Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

boncuğum tarihleri söyleyimmi canım
yarım saat dolmadan güncelle
kardelen 7 ekim
birsen 20 ekim
diğerlerini eklemişsin zaten başka yok bende

en iyisini yapıyosun tatlımmkaydirigubbakcemile5

selam canlarım
sonuçlar çıktı 391.2 olmuş şükürler olsun
sizler nasılsınız
mavişimm sevindim cnm hadi gözümüz aydın bugun güzel bi gün yaa güzel hbrler geliyor hep opuyorumnanaktan

tutişim evet canım işleri yoğunmuş galiba eskisi kadar giremiyorum diyodu
zorum yazar belkim

evett ablammm

valla ebroşum bişeyler hissediyorum da bebek mi gaz mı:roflol:anlayamıyorum ama arada kalp atımı gibi pıt pıt ediyo heralde oğluşum diyorum

Allah razı olsun canım
valla sabahtan beri içim alıp veriyordu içim rahatladı
biraz imşAllah en kısa zamanda sizinde güzel haberinizi alırızolumunekankayizsmile

CANIMYA HAKLISIN TABİKİ HAMİLE KALMAKLA BİTMİYO
SAĞLIKLA KUCAĞINA ALICAKSIN İNŞALLAH
AMİN AMİN olumunekankayizsmile

HAYIRLI UGURLU OLSUN

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL

EKİM AYI LİSTEMİZ

HALE---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 EKİM
SAMYELİ26------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 EKİM
KARDELEN------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67------------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TUGCAL------------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM

HAMıŞLERıMıZ

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
selam canlarım
sonuçlar çıktı 391.2 olmuş şükürler olsun
sizler nasılsınız

hoşgeldin canım,senin haberini aldık daha iyi olduk,Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin,bebişinle fotonu koymayı da nasip etsin inş.

valla ebroşum bişeyler hissediyorum da bebek mi gaz mı:roflol:anlayamıyorum ama arada kalp atımı gibi pıt pıt ediyo heralde oğluşum diyorum

oyyy yerim ben onu maşallah
bence yavaş yavaş hissedersin canım
pıt pıt gibi oluyo zaten ilk başlarda sonradanda karnını delip çıkcak gibi oluyomuş

tekrar tebrikler değerin çok güzel allah sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin

aminnn canım benim Allah hepinizden razı olsun ne diyeyim
sizede en kısa zamanda tattırtsın o yeter ki ol desin açılamayacak kapı yok inan üzme kendini bende sizin güzel haberlerinizi alınca mutlu olucam inşAllah

boncuğum bide nediycem bu evicapı eczaneden kendimiz alabiliriz değilmi
benimkide sigara içiyoya ne olur ne olmaz bendemi alsam yoksa

canım kaç aylık seninki?ben tam olarak 4.ayda başlamıştım kalp atışlarını hissetmeye sonra futbol maçı yapmıştı karnımda doğana kadar kaydirigubbakcemile3dünyamı şaşıttı benim doğana kadar:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…