Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kocaman kocaman günaydınlaropuyorumnanaktanumarım herkes çok iyidirbayanssulusmilekızlar ben duamı bitirdim haberiniz olsun Allah kabul etsin inşallah:Saruboceq:

ewet bursalıyım canım ailem eski macırlardan düğünüme 1 buçuk ay vardı annemi kaybettim 2 kız kardeşim kaldı 1 yeni evlendi diğeri okuyor

başın sağolsun canım kardeşine de çok geçmiş olsun Allah başka acı vermesin:Saruboceq:

iyi geceler arkadaşlar yeniyim aranızda ve bende anne olmak istiyorum 10 aydır ama olmuyo maalesef banada yardımcı olup derdimi paylaşırmısınız

olur canım inşallah :Saruboceq:bende yeniyim ama sağolsunlar hiç yabancılık çekmedim burada opuyorumnanaktan hiç kimseye anlatamadıklarımızı burda birbirimize anlatıyoruz inan insan kendini daha iyi hissediyorbayanssulusmile

kızlar ben 1 ekimi yani evlilik yıldönümünü bekleyemedim test yaptım bugünbilmiyorumkismile tabiki negatif çıktı...
ama 1 tane de yedek aldım dayanırsam 1 ekim sabahı yapıcamkaydirigubbakcemile3ay bide görün sanki bişey çıkıcakmış gibi de bizim eczaneye degilde taaaa yukarıdakine koştura koştura çıktım..iki tane aldım geldim nefes nefese yaptım hemen...sonrada tek çizgili bi testdelikafadulden

neyse şimciklik kaçtım ben..kocişe bakayım...mutfagım da duruyo öylece yeni yemek yedik..gelirim gece inşallah öptüm.opuyorumnanaktan

1 ekimdeki sonuç istediğin gibi olur inşallahkaydirigubbakcemile5

günaydınnnnnnnnnnnnnnn selamlarrrrrrrr benimmmmm güzellllll kuzularımmmmmmmmmm

nasılsınızzz bakalımmmmm morallar nasıllllll moralll bozmakkkk yokkkkk

haydiiiiii hep beraberrrrrr ellerrr havayaaa yanayımmm yanayımmmmm ateşlerde yanayımmmm

o kırmızıı yanagından bi öpücükk alayım
sarayımm sarayımmm kollarımda sarayım
sen iste yeterki senin kulun köllen olayımmmm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:

anacımmm dün bi geldimm ceee diyim dedimmmm tam ceeee likkkk oldummm elektriklerr gitttiii

dedimm şansımaaa bak yaaaa elektrik geldiginde giremedim bebişlerden

heeee sonra noldumuuu dur anlatayımmm benimm büyük bebişimm hastaa oldu baktım tel açtıı çok kötüyümmm ben eve geliyom hemen beni yogun bakımına al dedi dedimm gel kuşumm gell geldi yanıyoo adammmm hemen aldım onu yogun bakıma akşamda gelemedim kuzularrr sabah iyiydi gitti işe izin alacak pazartesiye kadarr dedim al yat evde ben seni bi yogun bakıma daha sokayımm bişeycin kalmaz işe böyle kuzularımm gçmişe bakma fırsatım olmadı daha bakacam az sonraa

günaydınnnnnnnnnnnnnnn selamlarrrrrrrr benimmmmm güzellllll kuzularımmmmmmmmmm

nasılsınızzz bakalımmmmm morallar nasıllllll moralll bozmakkkk yokkkkk

haydiiiiii hep beraberrrrrr ellerrr havayaaa yanayımmm yanayımmmmm ateşlerde yanayımmmm

o kırmızıı yanagından bi öpücükk alayım
sarayımm sarayımmm kollarımda sarayım
sen iste yeterki senin kulun köllen olayımmmm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:

selamm cnm bakk kendinii deşifre ediyorsun heee,neden dicen çünkü senin kadar enerjik mutlu olamaz herhalde kimsee:)
görüşemiyoruz nasılsınnn
kızlarr aranızda beni facede ekleyen var mı biri eklemiş ama tanımıyorum da ona göre kabul edicem:)

anacımmm dün bi geldimm ceee diyim dedimmmm tam ceeee likkkk oldummm elektriklerr gitttiii

dedimm şansımaaa bak yaaaa elektrik geldiginde giremedim bebişlerden

heeee sonra noldumuuu dur anlatayımmm benimm büyük bebişimm hastaa oldu baktım tel açtıı çok kötüyümmm ben eve geliyom hemen beni yogun bakımına al dedi dedimm gel kuşumm gell geldi yanıyoo adammmm hemen aldım onu yogun bakıma akşamda gelemedim kuzularrr sabah iyiydi gitti işe izin alacak pazartesiye kadarr dedim al yat evde ben seni bi yogun bakıma daha sokayımm bişeycin kalmaz işe böyle kuzularımm gçmişe bakma fırsatım olmadı daha bakacam az sonraa

geçmiş olsun kuzuu bebişinee demek yoğun bakıma aldın heee,alemmsinn kıss şeker şeyykaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyy kızlar benim koçişte dün işyerinde kolunu yakmış..valla rabbim korumuş...ya yüzüne gelseymiş...çok şükür fazla birşeyi yok...bende arkadaşım akşam kocama güzelce bakıma aldımmmmmmmmmmm

yanıktan çok korkarım...

X