canım hala yoğunbakımda ama bugün yemek istemiş aklı başında yani daha iyi şükürler olsun hayırlısıyla çıksa çok daha rahatlıycaz .
sen naaptın canım senin görümcede durumlar nasıl
Kızlar ben hiç iyi degilim biliyonuzmu mercimegim teylikeye girdi dün aksam namazı kılıyım dedim kanamam oldu hemde çok pembe şekilde geldi çok korktum acile gittim altan baktılar açıklık yok deedi doktor ama düşük riskiyle karşı şarsıyayım bebekte bişey yok ama dünden beri kanamam çok yatıyorum bebegimi az kalsın kaybediyodum yarın doktoruma gidicem kontürele kafamda yastık bacaklarında yastık bir levabaya kalkıyorum allah rızası içim bana dua edin bilen arkadaşlar mercimegim için yasini okursa çok sevinirim bir atetel kürside okunursa çok sevinirim üstüne titredigim yavrumun hayatı teylikede haberinşz olsun giremezsem kusura baklamyın kalkamıyorum yataktan görüşürüz işşallah
canım orasını rabbim bilir hiçbelli olmaz bu işler umarım vardıryok ebrar ya sanmıyorum canım çünkü bu ay sadece 2 kez yaptık oda yapınca hemen kalkmak zorunda kaldım o yüzden umudum yok ama hayırlısı bakalım yarın haber veririm
iyi hadi bak bu olumlu bi gelişme
tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah
benim görümce nasıl olsun canım ya çok üzgün, psikolojisi bozulmuş ağlayıp duruyormuş.
elleri kırılasıca manyak kocasını büyük görümcemin eşi aramış kızın kabahati neydi neden yaptın bunları demiş, az bile yaptım diye cevap vermiş. söyleyin sakın gelmesin geri ben başkasıyla evlenicem demiş. birde bunu duyunca iyice perişan olmuş.
manyak adamın zoru neydi anlamıyoruz. çok istedi, çok sevdi evlendi
görücü usülü olsa sevdiği başka biri varmış diycem de.
Allahından bulsun işte böylelerine diyecek kelime de bulamaıyor insan
slm arkadaşlar ben geldim herkese hayırlı geceler
buarada mercimek 19 aylık olmuş haberiniz olsun ben çıkıyorum şimdi,den okuyan okumayan arkadaşlara teşekkür ederim canlarım aeo
neyse kızlar hepinize iyigeceler ben çıkıyorum herkese Allahım sabırlar ve sağlık versin
Kızlar ben hiç iyi degilim biliyonuzmu mercimegim teylikeye girdi dün aksam namazı kılıyım dedim kanamam oldu hemde çok pembe şekilde geldi çok korktum acile gittim altan baktılar açıklık yok deedi doktor ama düşük riskiyle karşı şarsıyayım bebekte bişey yok ama dünden beri kanamam çok yatıyorum bebegimi az kalsın kaybediyodum yarın doktoruma gidicem kontürele kafamda yastık bacaklarında yastık bir levabaya kalkıyorum allah rızası içim bana dua edin bilen arkadaşlar mercimegim için yasini okursa çok sevinirim bir atetel kürside okunursa çok sevinirim üstüne titredigim yavrumun hayatı teylikede haberinşz olsun giremezsem kusura baklamyın kalkamıyorum yataktan görüşürüz işşallah