ebrarcım valla bugün zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bu şehirde yalnızım çok sıkılıyordum siz benim yanlızlığımı giderdiniz iyi ki varsınız.
ebrarcım valla bugün zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bu şehirde yalnızım çok sıkılıyordum siz benim yanlızlığımı giderdiniz iyi ki varsınız.
hoşbulduk canım sağol inşallah canım inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hemde ne naz ne inat hayırlsısı :))hoşgeldın cnm aramıza umarım rabbım en kısa zamanda melegını gönderır neyaplım bızımkıler nazlı ve ınatcı cıktılar elbet kırılıcak ınatlarıgamyoncuiremsu
hoşbulduk ebrarcım amin canım hep birlikte alırız inşallah yazdıklarını okudum rabbim bu sefer kucaklamayı kokusunu duymayı nasip etsin ebrarcım:Saruboceq:canım çok mutlu oluruz bizde seni bırakmayız ona göre hadi öptüm allaha emanet ol..
canım hoşgeldin topicimize umarım sanada uğurlu gelir topicimiz besmeleyle açtık umarım herşey iyi olur .sende inşallah enkısa zamanda müjdeyi alırsın tatlım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kumsalcıgım kendınden bahsetsene bıraz
kumsalcım seninle benzer yönlerimiz var bendede tiroit sorunu var ayrıca yumurtam çatlamıyo .ama inşallah birgün çatlıycak ve bizim bebişler dediğin gibi inat etmeden gelicekler canım..
kumsalcım duaların için çok saol inşallah birgün kokusunu içimize çekmeyi nasip eder rabbim..