slm kızlar benım kırmızılar geldı neyapalım hayırlsıı olsun bgn geldıgıne göre haftaya carsamba kuzu kuzu gıdıyorum hsg cektırmeye :umursamaz:
ya ebrarım bulutunda duasını okuyamadım ben yrn olurum dıye hesaplamıstım bigün önce geldı kusurabakma cnm ya ben yasınlerımıde bıtıremedım vallah cok üzgünüm telafı ederım adet bıtıncebilmiyorumkismile
ıyı dıleklerınız ıcınde cok sagolun kızlar ınsallah dedıgınız gıbı olur cok yoruldum :gitme:
slm kızlar benım kırmızılar geldı neyapalım hayırlsıı olsun bgn geldıgıne göre haftaya carsamba kuzu kuzu gıdıyorum hsg cektırmeye :umursamaz:
ya ebrarım bulutunda duasını okuyamadım ben yrn olurum dıye hesaplamıstım bigün önce geldı kusurabakma cnm ya ben yasınlerımıde bıtıremedım vallah cok üzgünüm telafı ederım adet bıtıncebilmiyorumkismile
ıyı dıleklerınız ıcınde cok sagolun kızlar ınsallah dedıgınız gıbı olur cok yoruldum :gitme:
ınsallah turkuazım hayırlısı olsun ınsallah sonucumda ıyı cıkarda tedavıye baslarım 3 ay klomen sonra asılama bakalım hayırlısı
mrb kızlar,,
bugün çok yoruldum, akşam olsada eve gitsem..
akşama ne yemek yapayım.. evde de pek malzeme yok malum ay sonu. bu ay çok sıkıştık,, 1 gün kaldı rabbim.
iyiyim tugcal çok şükür.bugun baya yoruldum anca oturdum dinleniyorum
bağlantı koptu yazamadım bi daha
nasılsınız kızlar iş çok yoğun geçti bugün ki hala da çıkamadım işleri bitirip
çok yorgunum ya( ((((
akşama kayınvaldeme gitcez,,
akşama ben en iyisi menemen yapayım....
selam canım hoşgeldin.bis iyiyis sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo hamişlikselam canlarım nasılsınız
ben yemek yapım artık öptüm sızlerı aeoa.s.
canım benim..bozma moralini hemen..bi çektir şu filmi de rahatlayalım boncugum..inşallah filmde temiz çıkacak ve kızların dedigi gibi hiçbişeye gerek kalmadan filmin arkasından hamile kalacaksın inşallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
kızlar ben haber vermek için girdim..bu akşam arkadaşlara davetliyiz...gece girebilirsem görüşürüz inşallah..öptüm hepiciginiziopuyorumnanaktan
selam canım hoşgeldin.bis iyiyis sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo hamişlik
iyiyim şükürler olsun canım biraz yorgun hissediyorum o kadar
bu hafta gitmeye karar
verdim doktora bakalım yoksa bekleyemeyecem hep aklımda
amin cnm cümlemizinnopuyorumnanaktanay agzınızdan bal damlıyor kızlar ınsallah dedıgınız gıbı olur ama zaman gectıkce ınsan ümıt etmez oluyor cok sagolun cok ıyısınız allah hepınızın gönlüne göre versın:Saruboceq:
selammmselam canlarım nasılsınız
canım benim..bozma moralini hemen..bi çektir şu filmi de rahatlayalım boncugum..inşallah filmde temiz çıkacak ve kızların dedigi gibi hiçbişeye gerek kalmadan filmin arkasından hamile kalacaksın inşallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
kızlar ben haber vermek için girdim..bu akşam arkadaşlara davetliyiz...gece girebilirsem görüşürüz inşallah..öptüm hepiciginiziopuyorumnanaktan
güzel hbrlerle gelicen inş seydammkizlar selam
bugün doktorumu aradim ama randevu alamadim yarin sabah 9 icin alabildim ,insallah hersey iyi gider güzel haberlerle dönerim dilerim en kisa zamanda sizlerdende güzel haberler alirim hepinizi öpüyorum yarin yine ugrar yazarim sonucu kendinize iyi bakin opuyorumnanaktan
turkuazım nasılsın tatlım
seydam canım gittin mi doktora merak ettim inşallah güzel haberler alırsın canım