Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bersum valla kelin ilacı olsa başına sürermiş:))bende bilmiyom napıcagımı:
kaçtım cnm kusuruma bakma öptüm.

görmüşsün zatennnn......:roflol::roflol::roflol: işte bende şahin beyi ok duydun kuzum.... benim çok sevdiğim bir ablam 4. tüp bebek denemesinde gitmiş şahin beye olmuş şimdi oğlu var.... demek sende orayı düşünüyosun.... heralde gelcem gibi ama yılbasına kadar hamile kalamassam tabi....

evet sahin beyi cok metediyolar canım..dalında cok uzman bi doktor 4 ekimde randevu aldım afedle ikimi gitcez..Sanada tavsiye ederim balım bak gel bursaya gezelim alkisalkisalkis hem doktor işlerini hallederiz..sonra görüşelim gene öptm canım :1hug:

ohhh alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sonunda tutişim hadi gözünaydın
evet buluşmayı yapalım derdamda gelir artık gelmek isteyen olursa konuşuruz
valla şimdiden heyecan bastı olumunekankayizsmile
sağol ablam,aynen bendekaydirigubbakcemile3

ah turkuazım benim..bilirim çalışırken evde olmak istiyo insan yaa:KK43:(iyi bari iznini almışsın canım..1 hafta özleyecez seni ama olsun..senin kafan yerine gelsin dinlen de önemli degil canım..Şeniz
bu arada buluşuyo musunuz kıss ben gelemem ama çalışıyom:gitme:
cnm ayarlarız hep beraber görüşürüz inş çok isterim yanii

evet sahin beyi cok metediyolar canım..dalında cok uzman bi doktor 4 ekimde randevu aldım afedle ikimi gitcez..Sanada tavsiye ederim balım bak gel bursaya gezelim alkisalkisalkis hem doktor işlerini hallederiz..sonra görüşelim gene öptm canım :1hug:

iyi bakalım siz bir gidin de bana da anlatırsınız artık ilk izlenimlerinizi canım hayırlısı olsun bişey kalmamış 4 ekime de....kız gezermiyiz hakkaet... ben bir tek ulucamiyi biliyom.... oraya gitmiştim.... bide otogarından çok geçtim....:roflol::roflol:

merabaaaaa
kim var kim yoookkkkk

merhaba canım ben burdayım yani yeni geldim....

tugceeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5

efendiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm

selam kızlar ben geldim.nasılsınız?

merhaba canım hoşgeldin... iyidir sen nasılsın???

mrb kızlar,,
bugün çok yoruldum, akşam olsada eve gitsem..
akşama ne yemek yapayım.. evde de pek malzeme yok malum ay sonu. bu ay çok sıkıştık,, 1 gün kaldı rabbim.

bağlantı koptu yazamadım bi daha
nasılsınız kızlar iş çok yoğun geçti bugün ki hala da çıkamadım işleri bitirip
çok yorgunum ya :KK43:(:-)((((

slm kızlar benım kırmızılar geldı neyapalım hayırlsıı olsun bgn geldıgıne göre haftaya carsamba kuzu kuzu gıdıyorum hsg cektırmeye :umursamaz:
ya ebrarım bulutunda duasını okuyamadım ben yrn olurum dıye hesaplamıstım bigün önce geldı kusurabakma cnm ya ben yasınlerımıde bıtıremedım vallah cok üzgünüm telafı ederım adet bıtıncebilmiyorumkismile
ıyı dıleklerınız ıcınde cok sagolun kızlar ınsallah dedıgınız gıbı olur cok yoruldum :gitme:

X