Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inanmıyorum yaa bu nasıl bir insanlık kimse kusura bakmasın insan olamaz bunlar yazıklar olsun nasıl bir dünyada yaşıyoruz allah ıslah etsin canım .şimdi görümcenin psikolojisi nasıldır kimbilir aslında gidip şikayette bulunmalı sesiz kalırsa olmaz yani kötükedihüsokötükedihüso
geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin. yaşadığı sıkıntılar günahlarının kefareti olsun inşaallah :Saruboceq:
bende birazdan şifa için inş yasin okuyayım
çok saol canım allah razı olsun sizede çok geçmiş olsun
huuuu kızlar ben geldim ama kimsecikler yok heralde.....bilmiyorumkismile
tuğçem özledim seni nasılsın kuzum
canım şükür yaa az önce konuştum yemek istemiş vermişler inşallah devamıda gelir biçıksa yoğunbakımdan .duanda yer verirsen mutlu olurum allahım kimseyi hastanelere düşürmesin tutişim
ebrarım görümcen rahatsızlanmış canım çok üzüldüm... Allah tez zamanda şifasını versin çocuklarına bağışlasın inşallah.....bizi gelişmelerden haberdar et tamam mı???
evet kuzu öyle malesef dün çok kötüydü bugün biraz daha iyiymiş şükür
haber veririm tabi çok saolun ilginiz ve dualarınız için
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ALLAH bildiği gibi yapsın onları adi insanlar
birsenim çok saol canım allah razı olsun
sizede çok geçmiş olsun imtihan oluyoruz bitanem herşey bizim için umarım hepsi tez vakitte şifa bulur .canım arkadaşım saol duan için
canım hakkında hayırlısı olsun tabiki bişeyler yap
hatta türban sorunu olmasa ben bile düşünüyorum
inşallah istediklerin gerçekleşir kuzum
hoşbuldum canım çok şükürr sen nasılsınn
canım nasılsın uzun zamandır görüşemedik miniş nasıl bakalım cinsiyetiniz belli olmuştur heralde sağlıkla kucağına al canım
slm hepinizi kızlar...semacım bende seni takip edip geldim....:1rolleyes:

canım nasılsın

EBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
AZRA..........15 YIL okundu
EBRAR........10 YIL okundu
DERİN.........5 YIL
BULUT.........5 YIL
SAMYELİ.......4 YIL
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL
BİRSEN........2,5 YIL
NANELİŞEKER...2 YIL
TURKUAZ.......2 YIL
DERDA.........2 YIL
AYŞEN.........2 YIL
YELİZ.........2 YIL
HALE..........2 YIL
TUĞÇE.........1,5 YIL
BONCUK........1,5 YIL okundu
PELİN.........1 YIL
EZGİ..........1 YIL
MAVİŞ.........6 AY

GÜNCELLEME

NANELİŞEKER için dua listemiz
Derinsu.................27
Samyeli................20
Azra.....................20
Sevtun..................20bitti
Aleyna..................20
ugurboncugum.......20bitti
Ebrar.....................26
derdanur................20
Turkuaz..................20
Tugcal...................20
Jale.......................20
Hale......................20
bulut......................20BİTTİ
nanelişeker............20
pelin.....................20

KIZLAR LİSTE TAMAMDIR..

slm kızlar sızlerı cok ozledım,

hep dualarımdasınız bunu unutmatmayın

bu aralara kotuyum cok sevdıgım amcam oldu kucucukdu daha 3 yasında oglu vardı delırcem aklıma geldıkce dun aldım haberı kalp kırızı offfffffffffffffffffffffffff bundan bır ıkı hafta once kaza gecırdı trafık omurgası zedelenmıstı ama ıkı uc gun once ıyı oldugunun haberını aldık dun oldu dedıler hala saka gıbı bırı gelıp saka dıyecek gıbı

keske keskelerle konusup duruyorum
babama nasıl soylerız dıye delırdım durdum ama duydu suan erzıncada bugun gomuldu

of ne zor ya bu olum ALLAHIM

çok şükür tatlım iyiym sen nasılsınn canım oğlum geliyomuş canım
Rabbim sizlerede nasib etsin inşalahh her zaman dualarımdasınız bunu bilin canlarım benim bu özlemlerde bitecek Rabvbimin izniyle inşalahh
başınız saolsun canım Rabbim sabır versinn

Allah rahmet eylesin
ölüm çok zor ama Takdiri İlahi....
bende amcamı kaybettim, neredeyse bir ay olacak ama ben hala inanamıyorum.

ahh canım insan bile denilmez böylelerine de kötükedihüso
Allah büyüktür çıkacak elbet yaptıkları. aldıkları ah yanlarına kalmayacak.

canım başınsağolsun.. üst üste gelmiş önce kaza sonra kalp krizi.. rabbim ailesine sabır versin..

canım çok üzüldüm.zamanımız giderek bozuluyor dimi?ben artık haberlere bakarken bile bunalmaya başladım.umarım görümcen kendini en kısa zamanda toparlar

canım çok geçmiş olsun.aklınıza kötü bir şeyler getirmeyin iyi düşününki iyi olsun canım.dualarımız sizinle canım

canlarım ben sık sık giremiyorum.yarın okullarda açılıyor.1.sınıfları okutcam öğrenci sayım 47 olunca nete okul ihtiyaçları hariç giremiyorum beni bağışlayın canım olur mu?

günaydın kızlar...
şimdi doktordan geldik, yumurtalar 12 mm de kalmış. bugün yarın 100 lük yapcam. dozajı arttırdı bakalım. inşallah büyürler...ama bugün 11 .gün oldu iğneye başlayalı...

canım canını sıkma o kadar büyüyen daha da büyür.stres yapıp kendini yorma canım olur mu?akşam düğüne gitcekmişsin kurtlarını bir güzel dök

inşallah hakkında hayırlısı olur canım....sen ne mezunuydun tugcalcım...boshayallersmile

canım ben iibf mezunuyum... bakalım a grubuna kasıcam heralde olmassa öbür sene b grubuna... zaten 28 yaş oldu 30 dan sonra zor biraz son şansım....

ebrarım bende seni çok özledim... görüşemedik seninle bir yaaa... akşam gel olurmu ben girmeye çalışıcam koçis oyun oynuyo bilg de biraz hevesini alsın adam bir haftadır uzak kaldı yeşil sahalardan.....:roflol::roflol:

canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.... çok üzüldüm başınız sağolsun... kendini çok üzmemeye çalış iki canlısın sen.....

selam kk nın datlu hatunları nasılsınız bizi sorarsanız çok şükür iyiyiz dr kontrolümüz iyi geçti 3lü test içinde kan verdik geldik geçmişi okuyamadım malum yarın yeni eğitim öğretimm yılımız başlıyor ve de ilk günden nöbetçiyim yorucu bir güne hazırlanmak için erkenden yatmayı planlıyorum hepinizi öpüyorum hoşçakalın

canım mrb, nasılsın.. bebeşinle iyi olmana sevindim canım... nezaman gideceksin bidaha doktora...

gülşahcım lütfen gereksiz yere alınganlık yapma be canım..burada herkes birbirinle elinden geldigince ilgileniyor inanki..dün gece ebrarın görümcesine çok üzülmüştük o konuya odaklandıgımız halde seni de es geçmeden yorum yaptık farkındaysan canım...ben zaten kendi adıma diyeyim bayram üzeri çok giremiyodum kimseye fazla yorum yapamıyordum o yüzden seninlede hiç paylaşımımız olmadı ama ismini hatırladım dün sen gelir gelmez...inşallah bi daha gelirsin öpüyorum canımopuyorumnanaktan
canım sagol birazdan kabul ederim girip..öptüm turkuazımŞenizneler yaptın bugün iyisin inşallah canım?
derinım bedava degil canım paralı gırebılıyosun...evet ya bı karsılasıp konusamadık optum tatlım...
tamam canım sagol..ücretli oldugunu biliyom pelinim ama karıştırdım işte..bendeki wi-fi ücretsiz diger hatlardan girip baglanılan da wailles di sanırım..ben pek anlamıyorum çünkü...
ay çok ama çok sinirlendim ve çok üzüldüm...Allah görümcene sabır versin..ne demek dövülerek atılmak ya..insan ne suç işlerse işlesin bu şekilde evden atılamaz...Allah onları nasıl biliyosa öyle yaapsın.yatacak terleri yok bunların ahhh ahhklava::çok üzgünüm:
canım iyi edersin..dedigin gibi yaş geçmeden bişeyler yapmak lazım..bak ben lise mezunu bile degilim..liseyi dışarıdan okumaya başlamıştım kredilerim de iyiydi ama devam etmedim salak gibi..şimdi kayıt yenilemeyi de kaçırdım yine..ama bitirip bende önüme bakıcam artık hayırlısıyla...
hoşgeldinnn tatlımmmm
kızlar leyla benim başka topikten arkadaşım hep davet ediyordum gelmiyordu
dua listemize onu da ekleyelim inşaallah kaydirigubbakcemile5
tamam canım ekleriz..o listeye ben bakmıyom gerçi de ebuşum ekler heralde durumlar bi düzlesin de..ben o listeyi o şekilde güncelleyemiyorum çünkü...
ah canım yaaa...kötü haberler üst üste offf..Allahım sabır versin size..başınız saoglsun kuzum(bende evlenecegim yıl dügünüme 1 ay kala 34 yaşındaki amcamın oglunu kaybetmiştim çok zor:çok üzgünüm:iyi olmaya çalış gülüm bebegin için.

GÜNCELLEME

NANELİŞEKER için dua listemiz
Derinsu.................27
Samyeli................20bitti
Azra.....................20
Sevtun..................20bitti
Aleyna..................20
ugurboncugum.......20bitti
Ebrar.....................26
derdanur................20
Turkuaz..................20
Tugcal...................20
Hale......................20
bulut......................20BİTTİ
nanelişeker............20
pelin.....................20

KIZLAR 20 TANE EKSİGİMİZ VAR.OKUMAK İSTEYENE EKLERİM...OLMADI BEN OKURUM CANLAR...

Samyelim sagol canım Allah kabul etsinŞeniz

EBRARIM görümcen tedaviye yanıt vermiş çokk sevindim canım benim..inşallah devamı da gelecek kuşum hiç üzülme..yemek bile istemiş bak..ay çok şükür yaaa:Saruboceq:

ALLAH ısslah etsin böyle insanları kızın ahı kalmaz onların yanına

RABBİM yardımcısı olsun görümcenin

mızmız başınız sagolsun RABBİM mekanını cennet etsin İNŞALLAH

aleynacım çıktın mı canım?
mavi selam..bikaç gündür okudugunu görüyorum neden yazmıyosun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…