günaydın kızlar,topiğimize nazar değdi hergün kötü bi haber alıyoruz,sayfayı açar açmaz sevtun için ayetel kürsi listesini görünce şok oldun ne olur kötü bişe olmasın dedim
Sevtunum çok dikkatli ol bugun doktordan gelincede hbr verirsin inş bizlere merakta bırakma,
Ebrarcım sevtun için olan duaya bana 40 yazar mısın sana zahmet bugun okurum hepsini,bu arada görümcene çok sevindim inş bugun daha da iyi olacak Allah'ın izniyle...
Mızmızcım başın sağolsun,mekanı cennet olsun inşaallah...Rabbim yakınlarına sabır versin...Sende kendine dikkat et bebişin için...
Derinim dün iyi sayılırdı da bugun hem işte hem burda kötü bi başlangıç oldu,öpüyorum tatlım...
Naneliseker cnm görümcene gerçekten çok üzüldüm,Allah yardımcısı olsun,eşine söyleyecek bişe bulamıyorum aslında çok şey var da burası müsait değil...
Bersumm senin paşada iyiymiş,sevindim cnm inş 3lü test sonuçlarınızda güzel çıkar,şuan okuldasın sanırım kolay gelsin sana da...
Kızlar tek tek sayamıyorum ama hepinize selamlar,gününüz güzel geçsin süper haberler alın inşaallah...