Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Kızlar ben hiç iyi degilim biliyonuzmu mercimegim teylikeye girdi dün aksam namazı kılıyım dedim kanamam oldu hemde çok pembe şekilde geldi çok korktum acile gittim altan baktılar açıklık yok deedi doktor ama düşük riskiyle karşı şarsıyayım bebekte bişey yok ama dünden beri kanamam çok yatıyorum bebegimi az kalsın kaybediyodum yarın doktoruma gidicem kontürele kafamda yastık bacaklarında yastık bir levabaya kalkıyorum allah rızası içim bana dua edin bilen arkadaşlar mercimegim için yasini okursa çok sevinirim bir atetel kürside okunursa çok sevinirim üstüne titredigim yavrumun hayatı teylikede haberinşz olsun giremezsem kusura baklamyın kalkamıyorum yataktan görüşürüz işşallah

yok ebrar ya sanmıyorum canım çünkü bu ay sadece 2 kez yaptık oda yapınca hemen kalkmak zorunda kaldım o yüzden umudum yok ama hayırlısı bakalım yarın haber veririm

canım hala yoğunbakımda ama bugün yemek istemiş aklı başında yani daha iyi şükürler olsun hayırlısıyla çıksa çok daha rahatlıycaz .
sen naaptın canım senin görümcede durumlar nasıl

iyi hadi bak bu olumlu bi gelişme
tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah
benim görümce nasıl olsun canım ya çok üzgün, psikolojisi bozulmuş ağlayıp duruyormuş.
elleri kırılasıca manyak kocasını büyük görümcemin eşi aramış kızın kabahati neydi neden yaptın bunları demiş, az bile yaptım diye cevap vermiş. söyleyin sakın gelmesin geri ben başkasıyla evlenicem demiş. birde bunu duyunca iyice perişan olmuş.
manyak adamın zoru neydi anlamıyoruz. çok istedi, çok sevdi evlendi
görücü usülü olsa sevdiği başka biri varmış diycem de.
Allahından bulsun işte böylelerine diyecek kelime de bulamaıyor insan

buarada mercimek 19 aylık olmuş haberiniz olsun ben çıkıyorum şimdi,den okuyan okumayan arkadaşlara teşekkür ederim canlarım aeo

sevtuncum geçmiş olsun sakın kalkma canım dr da ihmal etme sürekli git Allahım mercimeğini sana bağışlasın canım dua ederiz tabi etmez olurmuyuz hep aklımızdasın geçmiş olsun canım

ay canım yaa çok üzüldüm inanki allahım korusun bebişini sakın kalkma dinlen canım hay allah ya dua etmezmiyiz canım ben okuycam inşallah sen merak etme peki progestan filan vermedimi yani enazından hastaneye filan yatırsalardı kıyamam yaa .allahım yardımcın olsun dualarımız seninle

neyse kızlar hepinize iyigeceler ben çıkıyorum herkese Allahım sabırlar ve sağlık versin

yok ebrar ya sanmıyorum canım çünkü bu ay sadece 2 kez yaptık oda yapınca hemen kalkmak zorunda kaldım o yüzden umudum yok ama hayırlısı bakalım yarın haber veririm
canım orasını rabbim bilir hiçbelli olmaz bu işler umarım vardır
haber ver muttlaka canım

ay inanmıyorum gerzek yaa allah ıslah etsin denicek başka bişey yok .sabır versin allahım görümcene çok zor bide hamile hay yarabbim
evet canım gelişmeler iyi daha iyi olur inşallah

kızlar sevtun için ayetel kürsi okumak isteyenler bildirsin
arkadaşımızın kanaması varmış dua edelim bebişine bişey olmasın

sevtunum okuruz tabi okumazmıyız ben bu gece yatmadan okurum okuyabildiğim kadar canım üzülme bebeğini kaybetmeyeceksin inşallah kuzum kötü şeyler düşünme sakın yat bol bol.... duacınım....

TUĞÇEM iyi sayılırım kocişim hasta yatıyo ona canım sıkılıyo
off nebiliyim işte sıkıntılı geçiyo bugünler
sen naaptın kuzu nasıl geçti ?karardınmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…