Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slm kıslar bende anne olmayı dıleyenledenım...ınsallah herkes bebegıne sag salım kavusr...yelızım sende burdasın bende dıyom bu kıs nereye kayboldu.....

yelizcim güle güle canım görüşürüz ...
richim evet geçmişe takıldı bersum baya muhabbet ettik kolay bitmez..

herkese selam kısslar.....ne güzel ya herkes burda
evet canım maşallah kalabalığız..
slm kıslar bende anne olmayı dıleyenledenım...ınsallah herkes bebegıne sag salım kavusr...yelızım sende burdasın bende dıyom bu kıs nereye kayboldu.....

hoşgeldin canım inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebişine biraz kendinden bahsedermisin?

hoşgeldın cnm ınsallah sende bıranönce kavusursun melegıne:Saruboceq:

ezgim ben de az önce tanıştım arkadaşlarla çok sıcak geldiler bana....ben duşumu alıp geliyorum hemen

rabbım ısteyen herkese annelık duygusunu yasatsın kıslar hayırlı evlatlar nasıp etsın analı babalı buyuuecek hayırlı evlatlarrrr...

ohhh maşallah topicimiz kalabalıklaştı hep böyle olalım inşallah

selam kızlar benide aranıza alırmısınız allahım inşallah en kısa zamanda meleklerimizi gönderir bize ben kendimden bahsedeyim 9 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz ama henüz olmadı tabiki umudumuzu hic bir zaman yitirmiycez hayırlısıyla bir gün bizde anne olcaz:Saruboceqpuyorumnanaktan

geldim ama çıkmam lazım allaha emanet olun akşam görüşmk dileği ile.
derinim geldimi şaşıracak kaydirigubbakcemile3

evet canım maşallah kalabalığız..

hoşgeldin canım inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebişine biraz kendinden bahsedermisin?

hosbulduk canım amin ınsallah Rabbım herkesı bebegıne kavurtrsun ben 1 yıllık evlıyım 4 aydr bebıs ıstyyoruz esımınde benım tahlıllerımz tamız cıktı bız bıraz acelecı oldugumz ıcın bır kere daha tahlıl yapmasını ıstedık doktrdan bu sefer benım prolaktn hormonum yuksek cıktı sımdı dostonex kullanıyorm doktrm hemen duser dedı ama hayırlısı bugunde regl gunumdu daha adet olmadım bakalım hayırlısı bu hormonda adetı gecktıryormus beklıyorm sımdlık...

canım hoşgeldin aramıza nedemek çok mutlu oluruz ..
daha yeni evliymişsin inşallah senen dolmadan karnında minişin olur canım topicimiz uğurlu gelir sana inşallah.
umut yitirmek yok tabi yaşadığımız süece umut hep var olucak inşallah..

geldim ama çıkmam lazım allaha emanet olun akşam görüşmk dileği ile.
derinim geldimi şaşıracak kaydirigubbakcemile3

nurum güle güle bacım sende rabbime emanetsin görüşürüz..
evet derinim şaşırcak.inşallah oda destek verir..

hoşgeldın cnm aramıza daha yenıymıssın en kısa zamanda güzel haberler verırsın ınsallah bızlere:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…