Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım maşallah kalabalığız..herkese selam kısslar.....ne güzel ya herkes burda
slm kıslar bende anne olmayı dıleyenledenım...ınsallah herkes bebegıne sag salım kavusr...yelızım sende burdasın bende dıyom bu kıs nereye kayboldu.....
hoşgeldın cnm ınsallah sende bıranönce kavusursun melegıne:Saruboceq:slm kıslar bende anne olmayı dıleyenledenım...ınsallah herkes bebegıne sag salım kavusr...yelızım sende burdasın bende dıyom bu kıs nereye kayboldu.....
slm kıslar bende anne olmayı dıleyenledenım...ınsallah herkes bebegıne sag salım kavusr...yelızım sende burdasın bende dıyom bu kıs nereye kayboldu.....
aminnn tatlım inşallah yaaarabbım ısteyen herkese annelık duygusunu yasatsın kıslar hayırlı evlatlar nasıp etsın analı babalı buyuuecek hayırlı evlatlarrrr...
amin ebrar bak kalabalıklaştı topiğin..
ohhh maşallah topicimiz kalabalıklaştı hep böyle olalım inşallah
evet canım maşallah kalabalığız..
hoşgeldin canım inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebişine biraz kendinden bahsedermisin?
canım hoşgeldin aramıza nedemek çok mutlu oluruz ..selam kızlar benide aranıza alırmısınız allahım inşallah en kısa zamanda meleklerimizi gönderir bize ben kendimden bahsedeyim 9 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz ama henüz olmadı tabiki umudumuzu hic bir zaman yitirmiycez hayırlısıyla bir gün bizde anne olcaz:Saruboceqpuyorumnanaktan
geldim ama çıkmam lazım allaha emanet olun akşam görüşmk dileği ile.
derinim geldimi şaşıracak kaydirigubbakcemile3
hoşgeldın cnm ınsallah sende bıranönce kavusursun melegıne:Saruboceq:
selam kızlar benide aranıza alırmısınız allahım inşallah en kısa zamanda meleklerimizi gönderir bize ben kendimden bahsedeyim 9 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz ama henüz olmadı tabiki umudumuzu hic bir zaman yitirmiycez hayırlısıyla bir gün bizde anne olcaz:Saruboceqpuyorumnanaktan
geldim ama çıkmam lazım allaha emanet olun akşam görüşmk dileği ile.
derinim geldimi şaşıracak kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım inşAllah tez zamanda kavuşursun meleğine