- 19 Ocak 2010
- 1.278
- 9
biraz kendimden bahsedeyim ben 4 yıllık evliyim 34 yaşındayımbaşımdan 3 aşılama geçti 3 cü aşılamada hamile kaldım ikiz tutmuştu fakat bebişleri kaybettim kalp atışını alamdık nerdeyse bu yaz 1 yıl olacak hala tırmalıyorum işte tekrar hamile kalabilmek için sorunum yok görünürde ama hamile kalamıyorum işte... şu an tedavim devam ediyo hala ama bugunlerde eğer hamile değilsem bir kaç gün içinde adet olmam lazım..... bu topikten sadece gökçeranayı tanıyorum diğerleriyel başak topikte bri kaç defa yazışmıştık neyse burdan kaldığımız yerden devam ederiz artık :)))
bakalım hayırlısı be güzelim bu ay çok sakinim zaten önceden olsa kaç defa test yapmıştım şimdiey kadar zaten bu ay kendim için çalıştım kaydirigubbakcemile2inşallah kırmızılar gelmez bebişin hiç üzmeden gelir seni
aaa gökceyı tanıyosun demek gökcem bızım can arkadaslarımızdandır:1hug:cok severız Şeniz cnm umarım adetın gelmezde bıze müjdelı haberı verırsınbiraz kendimden bahsedeyim ben 4 yıllık evliyim 34 yaşındayımbaşımdan 3 aşılama geçti 3 cü aşılamada hamile kaldım ikiz tutmuştu fakat bebişleri kaybettim kalp atışını alamdık nerdeyse bu yaz 1 yıl olacak hala tırmalıyorum işte tekrar hamile kalabilmek için sorunum yok görünürde ama hamile kalamıyorum işte... şu an tedavim devam ediyo hala ama bugunlerde eğer hamile değilsem bir kaç gün içinde adet olmam lazım..... bu topikten sadece gökçeranayı tanıyorum diğerleriyel başak topikte bri kaç defa yazışmıştık neyse burdan kaldığımız yerden devam ederiz artık :)))
canım yaa inşallah enkısa zamanda tekrardan yaşarsın hamişliği busefer sağlıklısından olsun inşallah .çok zor hepimiz yaşadık inşallah birdaha yaşamayız..biraz kendimden bahsedeyim ben 4 yıllık evliyim 34 yaşındayımbaşımdan 3 aşılama geçti 3 cü aşılamada hamile kaldım ikiz tutmuştu fakat bebişleri kaybettim kalp atışını alamdık nerdeyse bu yaz 1 yıl olacak hala tırmalıyorum işte tekrar hamile kalabilmek için sorunum yok görünürde ama hamile kalamıyorum işte... şu an tedavim devam ediyo hala ama bugunlerde eğer hamile değilsem bir kaç gün içinde adet olmam lazım..... bu topikten sadece gökçeranayı tanıyorum diğerleriyel başak topikte bri kaç defa yazışmıştık neyse burdan kaldığımız yerden devam ederiz artık :)))
buarada ben lısteyı hazırlamaya baslıyorum kızlarkaydirigubbakcemile5
saol canım inşallah gökçeyi bizim topikten tanıyorum haziran ayında aşılama yaptırackalra diey bi topiğimzi var geçen yıldan beridir ben aynı topikteyim topiket herkes hamile kaldı şu an 2 kişi kaldık sadece 1 yıl içinde ikimzide hamiel kalmıştık ama kaybettik şimdi kızlar bizi bekliyoo :)) ben topiğime sadığımdır anam aldatmam asla başka topiklere takılıptaaaa gökceyı tanıyosun demek gökcem bızım can arkadaslarımızdandır:1hug:cok severız Şeniz cnm umarım adetın gelmezde bıze müjdelı haberı verırsın
hakkına hayırlısı olsun cnm dualarımz senınle:Saruboceq::Saruboceq:
amin canım inşallah..mutlaka bir vakti var işte ama o vakit ne vakit olacak Rabbim sağlıklı ömürlü nasip etsinde bulupta kaybetmeyelim nolur Allahım :gitme:
saol canım inşallah gökçeyi bizim topikten tanıyorum haziran ayında aşılama yaptırackalra diey bi topiğimzi var geçen yıldan beridir ben aynı topikteyim topiket herkes hamile kaldı şu an 2 kişi kaldık sadece 1 yıl içinde ikimzide hamiel kalmıştık ama kaybettik şimdi kızlar bizi bekliyoo :)) ben topiğime sadığımdır anam aldatmam asla başka topiklere takılıptalmaz:
erken gidiyo sabah 5 te yollarda erken geliyo trafik falan olmadan biraz uykusuz kalıyo gelince yatıyo biraz
slmm bende geldimm bende bebişş istiyorumm hayırlısıyla Rabbimdenn