Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi geceler arkadaşlar yeniyim aranızda ve bende anne olmak istiyorum 10 aydır ama olmuyo maalesef banada yardımcı olup derdimi paylaşırmısınız
hoşgeldin aramıza dilerim enkısa zamanda güzel haberler alırız
ayyy çok sevindimmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
darısı başımıza olsun inşaalllah canımmmm
bana da dua yazabilirsin canım. bizim internette hala sıkıntı var açamıyorum ama inş açılır seve seve okurum canım.
görüşmek üzre öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım yazdım zaten 20 tane okey yarın akşam duamız var
bulut için okuyoruz ona göre niyetlen tamam canım
günaydın kızlar
benım kırmızılar gelıcek galıba bgn kurtaramadı su sıpa benı hsg den mucızeler benı bulmuyor malesef:gitme:
canım inşallah gelmez mucizen gelir bitanem olumsuz düşünme lütfen
saol halem... bursa konusunda senden fikir almak istiyorum aslında... sen tüp bebek tedavisine başlıcaz demiştin... hangi merkezde başlıcaksın canım... aslında ben istanbula memoriala gitmiştim çok da memnunum ama istanbula gitmek bursaya gitmekten daha zor... bir de hamile falan kalırsam rutin kontroller için de gitmeyi düşünüyorum... burdaki doktorlara güvenim kalmadı inan.... o yüzden sordum canım sana da.... acıbademi çok öenriyolar...

sağol canım benim... yılbasına kadar olmassa bir gelmemiz söz konusu olabilir... belki de bursaya da gidebilirim çok net değilim... yılbasına kadar ne göstercek mevlam beklicez işte....

hayrola kuzum sen neden tuhafsın.... bak ben dün o kadar üzdüm kendimi bugün hasta oldum başım falan çatlıyo ağrıdan... sen üzme bebem kendini....

canım sen ev işi falan yapma bugünlerde... asılamadan dolayı şişti heralde karnın canım çok geçmiş olsun....

canım çok geçmiş olsun... inşallah ciddi bişey yoktur....

canım demek negagtif çıktı... inşallah 1 ekimde pozitif çizgidyi görürsün... senden çok umutluyum bak....

canım adetim 3 günü hormon testlerini yapıyorlar... ssk lı ise ücretsiz çekerler canım... özel hastanelerde baya maliyetli oluyor ben sormuştum bir özel hastaneye 300 tl demişlerdi tüm hormon testine...
inşallah sonuçlarınız temiz cıkar canım

yaa derinim ben dün annemdeydim ordan kalktık arkadaşlara gittik gece 1 falandı eve geldim hemen yatım balım senin izinli olduğunu bilsem girerdim inan... gündüz gelde konuşak kızzz....

:kedi::kedi:

ne güzel canım insanın böyle sıkı arkadaşlarının olması... Allah daim etsin dostluğunuzu....

başınız sapolsun canım.... Annenin mekanı cennet olsun inşallah... Ablan ve sen de bir an önce kavuşun meleklerinize inşallah....

canım hoşgeldin aramıza...

hadi yaa canım benim... inşallah bir dahaki aya olur hem hsg den sonra sans artıyor.... yalnız iyi bir yerde çektir canım bak benim gibi olma sonra ,Allah korusun....
kuzu bişey yoktu aslında nedensiz sıkıntıydı şimdi iyiyim şükür
bak sende üzdün kendini hasta oldun seni bidaha öyle görmek istemiyorum tamammı olumunekankayizsmile
kocaman kocaman günaydınlaropuyorumnanaktanumarım herkes çok iyidirbayanssulusmilekızlar ben duamı bitirdim haberiniz olsun Allah kabul etsin inşallah:Saruboceq:
selam canım nasılsın?
allah kabul etsin ağzına sağlık topicimize yeni gelmene rağmen çok uyumlusun çok saol tatlım opuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnnnnnnn selamlarrrrrrrr benimmmmm güzellllll kuzularımmmmmmmmmm

nasılsınızzz bakalımmmmm morallar nasıllllll moralll bozmakkkk yokkkkk

haydiiiiii hep beraberrrrrr ellerrr havayaaa yanayımmm yanayımmmmm ateşlerde yanayımmmm

o kırmızıı yanagından bi öpücükk alayım
sarayımm sarayımmm kollarımda sarayım
sen iste yeterki senin kulun köllen olayımmmm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ya sen varya öldürdün beni kuzum
hadi oynuyorum yandan ohh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
anacımmm dün bi geldimm ceee diyim dedimmmm tam ceeee likkkk oldummm elektriklerr gitttiii

dedimm şansımaaa bak yaaaa elektrik geldiginde giremedim bebişlerden

heeee sonra noldumuuu dur anlatayımmm benimm büyük bebişimm hastaa oldu baktım tel açtıı çok kötüyümmm ben eve geliyom hemen beni yogun bakımına al dedi dedimm gel kuşumm gell geldi yanıyoo adammmm hemen aldım onu yogun bakıma akşamda gelemedim kuzularrr sabah iyiydi gitti işe izin alacak pazartesiye kadarr dedim al yat evde ben seni bi yogun bakıma daha sokayımm bişeycin kalmaz işe böyle kuzularımm gçmişe bakma fırsatım olmadı daha bakacam az sonraa
geçmiş olsun kuzum allah şifa versin
herüfleri hep hasta ettik yaa noluyo bunlara koca bebekler
sen nasılsın balım özledim opuyorumnanaktan
ayyyyyyyyy kızlar benim koçişte dün işyerinde kolunu yakmış..valla rabbim korumuş...ya yüzüne gelseymiş...çok şükür fazla birşeyi yok...bende arkadaşım akşam kocama güzelce bakıma aldımmmmmmmmmmm

yanıktan çok korkarım...
çok geçmiş olsun tatlım çok şükürki fazla değilmiş
hayalcim maşallh neşene canım mevlam bozmasın
kızlar ben annemdeğim dişimi yaptırdım çıkıyorum şimdi eve geçicem iyi bakın kendinize
bitanem hayırlı olsun dişlerin öpüyorum seni opuyorumnanaktan
inşallah derinim inşallahhhhhhhhhhh ....

kızlar akşam ebrara mesaj attım kendisi biraz iyi değildi galiba...bende benim duadan alabiliyormuyum dedim...ne zaman duası dedim cevap yazmadı..canı sıkkınmış dün biraz....
canım akşam mesajını aldım ama geri dönemedim kusura bakma ,
normalde kime okunuyosa okişi okumuyo canım çok nadir eksik kalırsa okuyo şuanda eksiğimiz yok okumana gerek yok yani
afed hoşgeldin canım..ay ben alıntıları yazana kadar bir sürü kişi gelmiş:))
hoşgelmişsiniz canlarım..ben bi yandan kahvaltı hazırlıkları yapıyorum da...

eşimlede sabah sabah tartıştım..sigara yüzünden:KK43:((
kızgınlıkla her zaman oldugu gibi gardrpun kapısını hızlıca itti..sürgülü oldugu için hızlı itince ynalardan ayrılıyo rafları düşüyo..benim bölümdedi tüm eşylar yerde tabi..bi gittim daha da kızdım napıyosun sen diye bagrındım eşyalar hala yerde duruyo...daha uzatmak istemiyorum yoksa yapıcagmı biliyorum da zaten iyi degilim bugün bide böyle şeylerle sinirlerim kalkıyo..sabahta uyuyamadım bin türlü ses heryerden..yok kapı yok telefon of yaaaa.
kuzu boşver erkekler hep böyle laf dinlemezlerki kötükedihüso
sanki biz dinlerizde :roflol::roflol:
ay uyuycam diyodun uyuyamadın demek kıyamam ya
herkese selammmmmmmmm nasılsınız kızlaropuyorumnanaktan
selam canım nasılsın
kızlar dün gece 1 de falan eve geldik dışardaydık... ben tabi tüm gün canım da sıkkın olduğundan başladım ağlamaya yarım saat falan ağladım ağladım çok sıkmışım kendimi kaç aydır... sonra 1 saat falan eşim nutuk attı bana... söz verdim kocişime de bir daha kötü şeyler düşünmicem diye.... kendime de söz verdim.... iyi şeyler düşünelim de iyi şeyler olsun inşallah....
vereliniortakvereliniortak
aferim sana inşallah busözlerini unutmazsın balım olumunekankayizsmile
ohh ne güzell af,yet olsun canım

şükür cnm,moralim bozuk birazcıkk:KK43:

ya kızlarr bende evde pineklemek, arkadaşlarımı ağırlamak istiyorum
kendimi acayip hissediyorum yaa:KK43:hergün birimizin bunalım günü oluyor sanırımm
sıkıldım artık yaa off offff
eboşş bu arada ben izni kopardım çok şüküür gerçi hakkım olan şey ama onu almak bile zor yaniialsanaalsanasmile
cumadan sonra bi hafta yokum ben kk ya da giremem doğal olarak:KK43:ama abla en azından bu sefer ayarlayıp buluşalım bari ben sana telefonu özelden göndericem haberleşiriz müsait olduğunuz bi günbuluşuruz,pazar kuzenimin düğünü var pazarteside doktora gidicem nasipse ondan sonra sizede müsait olursa eğer görüşmek isteyenlerle buluşuruz olur mu?

ohhh alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sonunda tutişim hadi gözünaydın
evet buluşmayı yapalım derdamda gelir artık gelmek isteyen olursa konuşuruz
valla şimdiden heyecan bastı olumunekankayizsmile

kızlar şuanda annemlerdeyim burda yoktu yeni geldi onu görmeye geldim
bugün çok uğruyamam artık gece görüşürüz öpüyorum sizi

slm ben geldim
halecim özledim kız seni ne zamandır konuşamadık seninle nasılsın canım

Bendee özledim canoo görüşemiyoruz valla özledim sizi

saol halem... bursa konusunda senden fikir almak istiyorum aslında... sen tüp bebek tedavisine başlıcaz demiştin... hangi merkezde başlıcaksın canım... aslında ben istanbula memoriala gitmiştim çok da memnunum ama istanbula gitmek bursaya gitmekten daha zor... bir de hamile falan kalırsam rutin kontroller için de gitmeyi düşünüyorum... burdaki doktorlara güvenim kalmadı inan.... o yüzden sordum canım sana da.... acıbademi çok öenriyolar...

sağol canım benim... yılbasına kadar olmassa bir gelmemiz söz konusu olabilir... belki de bursaya da gidebilirim çok net değilim... yılbasına kadar ne göstercek mevlam beklicez işte....

hayrola kuzum sen neden tuhafsın.... bak ben dün o kadar üzdüm kendimi bugün hasta oldum başım falan çatlıyo ağrıdan... sen üzme bebem kendini....

canım sen ev işi falan yapma bugünlerde... asılamadan dolayı şişti heralde karnın canım çok geçmiş olsun....

canım çok geçmiş olsun... inşallah ciddi bişey yoktur....

canım demek negagtif çıktı... inşallah 1 ekimde pozitif çizgidyi görürsün... senden çok umutluyum bak....

canım adetim 3 günü hormon testlerini yapıyorlar... ssk lı ise ücretsiz çekerler canım... özel hastanelerde baya maliyetli oluyor ben sormuştum bir özel hastaneye 300 tl demişlerdi tüm hormon testine...
inşallah sonuçlarınız temiz cıkar canım

yaa derinim ben dün annemdeydim ordan kalktık arkadaşlara gittik gece 1 falandı eve geldim hemen yatım balım senin izinli olduğunu bilsem girerdim inan... gündüz gelde konuşak kızzz....

:kedi::kedi:

ne güzel canım insanın böyle sıkı arkadaşlarının olması... Allah daim etsin dostluğunuzu....

başınız sapolsun canım.... Annenin mekanı cennet olsun inşallah... Ablan ve sen de bir an önce kavuşun meleklerinize inşallah....

canım hoşgeldin aramıza...

hadi yaa canım benim... inşallah bir dahaki aya olur hem hsg den sonra sans artıyor.... yalnız iyi bir yerde çektir canım bak benim gibi olma sonra ,Allah korusun....

tugcem bende acıbademi düşünüyorum şahin bey var orda onu cok övüyolar..iyi arastır bebem bekliyorum seni bursaya

kızlar şuanda annemlerdeyim burda yoktu yeni geldi onu görmeye geldim
bugün çok uğruyamam artık gece görüşürüz öpüyorum sizi

Ebrarımmm özledimmm kız seni :)

kızlar merhaba.... bersu hale nasılsınız??? halecim sana sabah bişey yazmıştım gördün mü canım???

Bendee özledim canoo görüşemiyoruz valla özledim sizi

tugcem bende acıbademi düşünüyorum şahin bey var orda onu cok övüyolar..iyi arastır bebem bekliyorum seni bursaya

Ebrarımmm özledimmm kız seni :)

görmüşsün zatennnn......:roflol::roflol::roflol: işte bende şahin beyi ok duydun kuzum.... benim çok sevdiğim bir ablam 4. tüp bebek denemesinde gitmiş şahin beye olmuş şimdi oğlu var.... demek sende orayı düşünüyosun.... heralde gelcem gibi ama yılbasına kadar hamile kalamassam tabi....

selam kk nın datlu ve güzel hatunları
nasılsınız bakalım ben az önce geldim hiç bi işe başlamadan sizlere bi bakayım dedim

h b kızlar derinccim takma kafanı sigara muhabbeti bendede var bende bırakamıyorum anladı artk sustu üzme kndini hale geliyor banada
canım sagol..ama bizde tam tersi..eşim içiyor ben içmiyorum nefret ediyorum sigara kokusundan..odalarda içmedigi halde sinir oluyorum..sadece pc başında camın yanında içiyo..bilgisayar masası külleniyo falan,bide wc de içiyo..küçücük yer zaten sabahları yatak odaya nasıl geliyo wc den koku anlatamam..her sabah aynı şeye kızmaktan yoruldum..üç gündür içmiyodu bu sabah gene içti wc de ölücem bunların sigara sevdası yüzünden bigün:KK43:((

iyiyimm kuzumm sen nasılsınnn nasıl gidiyo kuzumm

saoll kuzumm aldım yogun bakıma sabaha ayaga kalktı yarında izinli olacak bu geceden gene sokacam onu yogun bakıma hahahahah sonrada diyerr yogun baımm başlıcak anladın sen oni

geçmişş olsunnn canımm allah beterinden saklasınn

hoşgeldinn kuzummmm iyidir senden naberr

yokk kızzzz o 2ci yogun bakımm onu şu durumda yapamayıkk ateşli ateşli saglıklı hücrelerr çıkmaz hahahaha

as canım hoşşgeldin iyi sen nasılsın

saol canımm geçmişş olsunn görüşürüz sende iyi bak kendine kuzuuumm

oyyyy kuzumm kıyamam takma kafana kuzumm bozma moralini uykuyu alamayıncada insan biraz sinirli oluyo bende öyleyim canım isteyerek uyanmassam yanıma yaklaşmasın kimse 1 saat sonra resetliyom kenddimii düzelii durum ah bu sigaraaaa ahhhh ne geliyosa başımıza ondan geliyoo üzme gülümm tatlı canınıı nooo stress

bende çıkacam arkadaş aradı kahveye geliyo öptüm sizi görüşürz gelince kuzularımm
çok saoll kuzummm kolay gelsin sana
aynen canım benim..9 gibi uyandım,sonra uyumaya çalıştım yine..Allahım yaa çalışıyor olsam bi uyku bastırır sabah ki sorma..izin gününde böyle olunca sinir oluyom..ee bide kociş sinirlendirdi bi ton..sonra da bişey olmamış gibi yaptı gene sarılıyo falan..kandırdı gene benialsanaalsanasmile
niye kimse konuşmuyo yaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile

neyse ben kactım görümceme gidiyorum oturmaya cagırdı herkese iyi günlerrrrrrrrrrrrr:eek:
canım hoşgelmişsin..ben burda görünüyodum galiba yaa...

kızlar dün gece 1 de falan eve geldik dışardaydık... ben tabi tüm gün canım da sıkkın olduğundan başladım ağlamaya yarım saat falan ağladım ağladım çok sıkmışım kendimi kaç aydır... sonra 1 saat falan eşim nutuk attı bana... söz verdim kocişime de bir daha kötü şeyler düşünmicem diye.... kendime de söz verdim.... iyi şeyler düşünelim de iyi şeyler olsun inşallah....

aferin cnm sana..bundan sonra hep pozitif düşün..olumsuz şeylere izin verme...Şeniz
tugçem sagol canım..ay ne bilim ya hem uykusuzluk hemde bazı şeylere sinir oldum üst üste geldi herşey..neyseki hallettik..şimdi de duşumu aldım oturuyorum ama yinede işlerim duruyo...dedim ya benimki kandırdı rotar yaptı işleraklinialirimsmile:roflol:

ohh ne güzell af,yet olsun canım

şükür cnm,moralim bozuk birazcıkk:KK43:

ya kızlarr bende evde pineklemek, arkadaşlarımı ağırlamak istiyorum
kendimi acayip hissediyorum yaa:KK43:hergün birimizin bunalım günü oluyor sanırımm
sıkıldım artık yaa off offff
eboşş bu arada ben izni kopardım çok şüküür gerçi hakkım olan şey ama onu almak bile zor yaniialsanaalsanasmile
cumadan sonra bi hafta yokum ben kk ya da giremem doğal olarak:KK43:ama abla en azından bu sefer ayarlayıp buluşalım bari ben sana telefonu özelden göndericem haberleşiriz müsait olduğunuz bi günbuluşuruz,pazar kuzenimin düğünü var pazarteside doktora gidicem nasipse ondan sonra sizede müsait olursa eğer görüşmek isteyenlerle buluşuruz olur mu?
ah turkuazım benim..bilirim çalışırken evde olmak istiyo insan yaa:KK43:(iyi bari iznini almışsın canım..1 hafta özleyecez seni ama olsun..senin kafan yerine gelsin dinlen de önemli degil canım..Şeniz
bu arada buluşuyo musunuz kıss ben gelemem ama çalışıyom:gitme:
hoşgeldin aramıza dilerim enkısa zamanda güzel haberler alırız

canım yazdım zaten 20 tane okey yarın akşam duamız var
bulut için okuyoruz ona göre niyetlen tamam canım

canım inşallah gelmez mucizen gelir bitanem olumsuz düşünme lütfen

kuzu bişey yoktu aslında nedensiz sıkıntıydı şimdi iyiyim şükür
bak sende üzdün kendini hasta oldun seni bidaha öyle görmek istemiyorum tamammı olumunekankayizsmile

selam canım nasılsın?
allah kabul etsin ağzına sağlık topicimize yeni gelmene rağmen çok uyumlusun çok saol tatlım opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ya sen varya öldürdün beni kuzum
hadi oynuyorum yandan ohh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

geçmiş olsun kuzum allah şifa versin
herüfleri hep hasta ettik yaa noluyo bunlara koca bebekler
sen nasılsın balım özledim opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun tatlım çok şükürki fazla değilmiş

bitanem hayırlı olsun dişlerin öpüyorum seni opuyorumnanaktan

canım akşam mesajını aldım ama geri dönemedim kusura bakma ,
normalde kime okunuyosa okişi okumuyo canım çok nadir eksik kalırsa okuyo şuanda eksiğimiz yok okumana gerek yok yani

kuzu boşver erkekler hep böyle laf dinlemezlerki kötükedihüso
sanki biz dinlerizde :roflol::roflol:
ay uyuycam diyodun uyuyamadın demek kıyamam ya

selam canım nasılsın

vereliniortakvereliniortak
aferim sana inşallah busözlerini unutmazsın balım olumunekankayizsmile

ohhh alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sonunda tutişim hadi gözünaydın
evet buluşmayı yapalım derdamda gelir artık gelmek isteyen olursa konuşuruz
valla şimdiden heyecan bastı olumunekankayizsmile
bensiz buluşacaksını demekkkkk küstümmmmmmmmmm:gitme:
evet bitanem uyuyamadım fazla..ama kafam agrımıyo onada şükür...

Son düzenleme:
saol tuğçem iyiyim sen nasılsın bugün daha pozitif gördüm seni hep böyle ol tatlım unutma HERŞRY ÇOK GÜZEL OLACAK

deri , flan sesiniz çıkmıyo kuzular geçmiştemisiniz yoksam???

aynen canım şöyle bir geçmişi okuyayım da bir şey atlamayayım dedim canım olumunekankayizsmilesen nasılsın düne göre iyisin değil mi biraz?eşinde konuşmuş bak seninle az daha sabır az daha gayret be gülümkaydirigubbakcemile5ama hepimiz yaşadıklarımızın sıkıntısını kaldırmakta zorlanıyoruz herhalde bugün benim de kötü bir günümdü hiç sebepsiz iş yerideki elemanlara çattım önce sonra oğlanın servisi oğlunuz yerinde yok diye aradı arkasından oğlan aradı burdayım anne dedi ama ben çoktan ağlama krizine girmiştim bilemafoldumbenooof ooof hayat zor ya :sinifsinif:

saol tuğçem iyiyim sen nasılsın bugün daha pozitif gördüm seni hep böyle ol tatlım unutma HERŞRY ÇOK GÜZEL OLACAK

ben de iyiyim canım sağol.... bundan sonra hep pozitif olucam inşallah.... üzülüyorum hep kendime bir de eşime zarar veriyorum bir işe de yaramıyo zaten....

canım benim iyiyim sagol napim evdeyim..bu hafta böyle oldu tatlım..sen nasılsın bersum..Şeniz

iyi olmana sevindim kuzum.. saalla gitsin ev işlerini boşver arada rotar yapmak da güzdel oluyor...

X