canım çok üzüldüm.zamanımız giderek bozuluyor dimi?ben artık haberlere bakarken bile bunalmaya başladım.umarım görümcen kendini en kısa zamanda toparlar
canım çok geçmiş olsun.aklınıza kötü bir şeyler getirmeyin iyi düşününki iyi olsun canım.dualarımız sizinle canım
canlarım ben sık sık giremiyorum.yarın okullarda açılıyor.1.sınıfları okutcam öğrenci sayım 47 olunca nete okul ihtiyaçları hariç giremiyorum beni bağışlayın canım olur mu?
canım canını sıkma o kadar büyüyen daha da büyür.stres yapıp kendini yorma canım olur mu?akşam düğüne gitcekmişsin kurtlarını bir güzel dök
ebuş ne iş kız bi görünüyon bi kayboluyon :))üsttre ışıgın kapalı altta yazdıgında yanıyo:))))
ay ben jaleyi mi ekledim.hale miydi tamam canım..jale isterse onu da eklemiş bulundum ama..jalecim ayetel kürsülere katılır mısın canım?
canım yukarda yazdım beni bağışlayın canım.takip edemiyorum ben
canım sorun değil tabiki yoğunsan saygıyla karşılarız ..
kolaylıklar diliyorum sana 1. sınıf zor olsa gerek
canım ben iibf mezunuyum... bakalım a grubuna kasıcam heralde olmassa öbür sene b grubuna... zaten 28 yaş oldu 30 dan sonra zor biraz son şansım....
ebrarım bende seni çok özledim... görüşemedik seninle bir yaaa... akşam gel olurmu ben girmeye çalışıcam koçis oyun oynuyo bilg de biraz hevesini alsın adam bir haftadır uzak kaldı yeşil sahalardan.....:roflol::roflol:
canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.... çok üzüldüm başınız sağolsun... kendini çok üzmemeye çalış iki canlısın sen.....
canım ben geldim fazla kalamıycam inşallah gelirsin burdayken
demek herifin uzak kaldı yazık dokunma bari alsın hevesini
ebrarcım ben 20 adet duamı okudum. haberiniz olsun...
tamam canım ağzına sağlık derinim eklemiş bile
Samyelim sagol canım Allah kabul etsinŞeniz
EBRARIM görümcen tedaviye yanıt vermiş çokk sevindim canım benim..inşallah devamı da gelecek kuşum hiç üzülme..yemek bile istemiş bak..ay çok şükür yaaa:Saruboceq:
canom çok saol evet şükür daha iyi bide yoğunbakımdan çıksa çok süper olucak aklımız hep onda .
sen nasılsın canım kaçırdım galiba seni