canım aşılma nasıl yapılıyor?biraz bilgi verir misin?boshayallersmile
EKLEDIM CNM UMARIM UGUR GETIRIR opuyorumnanaktanbenimde 8 ekim e eklerseniz sevinirim.
canım reglin 3. günü yumurta geliştirici iğnelere başlıyorsun. 18-19 mm olunca çatlatma iğnesi yapılıyor. çatlatma iğnesinden 36 saat sonra eşin sperm veriyor ve onlar yıkanıp sana enjekte oluyor...bu aşılama...
cnm işe başlayacak mısın peki yarın?mrb kızlar,, biraz uyudum,,,, doktor aşılamadan sonra normal hayatına dönebilirsin dedi. ama ben ne olur olmaz yatıyorum bugün...
turkuazım sen nasılsın tatlım uamrım ıyısındır görüşemez olduk ne var ne yok
Samyelım sende versene cnm tarıhını burdayken senınkı ebrarda kayıtlıydı[/QUO
5 ekim..
cnm işe başlayacak mısın peki yarın?
birde aşılama masrafı ne kadar tuttu senin ?
iyi çok şükür bitanem ne olsun,evet görüşemiyoruz bu ara sen iyi olda kuzum olsunnopuyorumnanaktan
kizlar selam
az önce test yaptim rabbime sükürler olsun hamileyim:CüvCüv: hemen sevinmek istemiyorum biliyorsunuz benim bebeklerim 5 .veya 6. haftada kalp atimlari duruyormafoldumben allahim korktuguma ugratmaz insallah :Saruboceq:
iğneler 600 tl, aşılama 100, sperm yıkma 80.
aa cnm aşılama bayağı ucuz bana doktor sadece aşılama için 60 demşti tabi bunun ilaçları falan hariç yanii
eşime tek taraflı varikosel grade 2-3 teshısı koymuslardı doktor amelıyat olman gerek ama sperm testını görelım karar verelım demıstı sperm testı verdık ve sonuca göre gerek yok dedı doktor amelıyata ..yoksa buay o hem amelıyat olcaktı bılıyorsunuz benımde haftaya hsg m var
SPERM SAYISI 41.600.000 >20 MİLYON WHO
A+B+C %65
A)HIZLI İLERİ HAREKETLİ--------%20
B)YAVAS İLERİ HAREKETLİ-------%25
C)YERİNDE HAREKETLİ--------------%20
D)HAREKETSİZ SPERM--------------%35
HER SAHADA 5-6 LOKOSIT GÖRÜLDÜ
bu bır yıl ıcınde verdıgımız 3. test
ılkınde ılerı hızlı 0
ikincide ise %2 ıdı
ama bu zaman zarfı ıcınde esım sıgarayı bıraktı kür uyguladık 3 ay belkı onların etkısı olmustur
bu konuyla bılgısı olanlar yorumlarsa cok sevınırım