Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derinişkom tam çıkıyodum seni gördüm iyi geceler tatlım çok öpüyorum seni fırsat olduğunda uzun uzun konuşalım özledim valla aama şimdi çıkmak zorundayım kendine iyi bak
canım yaa başınız saolsun allah sabır versin çok zor grçektendeslm kızlar sızlerı cok ozledım,
hep dualarımdasınız bunu unutmatmayın
bu aralara kotuyum cok sevdıgım amcam oldu kucucukdu daha 3 yasında oglu vardı delırcem aklıma geldıkce dun aldım haberı kalp kırızı offfffffffffffffffffffffffff bundan bır ıkı hafta once kaza gecırdı trafık omurgası zedelenmıstı ama ıkı uc gun once ıyı oldugunun haberını aldık dun oldu dedıler hala saka gıbı bırı gelıp saka dıyecek gıbı
keske keskelerle konusup duruyorum
babama nasıl soylerız dıye delırdım durdum ama duydu suan erzıncada bugun gomuldu
of ne zor ya bu olum ALLAHIM
ay canım maşallah demek oğluşun olucak sağlıkla gelsin inşallahçok şükür tatlım iyiym sen nasılsınn canım oğlum geliyomuş canım
Rabbim sizlerede nasib etsin inşalahh her zaman dualarımdasınız bunu bilin canlarım benim bu özlemlerde bitecek Rabvbimin izniyle inşalahh
başınız saolsun canım Rabbim sabır versinn
saol cano daha iyi çok şükürebroşum görümcen biraz daha iyimiş inşş daha ii olur çok sevindim
canım çok üzüldüm.zamanımız giderek bozuluyor dimi?ben artık haberlere bakarken bile bunalmaya başladım.umarım görümcen kendini en kısa zamanda toparlar
canım çok geçmiş olsun.aklınıza kötü bir şeyler getirmeyin iyi düşününki iyi olsun canım.dualarımız sizinle canım
canlarım ben sık sık giremiyorum.yarın okullarda açılıyor.1.sınıfları okutcam öğrenci sayım 47 olunca nete okul ihtiyaçları hariç giremiyorum beni bağışlayın canım olur mu?
canım canını sıkma o kadar büyüyen daha da büyür.stres yapıp kendini yorma canım olur mu?akşam düğüne gitcekmişsin kurtlarını bir güzel dök
canım sorun değil tabiki yoğunsan saygıyla karşılarız ..ebuş ne iş kız bi görünüyon bi kayboluyon :))üsttre ışıgın kapalı altta yazdıgında yanıyo:))))
ay ben jaleyi mi ekledim.hale miydi tamam canım..jale isterse onu da eklemiş bulundum ama..jalecim ayetel kürsülere katılır mısın canım?
canım yukarda yazdım beni bağışlayın canım.takip edemiyorum ben
kolaylıklar diliyorum sana 1. sınıf zor olsa gerek
canım ben geldim fazla kalamıycam inşallah gelirsin burdaykencanım ben iibf mezunuyum... bakalım a grubuna kasıcam heralde olmassa öbür sene b grubuna... zaten 28 yaş oldu 30 dan sonra zor biraz son şansım....
ebrarım bende seni çok özledim... görüşemedik seninle bir yaaa... akşam gel olurmu ben girmeye çalışıcam koçis oyun oynuyo bilg de biraz hevesini alsın adam bir haftadır uzak kaldı yeşil sahalardan.....:roflol::roflol:
canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.... çok üzüldüm başınız sağolsun... kendini çok üzmemeye çalış iki canlısın sen.....
demek herifin uzak kaldı yazık dokunma bari alsın hevesini
tamam canım ağzına sağlık derinim eklemiş bileebrarcım ben 20 adet duamı okudum. haberiniz olsun...
Samyelim sagol canım Allah kabul etsinŞeniz
EBRARIM görümcen tedaviye yanıt vermiş çokk sevindim canım benim..inşallah devamı da gelecek kuşum hiç üzülme..yemek bile istemiş bak..ay çok şükür yaaa:Saruboceq:
canom çok saol evet şükür daha iyi bide yoğunbakımdan çıksa çok süper olucak aklımız hep onda .
sen nasılsın canım kaçırdım galiba seni
ebroşum canım benim çok üzüldüm görümcen rahatsızlanmış allahım evletlarına sevenlerine bağışlasın inşallah bir an önce iyileşir
ebrarcım görümcen nasıl oldu canım
valla ebrarım iyiyim desem inanma hem yorgunum hem heyecanlı yarın hastaneye gidecem adet olmadım yarın günüm hem test yaptıracam hemde farlutal alacam adet olup klomen başlayacam hayırlısı bakalım görümcen nasıl oldu