tugce güle güle şekerim bende gidim uzanayım cok yoruldum bugün gittik nufus cüzdanlarını deyişdik cok yoruldum başka işlerde vardı yer bilidrimi falan yordular ya oraya buraya derken 9 gittik 12 bitti işimiz
adam bile şaşırdı 2007 mi evlendiniz diyo
dedik biraz ihmal ettikte bilmiyorumkismile
kuzum tugceninde dediği gibi mesajı yazdıktan sonra 30dk içinde düzeltebiliyorsun sonra o mesaj için edıt kalkıyor:)slm kızlar
samyelım asılaman hayırlı olsun cnm ınsallah hıc gelmez kırmızılar 9 ay boyunca:Saruboceq:
ya kızlar su edıt olayını banada acıklarmısınız nasıl 30 dk hakkımız varmıs
anladım cnm bnminşallah tedaviye gerek kalmadan gelir canım bebeğin.... bence de kimseye söyleme ben ilk hamileliğimi herkese söylemiştim heyecandan sonra da herkese anlatmak zorunda kaldım... çok sinir bozucuydu hem zaten 3 ayı doldurana kadar söyleme derler nazar değmesin diye ben çok inanıyorum...tabi bu söylenmicekler grubuna bizi de dahil etmessin heralde....zemuszemus
yaaa canım histereskopide rahmi inceliyolar kamerayla yani herhangi bir yapısıklık yara bişey var mı diye... eğer öyle bişey varsa hemen müdahale edip temizliyolar.... aneztezi altında oluor zaten... sonrasında da 2 aylık bir dinlenme süresi gerekiyor... hsg için öyle bişey yok da histereskopi için hemen hamile kalma diyolar....
canım gözün aydın.... iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun... inşallah bu sefer bebeğin sıkı sıkı tutunur bırakmaz seni... çok sevindim canım....
kardelen nasılsın canım???
canım hadi hayırlısı bakalım inşallah gelmez kırmızlar beben tutunur sana bu sefer biz de bir halay daha çekeriz bu ay ohh ne güzel bir sürü halayımız oldu....opuyorumnanaktan
üzme kendini ne olur,herşey olacağına varıyor ben kaç aydan beri gidipte bi kontrol olamadımkızlar bugün hiç iyi değilim moraim çok bozuk biraz uzanayım belki uyurum... akşama da anneme gidicez yemeğe... gece geç geliriz buraya gelirmiyim bilmiyorum canlarım gelemessem yarın görüşürüz emi.... öpüyorum sizi çok....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tugce güle güle şekerim bende gidim uzanayım cok yoruldum bugün gittik nufus cüzdanlarını deyişdik cok yoruldum başka işlerde vardı yer bilidrimi falan yordular ya oraya buraya derken 9 gittik 12 bitti işimiz
adam bile şaşırdı 2007 mi evlendiniz diyo
dedik biraz ihmal ettikte bilmiyorumkismile
bende varım :gitme: Beni de yazın 3 ekim
tmm cnm eklıyorum
kızlar lıste catlattı benı yenı tarıhlerınızı aksam ebrar vercek düzeltıcem buarada agustos ayını sıldım ebrar bıldırmeyenler yazsınlar yenı tarıhlerını ok
aynen buna da şükürSAGOLUN KIZLAR BENDE CAKTIM OLAYI BUNADA ŞÜKÜRkaydirigubbakcemile3
mrb kızlar,, biraz uyudum,,,, doktor aşılamadan sonra normal hayatına dönebilirsin dedi. ama ben ne olur olmaz yatıyorum bugün...
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH