Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşbuldumm kumsalcım geçmiş olsun Rabbim bu dertleri veriyosa kulunu asla dermansız bırakmaz inşallah sabır dicez beklicez zamanı vardır elbet

bende yemekteyiz izliyorum biyandanda .daha yemeğim yok ben burdayım birazdan kalkarım semizotu pişiricem..

çok uzun zamanlar bekleyip hatta doktorlar senin çocuğun olmaz dedikleri kişilerin bile doğal yoldan bebişleri oluyo inşallah bizlerede nasip olur ben tüm kalbimle inanıyorum

fox ta unutma beni ooo afiyet olsun şifa olsun bende dünden artanlar var onları yiyelim de ziyan olmasın yarında eşim izinli taze pişiririm

richim hoşgeldin canım..
gelinciğim saol bitanem sizede afiyet şifa olsun inşallah.
ya biara bende bakıyodum odiziye sonra sıkıldım .ben biara bizim evin hallerine takmıştım kaldırdılar malesef..

selam kızlar benide alın anam aranıza bu arada topiğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah uğur getirirde hepimize anne oluruz

selam kızlar benide alın anam aranıza bu arada topiğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah uğur getirirde hepimize anne oluruz

nedemek tatlım hoşgeldın aramıza herzaman beklerız umarım dedıgın gıbı hepımız anne oluruz:Saruboceq:buarada cnm beklenmeyen adet tarıhını ver senıde eklım umarım gelmez buarada:Saruboceq:

canım hoşgeldin topiğimize nedemek herzaman beraberiz inşallah bundan sonra .
inşallah uğurlu gelicek canım sende biraz bahset kendinden nezamandır istiyosun bebiş?

evet o da çok güseldi bazen eski bölmleri dek geliyo bi kanalda bakıyorum dek geldikce gündüz izlediğim tek program bu o da günün tam ortası bitsede kurtulsam akşamki dizilerde çıldırtıyo takip etmeyim diyorum o da olmuyo :eek:klava:

biraz kendimden bahsedeyim ben 4 yıllık evliyim 34 yaşındayımbaşımdan 3 aşılama geçti 3 cü aşılamada hamile kaldım ikiz tutmuştu fakat bebişleri kaybettim kalp atışını alamdık nerdeyse bu yaz 1 yıl olacak hala tırmalıyorum işte tekrar hamile kalabilmek için sorunum yok görünürde ama hamile kalamıyorum işte... şu an tedavim devam ediyo hala ama bugunlerde eğer hamile değilsem bir kaç gün içinde adet olmam lazım..... bu topikten sadece gökçeranayı tanıyorum diğerleriyel başak topikte bri kaç defa yazışmıştık neyse burdan kaldığımız yerden devam ederiz artık :)))

hoşgeldin canım ben ayağımı sürttüm heheyyy nadar güzel oldu incemeşe bir kahvemiz eksik yüzümüzü görmesekte ne mübarek şey şu internet :icecream:

nedemek tatlım hoşgeldın aramıza herzaman beklerız umarım dedıgın gıbı hepımız anne oluruz:Saruboceq:buarada cnm beklenmeyen adet tarıhını ver senıde eklım umarım gelmez buarada:Saruboceq:
inşallah canım ya adet tarihim 2 mayıs tabi erken gelip süpriz yapmazsa benim kırmızlar eyvahedigeldismile

evet o da çok güseldi bazen eski bölmleri dek geliyo bi kanalda bakıyorum dek geldikce gündüz izlediğim tek program bu o da günün tam ortası bitsede kurtulsam akşamki dizilerde çıldırtıyo takip etmeyim diyorum o da olmuyo :eek:klava:
valla yaa dizi kolik olduk resmen bazen kızıyorum kendime bağımlılık yapıyo diye ama izlemedende vakit geçmiyo..
yedım tatlım bulasıklarıda hallettım geldımnaniknanik

afiyet olsun şeker .hızlısın maşallah

X