Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

insallah cnm sen hıc ümıtsızlıge kapılma vazgecme a.s.

canım yaa o heyecan hep var olsun umudunu yitirmek yok inşallah herşey senin için çok güzel olur .rabbim birdaha yaşatmaz sanada kimseyede .çok duyuyorum benim ilk bebeğimde karnımda öldü ..

richberry ben mayısın 4-5 gibi bekliyorum az kaldı ama ben daha korunuyorum mayısta bırakcam opuyorumnanaktan

richberrycim ebrarım çok sağolun mevlana hazretleri umutsuzluk bizden değildir demiş vazgeçmek yok yarının sahibi var dimi kızlar bu arada bende biraz çıkmam lazım dizim başlıyoooo zemuszemus

richberrycim ebrarım çok sağolun mevlana hazretleri umutsuzluk bizden değildir demiş vazgeçmek yok yarının sahibi var dimi kızlar bu arada bende biraz çıkmam lazım dizim başlıyoooo zemuszemus

cok güzel demıs cnm mevlana hz lerı opuyorumnanaktan
tmm cnm yıne gel ama kib öptüm aeo:1hug:a.s.

SELAM KIZLAR TOPıĞıNıZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ ıNŞALLAH HEPıMıZE UĞURLU GELıR
BENDE 1,5 YILDIR ANNE OLACAĞIM GÜNÜ BEKLıYORUM BEN GELSıN DıYE BEKLERKEN MELEĞıM ıNAT EDıYOR AMA ALLAHIN ıZNıYLE KIRICAZ O ıNADI ıNŞALLAH RABBıM HEPıMıZE SABIR VERSıN ıNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ANNE OLURUZ :Saruboceq:

ya canım şimdi işteyim tam o sıra işim çıktı kaçırdım sizi.gelincik çok üzüldüm söylenecek söz yok yaşadıkların için başın sağolsun canım..

hoşgeldın cnm aramıza umarım rabbım en kısa zamanda melegını gönderır neyaplım bızımkıler nazlı ve ınatcı cıktılar elbet kırılıcak ınatlarıgamyoncuiremsu

gelcemmm sizi bırakmam artıkk olumunekankayizsmile
canım çok mutlu oluruz bizde seni bırakmayız ona göre hadi öptüm allaha emanet ol..

canım hoşgeldin topicimize umarım sanada uğurlu gelir topicimiz besmeleyle açtık umarım herşey iyi olur .sende inşallah enkısa zamanda müjdeyi alırsın tatlım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mavişcim önemli değil tatlım sen fırsat buldukca yazarsın bize..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…