Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yeni kimliğin sana sanş getirsin bebek getirsin canım benim... öpüyorum seni....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tugcem anladım canım cok iyi düşünmüşsün o zamn sen 3 ay bekle bekledik bu kadar 3 ay neki dimi

yılbaşında da tedavine başlarsın İNŞALLAH
AMA BENCE SEN YAKINDA HAMİLE KALIRSIN CANIM ALLAHIN İZNİYLE

COK KAFAYA TAKIP MORELİNİ BOZMA
3 AY NEKİ BUKADAR YILDIR BEKLİYOZ BAK

Son düzenleme:
Tugcem cok sagol canım benim

aklıma hemen bebeyimkinide alıcakmıyım nufus cüzdanını hemen o geldi

inşallah onunkinide yaptırmak nasip olur bize İNŞALLAH amin

Son düzenleme:
tugcalcığım size söylemeden olur mu?en büyük hayallerimden biri böyle bir haberi sizinle paylaşabilmek:hooray:

HAYIRLI UGURLU OLSUN

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------28 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

EKİM AYI LİSTEMİZ

HALE---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
FLAN---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 EKİM
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67------------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA---------------------------------------------------------------------------------------------------------------.20 EKİM

HAMıŞLERıMıZ

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
kızlar lıste catlattı benı yenı tarıhlerınızı aksam ebrar vercek düzeltıcem buarada agustos ayını sıldım ebrar bıldırmeyenler yazsınlar yenı tarıhlerını ok

slm kızlar
samyelım asılaman hayırlı olsun cnm ınsallah hıc gelmez kırmızılar 9 ay boyunca:Saruboceq:
ya kızlar su edıt olayını banada acıklarmısınız nasıl 30 dk hakkımız varmıs
kuzum tugceninde dediği gibi mesajı yazdıktan sonra 30dk içinde düzeltebiliyorsun sonra o mesaj için edıt kalkıyor:)
anladım cnm bnm

üzme kendini ne olur,herşey olacağına varıyor ben kaç aydan beri gidipte bi kontrol olamadım
aralıkta gittim en son,belki farkındasındır temmuzdan beri hsg çekilicem diyorum nasip olmadı bi türlü ne kadar uğraşırsak uğraşalaım yine herşey olacağına varıyor,hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım

had hayırlı olsun yeni kimlikleriniz cnm
inş bebişte gelir en kısa zamanda ona da çıkarırsınızzzemuszemus

Kızlar eger lıste karısık gelıyorsa daha sade bırsey ıstersenız fıkırlerınız varsa bana ıletın sıze baglı sız nedersenız ben onu yaparım ok

mrb kızlar,, biraz uyudum,,,, doktor aşılamadan sonra normal hayatına dönebilirsin dedi. ama ben ne olur olmaz yatıyorum bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…