- 19 Şubat 2009
- 31.861
- 40
hoşgeldin aramıza dilerim enkısa zamanda güzel haberler alırıziyi geceler arkadaşlar yeniyim aranızda ve bende anne olmak istiyorum 10 aydır ama olmuyo maalesef banada yardımcı olup derdimi paylaşırmısınız
canım yazdım zaten 20 tane okey yarın akşam duamız varayyy çok sevindimmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
darısı başımıza olsun inşaalllah canımmmm
bana da dua yazabilirsin canım. bizim internette hala sıkıntı var açamıyorum ama inş açılır seve seve okurum canım.
görüşmek üzre öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bulut için okuyoruz ona göre niyetlen tamam canım
canım inşallah gelmez mucizen gelir bitanem olumsuz düşünme lütfengünaydın kızlar
benım kırmızılar gelıcek galıba bgn kurtaramadı su sıpa benı hsg den mucızeler benı bulmuyor malesef:gitme:
kuzu bişey yoktu aslında nedensiz sıkıntıydı şimdi iyiyim şükürsaol halem... bursa konusunda senden fikir almak istiyorum aslında... sen tüp bebek tedavisine başlıcaz demiştin... hangi merkezde başlıcaksın canım... aslında ben istanbula memoriala gitmiştim çok da memnunum ama istanbula gitmek bursaya gitmekten daha zor... bir de hamile falan kalırsam rutin kontroller için de gitmeyi düşünüyorum... burdaki doktorlara güvenim kalmadı inan.... o yüzden sordum canım sana da.... acıbademi çok öenriyolar...
sağol canım benim... yılbasına kadar olmassa bir gelmemiz söz konusu olabilir... belki de bursaya da gidebilirim çok net değilim... yılbasına kadar ne göstercek mevlam beklicez işte....
hayrola kuzum sen neden tuhafsın.... bak ben dün o kadar üzdüm kendimi bugün hasta oldum başım falan çatlıyo ağrıdan... sen üzme bebem kendini....
canım sen ev işi falan yapma bugünlerde... asılamadan dolayı şişti heralde karnın canım çok geçmiş olsun....
canım çok geçmiş olsun... inşallah ciddi bişey yoktur....
canım demek negagtif çıktı... inşallah 1 ekimde pozitif çizgidyi görürsün... senden çok umutluyum bak....
canım adetim 3 günü hormon testlerini yapıyorlar... ssk lı ise ücretsiz çekerler canım... özel hastanelerde baya maliyetli oluyor ben sormuştum bir özel hastaneye 300 tl demişlerdi tüm hormon testine...
inşallah sonuçlarınız temiz cıkar canım
yaa derinim ben dün annemdeydim ordan kalktık arkadaşlara gittik gece 1 falandı eve geldim hemen yatım balım senin izinli olduğunu bilsem girerdim inan... gündüz gelde konuşak kızzz....
:kedi::kedi:
ne güzel canım insanın böyle sıkı arkadaşlarının olması... Allah daim etsin dostluğunuzu....
başınız sapolsun canım.... Annenin mekanı cennet olsun inşallah... Ablan ve sen de bir an önce kavuşun meleklerinize inşallah....
canım hoşgeldin aramıza...
hadi yaa canım benim... inşallah bir dahaki aya olur hem hsg den sonra sans artıyor.... yalnız iyi bir yerde çektir canım bak benim gibi olma sonra ,Allah korusun....
bak sende üzdün kendini hasta oldun seni bidaha öyle görmek istemiyorum tamammı olumunekankayizsmile
selam canım nasılsın?kocaman kocaman günaydınlaropuyorumnanaktanumarım herkes çok iyidirbayanssulusmilekızlar ben duamı bitirdim haberiniz olsun Allah kabul etsin inşallah:Saruboceq:
allah kabul etsin ağzına sağlık topicimize yeni gelmene rağmen çok uyumlusun çok saol tatlım opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol:günaydınnnnnnnnnnnnnnn selamlarrrrrrrr benimmmmm güzellllll kuzularımmmmmmmmmm
nasılsınızzz bakalımmmmm morallar nasıllllll moralll bozmakkkk yokkkkk
haydiiiiii hep beraberrrrrr ellerrr havayaaa yanayımmm yanayımmmmm ateşlerde yanayımmmm
o kırmızıı yanagından bi öpücükk alayım
sarayımm sarayımmm kollarımda sarayım
sen iste yeterki senin kulun köllen olayımmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:
ya sen varya öldürdün beni kuzum
hadi oynuyorum yandan ohh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
geçmiş olsun kuzum allah şifa versinanacımmm dün bi geldimm ceee diyim dedimmmm tam ceeee likkkk oldummm elektriklerr gitttiii
dedimm şansımaaa bak yaaaa elektrik geldiginde giremedim bebişlerden
heeee sonra noldumuuu dur anlatayımmm benimm büyük bebişimm hastaa oldu baktım tel açtıı çok kötüyümmm ben eve geliyom hemen beni yogun bakımına al dedi dedimm gel kuşumm gell geldi yanıyoo adammmm hemen aldım onu yogun bakıma akşamda gelemedim kuzularrr sabah iyiydi gitti işe izin alacak pazartesiye kadarr dedim al yat evde ben seni bi yogun bakıma daha sokayımm bişeycin kalmaz işe böyle kuzularımm gçmişe bakma fırsatım olmadı daha bakacam az sonraa
herüfleri hep hasta ettik yaa noluyo bunlara koca bebekler
sen nasılsın balım özledim opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun tatlım çok şükürki fazla değilmişayyyyyyyyy kızlar benim koçişte dün işyerinde kolunu yakmış..valla rabbim korumuş...ya yüzüne gelseymiş...çok şükür fazla birşeyi yok...bende arkadaşım akşam kocama güzelce bakıma aldımmmmmmmmmmm
yanıktan çok korkarım...
bitanem hayırlı olsun dişlerin öpüyorum seni opuyorumnanaktanhayalcim maşallh neşene canım mevlam bozmasın
kızlar ben annemdeğim dişimi yaptırdım çıkıyorum şimdi eve geçicem iyi bakın kendinize
canım akşam mesajını aldım ama geri dönemedim kusura bakma ,inşallah derinim inşallahhhhhhhhhhh ....
kızlar akşam ebrara mesaj attım kendisi biraz iyi değildi galiba...bende benim duadan alabiliyormuyum dedim...ne zaman duası dedim cevap yazmadı..canı sıkkınmış dün biraz....
normalde kime okunuyosa okişi okumuyo canım çok nadir eksik kalırsa okuyo şuanda eksiğimiz yok okumana gerek yok yani
kuzu boşver erkekler hep böyle laf dinlemezlerki kötükedihüsoafed hoşgeldin canım..ay ben alıntıları yazana kadar bir sürü kişi gelmiş:))
hoşgelmişsiniz canlarım..ben bi yandan kahvaltı hazırlıkları yapıyorum da...
eşimlede sabah sabah tartıştım..sigara yüzünden((
kızgınlıkla her zaman oldugu gibi gardrpun kapısını hızlıca itti..sürgülü oldugu için hızlı itince ynalardan ayrılıyo rafları düşüyo..benim bölümdedi tüm eşylar yerde tabi..bi gittim daha da kızdım napıyosun sen diye bagrındım eşyalar hala yerde duruyo...daha uzatmak istemiyorum yoksa yapıcagmı biliyorum da zaten iyi degilim bugün bide böyle şeylerle sinirlerim kalkıyo..sabahta uyuyamadım bin türlü ses heryerden..yok kapı yok telefon of yaaaa.
sanki biz dinlerizde :roflol::roflol:
ay uyuycam diyodun uyuyamadın demek kıyamam ya
selam canım nasılsınherkese selammmmmmmmm nasılsınız kızlaropuyorumnanaktan
vereliniortakvereliniortakkızlar dün gece 1 de falan eve geldik dışardaydık... ben tabi tüm gün canım da sıkkın olduğundan başladım ağlamaya yarım saat falan ağladım ağladım çok sıkmışım kendimi kaç aydır... sonra 1 saat falan eşim nutuk attı bana... söz verdim kocişime de bir daha kötü şeyler düşünmicem diye.... kendime de söz verdim.... iyi şeyler düşünelim de iyi şeyler olsun inşallah....
aferim sana inşallah busözlerini unutmazsın balım olumunekankayizsmile
ohh ne güzell af,yet olsun canım
şükür cnm,moralim bozuk birazcıkk
ya kızlarr bende evde pineklemek, arkadaşlarımı ağırlamak istiyorum
kendimi acayip hissediyorum yaahergün birimizin bunalım günü oluyor sanırımm
sıkıldım artık yaa off offff
eboşş bu arada ben izni kopardım çok şüküür gerçi hakkım olan şey ama onu almak bile zor yaniialsanaalsanasmile
cumadan sonra bi hafta yokum ben kk ya da giremem doğal olarakama abla en azından bu sefer ayarlayıp buluşalım bari ben sana telefonu özelden göndericem haberleşiriz müsait olduğunuz bi günbuluşuruz,pazar kuzenimin düğünü var pazarteside doktora gidicem nasipse ondan sonra sizede müsait olursa eğer görüşmek isteyenlerle buluşuruz olur mu?
ohhh alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sonunda tutişim hadi gözünaydın
evet buluşmayı yapalım derdamda gelir artık gelmek isteyen olursa konuşuruz
valla şimdiden heyecan bastı olumunekankayizsmile