Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam kızlar

yok derin cıkmadım nette geziyom bu resim cok hoşuma gitti uykusu gelmiş kediciyin

nsılsın canım gectimi rahatsızlıgın biraz

tamam canım..bende kimse yazmayınca içeri gitmişstim..evet güzelmiş kedicik:)benimde uykumu getirdi :)))

ebroşum canım benim çok üzüldüm görümcen rahatsızlanmış allahım evletlarına sevenlerine bağışlasın inşallah bir an önce iyileşir

derinişkom tam çıkıyodum seni gördüm iyi geceler tatlım çok öpüyorum seni fırsat olduğunda uzun uzun konuşalım özledim valla aama şimdi çıkmak zorundayım kendine iyi bak

derinişkom tam çıkıyodum seni gördüm iyi geceler tatlım çok öpüyorum seni fırsat olduğunda uzun uzun konuşalım özledim valla aama şimdi çıkmak zorundayım kendine iyi bak

canım benim sagol bende özledim inanki...netim çok agır kusura bakma kuşum zor açıyom sayfaları..anca gördüm yani..öptüm canım iyi geceler.Şeniz

ay çıldırıcam ya netim çok agır..ben çıkıyorum şimdi.yine gelmeye çalışıcam..bersum aleynam iyi geceler kızlar..

canım yaa başınız saolsun allah sabır versin çok zor grçektende
ama sen metanetli ol bebişini düşün tatlım amcanın yeri mekanı cennet olsun inşallah
ay canım maşallah demek oğluşun olucak sağlıkla gelsin inşallah
duanda yer verdiğin için çok saol canım
ebroşum görümcen biraz daha iyimiş inşş daha ii olur çok sevindim
saol cano daha iyi çok şükür

ebroşum canım benim çok üzüldüm görümcen rahatsızlanmış allahım evletlarına sevenlerine bağışlasın inşallah bir an önce iyileşir

canım çok saol şuanda birazdaha iyi biraz olsun rahatladık şükür
duan için çok saol
seninde miniş iyiymiş çok şükür canım gözünaydın inşallah 3lü testte çok çok iyi çıkıcak opuyorumnanaktan

valla ebrarım iyiyim desem inanma hem yorgunum hem heyecanlı yarın hastaneye gidecem adet olmadım yarın günüm hem test yaptıracam hemde farlutal alacam adet olup klomen başlayacam hayırlısı bakalım görümcen nasıl oldu

ay canım hadi hayırlısı inşallah hamişsindir ay heyecanlandım umarım güzel haberlerle gelirsin canım
görümcem daha iyi şükür biraz olsun rahatladık

naneli şeker senin görümceyede geçmiş olsun canım üzüldüm olan bebekle ona olmuş bari bebek olmasaydı biraz evlenince bekleseydi ama hayırlısı olsun beraber büyütürsünüz artık inşallah o adam demeye bin şahit ister kocasına geri dönmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…