Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inşallah canım, aşılama olduğumu annelere kayınvaldeme ve kardeşlere söylemedik, olmazsa onlarda üzülmesin diye... rabbim hayırlısını versin...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

turkuazım ınsallah cnm dedıgın gıbı olur:Saruboceq:
esımı tehtıd edıyorum cnm ıcersen gıderım dıyorumkaydirigubbakcemile3saka bıyana oda cok ıstıyor ve caba gösterıyor sımdı tekrar küre baslıcaz evicap kullanıyor hücre yenıleme özellıgı varmıs bıde çinko alcaz bakalım gerısı allaha kalmıs hayırlısı olsun

samyelım ınsallah sürprız yaparsın cnm hepsıneopuyorumnanaktan
bızım bebek ısteyelı nekadar zaman oldu daha bızım ıstedıgımızı kımse bılmıyorkaydirigubbakcemile3

samyelım ınsallah sürprız yaparsın cnm hepsıneopuyorumnanaktan
bızım bebek ısteyelı nekadar zaman oldu daha bızım ıstedıgımızı kımse bılmıyorkaydirigubbakcemile3

sağ kasığım çok ağrıyor, yumurta ordaydı, umarım çatlamıştır da ondan ağrıyordur..
canım inşallah rabbim ememğimizi boş cevirmez.

bende tehdit ediyim barii
cnm evicap hareketliliği arttırıyor e vitamini, çinkoda dediğin gibi hücreleri yeniliyor bende aldım bi ara ama kullanmıyor sevgili kocacım,çok istiyor olsun diye bunu biliyorum ama üzerine düşmüyor hayırlısı artık ne yapıyım,keçiboynuzu kürü mü yapıyorsun kuzum,aç tok nasıl içiriyorsun ilacını falan değerleir artmış bayağı yol gösteriver kaderdaşına:)

mrb kızlar,, ayy oldum aşılama yapıldı,,
eve geldim yatıyorum... doktor 11 ekime çağırdı, kantesti yaptırcak. inşallah ozaman a kadar kırmızılar gelmez...

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah tutar aşılaman
doktor benim aşılamadan çıktı, arkadaşımın doğumuna girdi...

zaar bugün çok zor ulaştım tanser beye aradım ameliyatta dediler sabah 9,30 gibi aradım yine yoktu yerinde bende 3lü test sonuçlarım için aradım çoook şükür temiz çıktı sonuçlarım arık 11 ekimde güzel haberlerini alırız inşallah ilk gün yat dinlen sen ve çok pozitif düşün herşey çok güzel olacak unutma

canım bence değerleriniz gayet iyi gözüküyor kürlere devam edin bence ilk testlere göre ileri hızlı süper olmuş bizde ileri hızlı %5 ti düşün artık sayımızda aynı 42 milyondu...ameliyat olmasınada gerek yokmuş ne güzel bak sende içini ferah tut belki bu ay minişin süpriz yapar sende hsg den kurtulursun canım dualarım sizinle

ben geldimmmm
ay listemiz olmuş negüzel boncuğum ellerine sağlık canım
herzamanki gibi süper olmuş
yanlız ilk sayfaya nasıl taşıycaz onu düşünüyorum

bersucum hadi gözümüz aydın test sonuçları güzel çıkmışş,maşallahhh

ablaa hoşgeldinn,ya ayşenden haberin var mı gelmiyor kaç gündür,annesi nasıl oldu acaba

turkuazım evet keciboynuzu kürü yapıcam faydası olmus tekrar baslayalım dedık Yaklaşık yarım litre suyu kaynattıktan sonra 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak kaynayan suyun içine atın. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatın. 3 dakika kaynadıktan sonra sonra ocağın altını kapatın ve 20 dakika dinlendiriniz. 20 dakika dinlendirdikten sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartın. Elde edilen su soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken için. Bir hafta boyunca bu uygulamaya hergün devam edin. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı için. Daha sonraki aylarda ise zaman zaman uygulayın
bız 3 ay bıtınce bıraktık ama cnm evıcapada yenı basladık çinko alcaz bıde arısütü polenı alım dıyorum
zorla cnm esını sonucta saglıkları ıcın bu

bersum cok sevındım cnm sonucların ıyı cıkmasına hep dıyorum gökcemle sen ümıt oldunuz bana ınsallah bende yasarım o mucızeyı bakalım persembe adet günüm ama belırtı yok kurtarmıcak benı sıpa hsg denkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…