Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar çıkmam lazım kocişin gömleklerini ütülicem daha yarın giycek gömleği yok adamın:roflol: çok öpüyorum sizleri yarın görüşürüz inşşallah....
HIMM ACEP GÖMLEKMİ ÜTÜLÜYCEN sempatiksalakcinni
NEYSE HADİ ÖYLE OLSUN KOLAY GELSİN ÜTÜ YAPARKENE kaydirigubbakcemile3

TAMAM TATLIM EKLİYORUM ŞİMDİ ÇOK SAOL
ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN
ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN OKOCASINIDA

Derinim 20 taneyi bölüştür bize kuzum
yada derdaya yaz bitmediyse adeti biz okuruz olmamı

ya kızlar ben şu bilgisayarı kırmadan çıkayım çok sinir oldum..aşırı derecede agır..anca sayfayı açtı da yazıyorum..ben yazana kadarrrrrrrrrrr....

neyse canlar kaçtım ben..ebrarım dua işini hallederiz cnm çabukça okursa herkes hemen biter zaten..hepinizi çok öpüyorum..dualarım hepinizle kızlar..:gitme:

SEVTUN için ayetel kürsi listesi
EBRAR...................50
DERİN.....................30
TUĞÇE....................30
TURKUAZ................20
ALEYNA..................30
NANELİŞEKER.........20

abla evet acaba ütümü pek bende inanmadım ama neyseeeeeeeeeesempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
YARIN ALALIM İFADESİNİ BENCE
BUAY ÖNEMLİ AMA YAA ONUN İÇİN ÇOK ÇALIŞSIN BENCEDE

AY NİYE ÖYLE OLUYOKİ
BENİMKİDE FARKLI DEĞİL AMA BUGÜN LAPTOPDAYIM KOCİŞ HASTAYA BANA KALDI
İYİ GECELER CANIM HALLEDERİZ SORUN YOK ÇOK ÖPTÜM

evet abla bende kacıyom ALLAH rahatlık versin

artık kızıyo eşim kızdırmadan gidim yatım koçişimin yanına

hadi bay bay

herkesten allah razı olsun ilginiziçin çook teşekkür ederim yarın bi doktora görüncem gelince görüşürüz kızlar sizi haberdar edrim olanlardan mercimekten selamlar

günaydın kızlar,topiğimize nazar değdi hergün kötü bi haber alıyoruz,sayfayı açar açmaz sevtun için ayetel kürsi listesini görünce şok oldun ne olur kötü bişe olmasın dedim
Sevtunum çok dikkatli ol bugun doktordan gelincede hbr verirsin inş bizlere merakta bırakma,
Ebrarcım sevtun için olan duaya bana 40 yazar mısın sana zahmet bugun okurum hepsini,bu arada görümcene çok sevindim inş bugun daha da iyi olacak Allah'ın izniyle...
Mızmızcım başın sağolsun,mekanı cennet olsun inşaallah...Rabbim yakınlarına sabır versin...Sende kendine dikkat et bebişin için...
Derinim dün iyi sayılırdı da bugun hem işte hem burda kötü bi başlangıç oldu,öpüyorum tatlım...
Naneliseker cnm görümcene gerçekten çok üzüldüm,Allah yardımcısı olsun,eşine söyleyecek bişe bulamıyorum aslında çok şey var da burası müsait değil...
Bersumm senin paşada iyiymiş,sevindim cnm inş 3lü test sonuçlarınızda güzel çıkar,şuan okuldasın sanırım kolay gelsin sana da...

Kızlar tek tek sayamıyorum ama hepinize selamlar,gününüz güzel geçsin süper haberler alın inşaallah...

Ya kardelende gelmedi merak ettim
insan bi mesaj atar delü öldürür meraktan yaa

bende merak ediyorum kardeleni ebrarcım ya...bu zamana kadar ne memleketi bu böyle...duaya benide eklersen sevinirim...20 ayetelkursi alabilirim canım...olumunekankayizsmile

slm kızlar nasılsınız bakalım....bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…