Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşallah kırmızılar gelmez bebişin hiç üzmeden gelir seni

aaa gökceyı tanıyosun demek gökcem bızım can arkadaslarımızdandır:1hug:cok severız Şeniz cnm umarım adetın gelmezde bıze müjdelı haberı verırsın
hakkına hayırlısı olsun cnm dualarımz senınle:Saruboceq::Saruboceq:

canım yaa inşallah enkısa zamanda tekrardan yaşarsın hamişliği busefer sağlıklısından olsun inşallah .çok zor hepimiz yaşadık inşallah birdaha yaşamayız..
bende senin ismini duymuştum gökcemden ama tanışmak bugüne kısmetmiş .inşallah burdan müjdeyi verirsin enkısa zamanda..
buarada ben lısteyı hazırlamaya baslıyorum kızlarkaydirigubbakcemile5

tatlım sen başla o işe inşallah hepimize uğur getirir..

mutlaka bir vakti var işte ama o vakit ne vakit olacak Rabbim sağlıklı ömürlü nasip etsinde bulupta kaybetmeyelim nolur Allahım :gitme:

saol canım inşallah gökçeyi bizim topikten tanıyorum haziran ayında aşılama yaptırackalra diey bi topiğimzi var geçen yıldan beridir ben aynı topikteyim topiket herkes hamile kaldı şu an 2 kişi kaldık sadece 1 yıl içinde ikimzide hamiel kalmıştık ama kaybettik şimdi kızlar bizi bekliyoo :)) ben topiğime sadığımdır anam aldatmam asla başka topiklere takılıpta lmaz:

gökcem benim herşeyim yaa rabbim onunda yüznü güldürdü hayırlısıyla alıcak minişini kucağına

kızlar ben kaçıyorum iş çıkış saatim geldi yarı görüşmek üzere kucak dolusu sevgiler hepinize

erken gidiyo sabah 5 te yollarda erken geliyo trafik falan olmadan biraz uykusuz kalıyo gelince yatıyo biraz

mutlaka bir vakti var işte ama o vakit ne vakit olacak Rabbim sağlıklı ömürlü nasip etsinde bulupta kaybetmeyelim nolur Allahım :gitme:
amin canım inşallah..

allah sizede bizede hepimize tekrardan kalmayı nasip etsin
tabiki ihanet yok tatlım eski topiklere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…