Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

fıstığım olsun, ben inanıyorum sen hsg çektirdikten sonra hamile kalacaksın....

HAYIRLI UGURLU OLSUN

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL

EKİM AYI LİSTEMİZ

HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 EKİM
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
AZRAPERİ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM

HAMıŞLERıMıZ

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
Esredmaal-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3eylül
ezgim_ez---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 eylül
asi-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 eylül
optimist_balim----------------------------------------------------------------------------------------------------21 eylül
kızlar sızden haber yok haber verırsenız ıyı olcak

olsun cnm haftaya çektirince inş güzel geçer,de bebişin de bu tedaviler sonucu gelir sanakaydirigubbakcemile2

ınsallah turkuazım hayırlısı olsun ınsallah sonucumda ıyı cıkarda tedavıye baslarım 3 ay klomen sonra asılama bakalım hayırlısı

slm canım,moralini yüksek tut eminim herşey gönlüne göre olacak,rabbim iyi yürekli insanların dileklerini geri çevirmez seninde dileklerin kabul olacak inş. sadece rabbim biraz sabır etmemizi istiyor hepimizin.önce sağlık sonra bebiş:)

mrb kızlar,,
bugün çok yoruldum, akşam olsada eve gitsem..
akşama ne yemek yapayım.. evde de pek malzeme yok malum ay sonu. bu ay çok sıkıştık,, 1 gün kaldı rabbim.

bizde de durum aynı canım bir de tek maaş olunca kociş saat saymaya başladı artık... bu ay bizde baya sıkıştık ama Rabbim yardım ediyor çok şükür karnımız doyuyor.....

iyiyim tugcal çok şükür.bugun baya yoruldum anca oturdum dinleniyorum

geçmiş olsun canım....

bağlantı koptu yazamadım bi daha
nasılsınız kızlar iş çok yoğun geçti bugün ki hala da çıkamadım işleri bitirip
çok yorgunum ya (((((

sana da geçmiş olsun heralde artık çıkmıssındır canım... iş yorgunluğu çok fena oluyor çok iyi bilirim bende....

akşama kayınvaldeme gitcez,,
akşama ben en iyisi menemen yapayım....

menemen dedin beni can evimden vurdun kızzz... yemeğim olmayaydı ben de yapardım... olmassa yarın sabah kahvaltıya yapayım kocişime... acayip canım çekti heee....:kedi:

canım bence de sen hsg den sonra hiç aşılamaya falan gerek kalmadan hamiş kalacan inşallah....

ay agzınızdan bal damlıyor kızlar ınsallah dedıgınız gıbı olur ama zaman gectıkce ınsan ümıt etmez oluyor cok sagolun cok ıyısınız allah hepınızın gönlüne göre versın:Saruboceq:

boncuğum gelmiş yine kırmızılar üzülme bitanem inşAllah
güzel günlerde gelecek iyi düşünmek gerekiyo belki hsg vesile olacaktır bebişin gelmesine yüreğini
rahat tut canım elbet kabul olacak dualarımız

canım benim..bozma moralini hemen..bi çektir şu filmi de rahatlayalım boncugum..inşallah filmde temiz çıkacak ve kızların dedigi gibi hiçbişeye gerek kalmadan filmin arkasından hamile kalacaksın inşallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

kızlar ben haber vermek için girdim..bu akşam arkadaşlara davetliyiz...gece girebilirsem görüşürüz inşallah..öptüm hepiciginiziopuyorumnanaktan

güle güle canım ii akşamlar a.e.ol

kizlar selam
bugün doktorumu aradim ama randevu alamadim yarin sabah 9 icin alabildim ,insallah hersey iyi gider güzel haberlerle dönerim dilerim en kisa zamanda sizlerdende güzel haberler alirim hepinizi öpüyorum yarin yine ugrar yazarim sonucu kendinize iyi bakin opuyorumnanaktan

turkuazım nasılsın tatlım

seydam canım gittin mi doktora merak ettim inşallah güzel haberler alırsın canım

amin cnm cümlemizinnopuyorumnanaktan
selam canlarım nasılsınız
selammm
nasıl gidiyor hamişlik,kaç haftalık

iyi akşamlar cnm gülegüleeeopuyorumnanaktan

güzel hbrlerle gelicen inş seydamm
turkuazım nasılsın tatlım

seydam canım gittin mi doktora merak ettim inşallah güzel haberler alırsın canım

iyi çok şükür cnm sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…