selam canlarım
sonuçlar çıktı 391.2 olmuş şükürler olsun
sizler nasılsınız
bak çok şükür canım gözünaydın olsun :dance::dance::dance:
tekrar tebrikler değerin çok güzel allah sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin
en iyisini yapıyosun tatlımmkaydirigubbakcemile5sagol ebrarım ınsallah dedıgın gıbı olur cnmopuyorumnanaktan
bersum kurtarmasın bakım gelsın sorcam ben bunların hesabını onaalsanaalsanasmilesaka bıyana ben razıyım acıya sonuc ıyı cıksındaopuyorumnanaktan
turkuazım neyapım canım kendımı sıkınca hasta oluyorum elımede bırsey gecmıyor gırgır gecıyorum artık öyle yada böyle gecıyor zaman kaydirigubbakcemile3
mavişimm sevindim cnm hadi gözümüz aydın bugun güzel bi gün yaa güzel hbrler geliyor hep opuyorumnanaktanselam canlarım
sizler nasılsınız
tutişim evet canım işleri yoğunmuş galiba eskisi kadar giremiyorum diyodu
zorum yazar belkim
Allah razı olsun canım
valla sabahtan beri içim alıp veriyordu içim rahatladı
biraz imşAllah en kısa zamanda sizinde güzel haberinizi alırızolumunekankayizsmile
selam canlarım
sizler nasılsınız
selam canlarım
sizler nasılsınız
valla ebroşum bişeyler hissediyorum da bebek mi gaz mı:roflol:anlayamıyorum ama arada kalp atımı gibi pıt pıt ediyo heralde oğluşum diyorum
tekrar tebrikler değerin çok güzel allah sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin
mavim cok şükür cnm cok sevındım allah analı babalı büyütsün cnm :Saruboceq:
buarada ıyıyım cnm hayat dvm edıyor bı sekılde sızın haberlerınızı duyunca daha bı mutlu ve umutlu oluyorum ama:lepi:
Ebrarım ekledım kızlar lıstede olmayanlar tarıhlerını yazarlarsa sevınırım
boncuğum bide nediycem bu evicapı eczaneden kendimiz alabiliriz değilmi
benimkide sigara içiyoya ne olur ne olmaz bendemi alsam yoksa
valla ebroşum bişeyler hissediyorum da bebek mi gaz mı:roflol:anlayamıyorum ama arada kalp atımı gibi pıt pıt ediyo heralde oğluşum diyorum