- 19 Ocak 2010
- 1.278
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım inşallah faydası olacak sen içini ferah tut bende 2 aydır kullanıyorum folik asidi çok önemliymiş folik.ayy içimde öyle heyecan varki bazen öyle mutlu oluyor umutlanıyorum bazen korkuyorum vazgeçiyorum herşeyden ama bu bir çare değil ki akrabalardan da çok var bizde ilk çocukları karınlarında ölmüş ya da doğduktan sonra ardından olmuş çocukları sapasağlam inşallah bizimde nasibimizde vardır
evet canım inşallah faydası olacak sen içini ferah tut bende 2 aydır kullanıyorum folik asidi çok önemliymiş folik.ayy içimde öyle heyecan varki bazen öyle mutlu oluyor umutlanıyorum bazen korkuyorum vazgeçiyorum herşeyden ama bu bir çare değil ki akrabalardan da çok var bizde ilk çocukları karınlarında ölmüş ya da doğduktan sonra ardından olmuş çocukları sapasağlam inşallah bizimde nasibimizde vardır
ricberry sağol Allah razı olsun inşallah bu umutla yaşıyorum mayıs ayında Rabbimin de izniyle bekletmeden gelir sağlıklıca büyür ve ömürlüce doğar
ozaman senınkını 4 5 hazıran mı yazım cnm bır ay sonrasına yanırichberry ben mayısın 4-5 gibi bekliyorum az kaldı ama ben daha korunuyorum mayısta bırakcam opuyorumnanaktan
richberrycim ebrarım çok sağolun mevlana hazretleri umutsuzluk bizden değildir demiş vazgeçmek yok yarının sahibi var dimi kızlar bu arada bende biraz çıkmam lazım dizim başlıyoooo zemuszemus
SELAM KIZLAR TOPİĞİNİZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ İNŞALLAH HEPİMİZE UĞURLU GELİR
BENDE 1,5 YILDIR ANNE OLACAĞIM GÜNÜ BEKLİYORUM BEN GELSİN DİYE BEKLERKEN MELEĞİM İNAT EDİYOR AMA ALLAHIN İZNİYLE KIRICAZ O İNADI İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZE SABIR VERSİN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ANNE OLURUZ :Saruboceq:
gelcemmm sizi bırakmam artıkk olumunekankayizsmile
ya canım şimdi işteyim tam o sıra işim çıktı kaçırdım sizi.gelincik çok üzüldüm söylenecek söz yok yaşadıkların için başın sağolsun canım..
canım çok mutlu oluruz bizde seni bırakmayız ona göre hadi öptüm allaha emanet ol..gelcemmm sizi bırakmam artıkk olumunekankayizsmile
SELAM KIZLAR TOPİĞİNİZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ İNŞALLAH HEPİMİZE UĞURLU GELİR
BENDE 1,5 YILDIR ANNE OLACAĞIM GÜNÜ BEKLİYORUM BEN GELSİN DİYE BEKLERKEN MELEĞİM İNAT EDİYOR AMA ALLAHIN İZNİYLE KIRICAZ O İNADI İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZE SABIR VERSİN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ANNE OLURUZ :Saruboceq: