Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam kızlar

yok derin cıkmadım nette geziyom bu resim cok hoşuma gitti uykusu gelmiş kediciyin

nsılsın canım gectimi rahatsızlıgın biraz

136yv6.gif

tamam canım..bende kimse yazmayınca içeri gitmişstim..evet güzelmiş kedicik:)benimde uykumu getirdi :)))

ebroşum canım benim çok üzüldüm görümcen rahatsızlanmış allahım evletlarına sevenlerine bağışlasın inşallah bir an önce iyileşir

derinişkom tam çıkıyodum seni gördüm iyi geceler tatlım çok öpüyorum seni fırsat olduğunda uzun uzun konuşalım özledim valla aama şimdi çıkmak zorundayım kendine iyi bak

derinişkom tam çıkıyodum seni gördüm iyi geceler tatlım çok öpüyorum seni fırsat olduğunda uzun uzun konuşalım özledim valla aama şimdi çıkmak zorundayım kendine iyi bak

canım benim sagol bende özledim inanki...netim çok agır kusura bakma kuşum zor açıyom sayfaları..anca gördüm yani..öptüm canım iyi geceler.Şeniz

ay çıldırıcam ya netim çok agır..ben çıkıyorum şimdi.yine gelmeye çalışıcam..bersum aleynam iyi geceler kızlar..

slm kızlar sızlerı cok ozledım,

hep dualarımdasınız bunu unutmatmayın

bu aralara kotuyum cok sevdıgım amcam oldu kucucukdu daha 3 yasında oglu vardı delırcem aklıma geldıkce dun aldım haberı kalp kırızı offfffffffffffffffffffffffff bundan bır ıkı hafta once kaza gecırdı trafık omurgası zedelenmıstı ama ıkı uc gun once ıyı oldugunun haberını aldık dun oldu dedıler hala saka gıbı bırı gelıp saka dıyecek gıbı

keske keskelerle konusup duruyorum
babama nasıl soylerız dıye delırdım durdum ama duydu suan erzıncada bugun gomuldu

of ne zor ya bu olum ALLAHIM
canım yaa başınız saolsun allah sabır versin çok zor grçektende
ama sen metanetli ol bebişini düşün tatlım amcanın yeri mekanı cennet olsun inşallah
çok şükür tatlım iyiym sen nasılsınn canım oğlum geliyomuş canım
Rabbim sizlerede nasib etsin inşalahh her zaman dualarımdasınız bunu bilin canlarım benim bu özlemlerde bitecek Rabvbimin izniyle inşalahh

başınız saolsun canım Rabbim sabır versinn
ay canım maşallah demek oğluşun olucak sağlıkla gelsin inşallah
duanda yer verdiğin için çok saol canım
ebroşum görümcen biraz daha iyimiş inşş daha ii olur çok sevindim
saol cano daha iyi çok şükür
canım çok üzüldüm.zamanımız giderek bozuluyor dimi?ben artık haberlere bakarken bile bunalmaya başladım.umarım görümcen kendini en kısa zamanda toparlar

canım çok geçmiş olsun.aklınıza kötü bir şeyler getirmeyin iyi düşününki iyi olsun canım.dualarımız sizinle canım

canlarım ben sık sık giremiyorum.yarın okullarda açılıyor.1.sınıfları okutcam öğrenci sayım 47 olunca nete okul ihtiyaçları hariç giremiyorum beni bağışlayın canım olur mu?

canım canını sıkma o kadar büyüyen daha da büyür.stres yapıp kendini yorma canım olur mu?akşam düğüne gitcekmişsin kurtlarını bir güzel dök

ebuş ne iş kız bi görünüyon bi kayboluyon :))üsttre ışıgın kapalı altta yazdıgında yanıyo:))))

ay ben jaleyi mi ekledim.hale miydi tamam canım..jale isterse onu da eklemiş bulundum ama..jalecim ayetel kürsülere katılır mısın canım?

canım yukarda yazdım beni bağışlayın canım.takip edemiyorum ben
canım sorun değil tabiki yoğunsan saygıyla karşılarız ..
kolaylıklar diliyorum sana 1. sınıf zor olsa gerek
canım ben iibf mezunuyum... bakalım a grubuna kasıcam heralde olmassa öbür sene b grubuna... zaten 28 yaş oldu 30 dan sonra zor biraz son şansım....

ebrarım bende seni çok özledim... görüşemedik seninle bir yaaa... akşam gel olurmu ben girmeye çalışıcam koçis oyun oynuyo bilg de biraz hevesini alsın adam bir haftadır uzak kaldı yeşil sahalardan.....:roflol::roflol:

canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.... çok üzüldüm başınız sağolsun... kendini çok üzmemeye çalış iki canlısın sen.....
canım ben geldim fazla kalamıycam inşallah gelirsin burdayken
demek herifin uzak kaldı yazık dokunma bari alsın hevesini
ebrarcım ben 20 adet duamı okudum. haberiniz olsun...
tamam canım ağzına sağlık derinim eklemiş bile
Samyelim sagol canım Allah kabul etsinŞeniz

EBRARIM görümcen tedaviye yanıt vermiş çokk sevindim canım benim..inşallah devamı da gelecek kuşum hiç üzülme..yemek bile istemiş bak..ay çok şükür yaaa:Saruboceq:

canom çok saol evet şükür daha iyi bide yoğunbakımdan çıksa çok süper olucak aklımız hep onda .
sen nasılsın canım kaçırdım galiba seni

ebroşum canım benim çok üzüldüm görümcen rahatsızlanmış allahım evletlarına sevenlerine bağışlasın inşallah bir an önce iyileşir

canım çok saol şuanda birazdaha iyi biraz olsun rahatladık şükür
duan için çok saol
seninde miniş iyiymiş çok şükür canım gözünaydın inşallah 3lü testte çok çok iyi çıkıcak opuyorumnanaktan

valla ebrarım iyiyim desem inanma hem yorgunum hem heyecanlı yarın hastaneye gidecem adet olmadım yarın günüm hem test yaptıracam hemde farlutal alacam adet olup klomen başlayacam hayırlısı bakalım görümcen nasıl oldu

valla ebrarım iyiyim desem inanma hem yorgunum hem heyecanlı yarın hastaneye gidecem adet olmadım yarın günüm hem test yaptıracam hemde farlutal alacam adet olup klomen başlayacam hayırlısı bakalım görümcen nasıl oldu

ay canım hadi hayırlısı inşallah hamişsindir ay heyecanlandım umarım güzel haberlerle gelirsin canım
görümcem daha iyi şükür biraz olsun rahatladık

naneli şeker senin görümceyede geçmiş olsun canım üzüldüm olan bebekle ona olmuş bari bebek olmasaydı biraz evlenince bekleseydi ama hayırlısı olsun beraber büyütürsünüz artık inşallah o adam demeye bin şahit ister kocasına geri dönmez

X