tamam canım listeye ekliycem4 ay oldu canım
balım haber bekliyorum senden değerin yükselmiştir inşallahcanlarım bende çıkıyorum görüşrüz
noldu kuzum neyin var ya hayır olsun inşallahkızlar bugün hiç iyi değilim moraim çok bozuk biraz uzanayım belki uyurum... akşama da anneme gidicez yemeğe... gece geç geliriz buraya gelirmiyim bilmiyorum canlarım gelemessem yarın görüşürüz emi.... öpüyorum sizi çok....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ogünlerde gelicek kuzum inşallahTugcem cok sagol canım benim
aklıma hemen bebeyimkinide alıcakmıyım nufus cüzdanını hemen o geldi
inşallah onunkinide yaptırmak nasip olur bize İNŞALLAH amin
canım eline koluna sağlık çok güzel olmuşkızlar lıste catlattı benı yenı tarıhlerınızı aksam ebrar vercek düzeltıcem buarada agustos ayını sıldım ebrar bıldırmeyenler yazsınlar yenı tarıhlerını ok
bence çok güzel değişikliğe gerek yok canım opuyorumnanaktanKızlar eger lıste karısık gelıyorsa daha sade bırsey ıstersenız fıkırlerınız varsa bana ıletın sıze baglı sız nedersenız ben onu yaparım ok
dinlen tatlım bol bolmrb kızlar,, biraz uyudum,,,, doktor aşılamadan sonra normal hayatına dönebilirsin dedi. ama ben ne olur olmaz yatıyorum bugün...
ivett bende bayıldımyaa kızlarr sayfanın altında reklam çıkıyor ya 6aylık bebeğimi nasıl beslemeliyim diye inş bizlerede Rabbim öyle tatlı bibebiş nasip eder tabiki sağlıklı ve hayırlı olanından :):)
boncuğum maşallah ya süper artmışeşime tek taraflı varikosel grade 2-3 teshısı koymuslardı doktor amelıyat olman gerek ama sperm testını görelım karar verelım demıstı sperm testı verdık ve sonuca göre gerek yok dedı doktor amelıyata ..yoksa buay o hem amelıyat olcaktı bılıyorsunuz benımde haftaya hsg m var
SPERM SAYISI 41.600.000 >20 MİLYON WHO
A+B+C %65
A)HIZLI İLERİ HAREKETLİ--------%20
B)YAVAS İLERİ HAREKETLİ-------%25
C)YERİNDE HAREKETLİ--------------%20
D)HAREKETSİZ SPERM--------------%35
HER SAHADA 5-6 LOKOSIT GÖRÜLDÜ
bu bır yıl ıcınde verdıgımız 3. test
ılkınde ılerı hızlı 0
ikincide ise %2 ıdı
ama bu zaman zarfı ıcınde esım sıgarayı bıraktı kür uyguladık 3 ay belkı onların etkısı olmustur
bu konuyla bılgısı olanlar yorumlarsa cok sevınırım
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah tutar aşılaman
zaar bugün çok zor ulaştım tanser beye aradım ameliyatta dediler sabah 9,30 gibi aradım yine yoktu yerinde bende 3lü test sonuçlarım için aradım çoook şükür temiz çıktı sonuçlarım arık 11 ekimde güzel haberlerini alırız inşallah ilk gün yat dinlen sen ve çok pozitif düşün herşey çok güzel olacak unutma
canım bence değerleriniz gayet iyi gözüküyor kürlere devam edin bence ilk testlere göre ileri hızlı süper olmuş bizde ileri hızlı %5 ti düşün artık sayımızda aynı 42 milyondu...ameliyat olmasınada gerek yokmuş ne güzel bak sende içini ferah tut belki bu ay minişin süpriz yapar sende hsg den kurtulursun canım dualarım sizinle
çok sağol cnm ben böyle yapmıyordum mesela bak gerçi yaptığımda en fazla 1haftadır:)öğrenmiş oldum sağol,arı sütünü al cnm bencede bayağı faydalı gerçektenturkuazım evet keciboynuzu kürü yapıcam faydası olmus tekrar baslayalım dedık Yaklaşık yarım litre suyu kaynattıktan sonra 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak kaynayan suyun içine atın. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatın. 3 dakika kaynadıktan sonra sonra ocağın altını kapatın ve 20 dakika dinlendiriniz. 20 dakika dinlendirdikten sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartın. Elde edilen su soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken için. Bir hafta boyunca bu uygulamaya hergün devam edin. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı için. Daha sonraki aylarda ise zaman zaman uygulayın
bız 3 ay bıtınce bıraktık ama cnm evıcapada yenı basladık çinko alcaz bıde arısütü polenı alım dıyorum
zorla cnm esını sonucta saglıkları ıcın bu
çok şükür cnm zemuszemusçok saol canım içim rahatladı valla tüm gece karışık karışık rüyalar görmüştüm hayra çıktı çok şükür
ayyy delüüüüüüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bersum cok sevındım cnm sonucların ıyı cıkmasına hep dıyorum gökcemle sen ümıt oldunuz bana ınsallah bende yasarım o mucızeyı bakalım persembe adet günüm ama belırtı yok kurtarmıcak benı sıpa hsg denkaydirigubbakcemile3
ablaa hoşgeldinn,ya ayşenden haberin var mı gelmiyor kaç gündür,annesi nasıl oldu acaba
evet ya bende merak ediyorum onu hiç haberim yokablaa hoşgeldinn,ya ayşenden haberin var mı gelmiyor kaç gündür,annesi nasıl oldu acaba
sahi öğlen net kesildi bişey demeden çıkmam gerekti belirteyim kızlarrr
heheheheezemuszemuszemuszemus inş nasip olur bizedeivett bende bayıldım
inanmazsın ayy bureklam niye çıkıyo dedim kendi kendime kaydirigubbakcemile3
bersum cok sevındım cnm sonucların ıyı cıkmasına hep dıyorum gökcemle sen ümıt oldunuz bana ınsallah bende yasarım o mucızeyı bakalım persembe adet günüm ama belırtı yok kurtarmıcak benı sıpa hsg denkaydirigubbakcemile3
evet ya bende merak ediyorum onu hiç haberim yok
anca portiye veya zora sormak gerek onlar teldede konuşuyolar
bersum dikkatimden kaçmış test sonuçları iyi çıkmış gözünaydın canım çok sevindim
oyy yesin teyzesi maşallah kuzuna
geçen hafta annesi için dua ettiğimiz aysen den bahsediyorsunuz değil mi?eğer aynı kişiden bahsediyorsak annesinin durumu hala aynıymış Allah tez zamanda şifa versin inşallah:Saruboceq:
saol canım ağzına sağlık ekledim bileebrarım ben bulut arkadaşımız için 20 tane okudum bitti haberin olsun canım.allah kabul etsin inş.
evet canım doğru kişigeçen hafta annesi için dua ettiğimiz aysen den bahsediyorsunuz değil mi?eğer aynı kişiden bahsediyorsak annesinin durumu hala aynıymış Allah tez zamanda şifa versin inşallah:Saruboceq:
heheheheezemuszemuszemuszemus inş nasip olur bizede
öyle olcak bitanem sen merak etme yeterki rahat olsagol ebrarım ınsallah dedıgın gıbı olur cnmopuyorumnanaktan
bersum kurtarmasın bakım gelsın sorcam ben bunların hesabını onaalsanaalsanasmilesaka bıyana ben razıyım acıya sonuc ıyı cıksındaopuyorumnanaktan
turkuazım neyapım canım kendımı sıkınca hasta oluyorum elımede bırsey gecmıyor gırgır gecıyorum artık öyle yada böyle gecıyor zaman kaydirigubbakcemile3
saol ebroşum valla içim rahatladı çok şükür allahıma
gökçemden haber var mı doğum şekli günü belli olmuş mu
selam canlarım
sonuçlar çıktı 391.2 olmuş şükürler olsun
sizler nasılsınız