Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım aşılma nasıl yapılıyor?biraz bilgi verir misin?boshayallersmile

canım reglin 3. günü yumurta geliştirici iğnelere başlıyorsun. 18-19 mm olunca çatlatma iğnesi yapılıyor. çatlatma iğnesinden 36 saat sonra eşin sperm veriyor ve onlar yıkanıp sana enjekte oluyor...bu aşılama...

canım benim durumum biraz farklı panik atak var şimdi ilaç kesiyoruz kasımda başlayacağız ama doktor ilaç kesilince 7-8 ay tekrarlamaz bu dönemi tuttu tutmadı denemeyle geçirmeyelim hemen aşılama yapalım diyor da onun için bilgi alayım dedimyerimseniben

mrb kızlar,, biraz uyudum,,,, doktor aşılamadan sonra normal hayatına dönebilirsin dedi. ama ben ne olur olmaz yatıyorum bugün...
cnm işe başlayacak mısın peki yarın?
birde aşılama masrafı ne kadar tuttu senin ?

turkuazım sen nasılsın tatlım uamrım ıyısındır görüşemez olduk ne var ne yok

iyi çok şükür bitanem ne olsun,evet görüşemiyoruz bu ara sen iyi olda kuzum olsunnopuyorumnanaktan

kizlar selam
az önce
test yaptim rabbime sükürler olsun hamileyim:CüvCüv: hemen sevinmek istemiyorum biliyorsunuz benim bebeklerim 5 .veya 6. haftada kalp atimlari duruyormafoldumben allahim korktuguma ugratmaz insallah
:Saruboceq:

canim cok sevindim gözün aydin hemen kötü seyleri aklina getirme nezaman doktora gidiceksin haber verirsin tekrar gözün aydin rabbim tamamina erdirsinopuyorumnanaktan

yaa kızlarr sayfanın altında reklam çıkıyor ya 6aylık bebeğimi nasıl beslemeliyim diye inş bizlerede Rabbim öyle tatlı bibebiş nasip eder tabiki sağlıklı ve hayırlı olanından :):)

eşime tek taraflı varikosel grade 2-3 teshısı koymuslardı doktor amelıyat olman gerek ama sperm testını görelım karar verelım demıstı sperm testı verdık ve sonuca göre gerek yok dedı doktor amelıyata ..yoksa buay o hem amelıyat olcaktı bılıyorsunuz benımde haftaya hsg m var
SPERM SAYISI 41.600.000 >20 MİLYON WHO
A+B+C %65
A)HIZLI İLERİ HAREKETLİ--------%20
B)YAVAS İLERİ HAREKETLİ-------%25
C)YERİNDE HAREKETLİ--------------%20
D)HAREKETSİZ SPERM--------------%35
HER SAHADA 5-6 LOKOSIT GÖRÜLDÜ
bu bır yıl ıcınde verdıgımız 3. test
ılkınde ılerı hızlı 0
ikincide ise %2 ıdı
ama bu zaman zarfı ıcınde esım sıgarayı bıraktı kür uyguladık 3 ay belkı onların etkısı olmustur
bu konuyla bılgısı olanlar yorumlarsa cok sevınırım

seydam cok sevındım cnm ınsallah buay hersey güzel olcak aklına kötü şeyler getırme cnm
allah analı babalı büyütsün :Saruboceqpuyorumnanaktan

HAYIRLI UGURLU OLSUN

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

EKİM AYI LİSTEMİZ

HALE---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
FLAN---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 EKİM
SAMYELİ26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------5 EKİM
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67------------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA---------------------------------------------------------------------------------------------------------------.20 EKİM

HAMıŞLERıMıZ

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:

boncuğum bence çok güzel değerleri,maşallah bayağı artmış yanii
helal olsun kız azmine sen bence bu hsgden sonra hamişim diye gelcen topiğe hee:)
hsg çekilince hamiş olma ihtimali artıyor ya o bakımdann,gönlünü ferah tut cnm arkadaşım bak nasıl güzelleşiyor herşey,bnm eşiminde 34milyon hareketlilikte %15 ama sigarayı bırakmaya hiç niyeti yok,eşini bu yönde takdir ettim tabi en fazlada seni nasıl ikna ettin kıs taktik versene

SAMYELIM IYI SAYILIRIM CNM COK ŞÜKÜR buay sorunlarla ugrastık ama gecıyor cok şükür hepsıde:Saruboceq:bende hsg den sonra klomene baslıcam sonra asılama ınsallah umut olursun bana ınsallah tutunur mınısın:Saruboceq:
turkuazım sende ıyı ol yeter cnm benımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…