günü doktora gittim ve bana buay spontan tedavi yapcaz dedi yani buay kendihalinize bırakcam ama reglin 6.günü gel dedi, yumurtalıklara bakcam ve önümüzdeki hafta rahim filmi çekcez dedi. bakalım hayırlısı, rahim filmi çekenler hemen ardından hamile kalıyorkarmış. belki buay filimden sonra hamile kalırım belki..
işte böyle kızlar. bu 4.doktorum hep doktorların azizliğine uğradım, inşallah busefer oluır...
opuyorumnanaktançok tatlısın yakaydirigubbakcemile3
masallah
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
evet canım bende bi anda gezerken karşılaştım iyiki karşılaştım yanee..çok tatlılar candanlar..iyiyim fıstığım sen nasılsın...bu topik bugün açılmış ne güzel yaaa...
rabbim inşallah tez zamanda verir canım. bende şimdi rahim filminden korkuyorum. ayy bi bitse. bu hafta izinliyim aslında bu hafta olsa daha iyi olurdu, ama napalım önümüzdeki hafta bir gün izin alcam...
inşallah semacığımm
opuyorumnanaktan
evet canım bende bi anda gezerken karşılaştım iyiki karşılaştım yanee..çok tatlılar candanlar..
korkma kuzum allahın izniyle atlatırsınn..
kızlar bende kacım yavastan
dizim basladı sızlerle tanıstıgıma cok memnun oldum herzman gelın oldumu:1hug:
allahım kalbınızden gecenlerı hakkınıza hayırlı eylesın ınsallah:Saruboceq:
öpüyorum sızlerı kendınıze ıyı bakına.s.opuyorumnanaktan