Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TUĞÇEM iyi sayılırım kocişim hasta yatıyo ona canım sıkılıyo
off nebiliyim işte sıkıntılı geçiyo bugünler
sen naaptın kuzu nasıl geçti ?karardınmı ?
tamam canım 30 tane yazıyorum hemenbana da 30 yaz canım yarın her ikisini de bitiririm inşallah....
ebrarım geldim canım..ay iyi degili yaa sevtunun yazdıklarını okuyunca kötü oldum şimdi..
ALLAH yardımcın olsun sevtunum yaa inşallah bişey olmayacak canım..sen yat hiç kalkma gerekirse..(((
ben nanelişekerinkini okurken sevtunumada 30 tane okuyayım canım...fazla gerekirse fazlada okurum(
tamam canım 30 tane yazıyorum hemen
bende canım ya çok moralim bozuldu inşallah bişey olmuycak bebişine
senin içinde 30 tane yazıyorum busefer ikisini birden götürelim
sen nanelişekerinkini yürüt bende sevtunun li,stesini canım
geçmiş olsun kuzum yaaa ben geçmişi okuyamadım pek bir kaç sayfa bakabildim... üşüttü mü eşin... Allah şifa versin tez vakitte... Sıkma canını görümcen de düzelecek inşallah.....
Tatil çok güzel geçti bol bol gezdik denize girdik rafting bile yaptım yani....:roflol: Tabi baya olaylı oldu popomu belimi sakatladım:....kaydirigubbakcemile3
svtun cok gecmiş olsun İNŞALLAH bişe olmaz RABBİM yardımcın olsun canımKızlar ben hiç iyi degilim biliyonuzmu mercimegim teylikeye girdi dün aksam namazı kılıyım dedim kanamam oldu hemde çok pembe şekilde geldi çok korktum acile gittim altan baktılar açıklık yok deedi doktor ama düşük riskiyle karşı şarsıyayım bebekte bişey yok ama dünden beri kanamam çok yatıyorum bebegimi az kalsın kaybediyodum yarın doktoruma gidicem kontürele kafamda yastık bacaklarında yastık bir levabaya kalkıyorum allah rızası içim bana dua edin bilen arkadaşlar mercimegim için yasini okursa çok sevinirim bir atetel kürside okunursa çok sevinirim üstüne titredigim yavrumun hayatı teylikede haberinşz olsun giremezsem kusura baklamyın kalkamıyorum yataktan görüşürüz işşallah
SEVTUN için ayetel kürsi listesi
EBRAR...................50
DERİN.....................30
TUĞÇE....................30
TURKUAZ................20
svtun cok gecmiş olsun İNŞALLAH bişe olmaz RABBİM yardımcın olsun canım
abla banda yaz 30 tane bende yarın okur bildiririm
Ya kardelende gelmedi merak ettim
insan bi mesaj atar delü öldürür meraktan yaa
iyi yapmışsın bitanem bende arada bakarım orayaselam kızlar
abla evim evim gzel evime bakıyodum evlerinin resimlerini koymuşlar cok güzeldi
tugce hoşgeldin kızzzzzz
evet bencede..belki kontürü yoktur ama..
Mızmızım hoşgeldin nasıl oldun cnm dünden beri