Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarım ben bulut arkadaşımız için 20 tane okudum bitti haberin olsun canım.allah kabul etsin inş.

buarada turkuazım hasta odası dıye bıyer var bı ürolog bütün sorularını cvplıyor hergün banada derdam söyledı bılgın olsun bırsey kafana takılırsa oraya yaz enazından kafanda bısıyler netlesıyo ben bütün sonucları esımın durumunu hep yazdım oraya karsılastırma yaptım bebiş sayesınde arastırmacı gazetecı olduk cıktıkaklinialirimsmile

4 ay oldu canım
tamam canım listeye ekliycem
canlarım bende çıkıyorum görüşrüz
balım haber bekliyorum senden değerin yükselmiştir inşallah
kızlar bugün hiç iyi değilim moraim çok bozuk biraz uzanayım belki uyurum... akşama da anneme gidicez yemeğe... gece geç geliriz buraya gelirmiyim bilmiyorum canlarım gelemessem yarın görüşürüz emi.... öpüyorum sizi çok....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
noldu kuzum neyin var ya hayır olsun inşallah
moralini bozma lütfen herşey güzel olcak
Tugcem cok sagol canım benim

aklıma hemen bebeyimkinide alıcakmıyım nufus cüzdanını hemen o geldi

inşallah onunkinide yaptırmak nasip olur bize İNŞALLAH amin
ogünlerde gelicek kuzum inşallah
buarada okey ben tam negün olduğunu bilmediğimden biter diye düşünerek yazmıştım başkasına veririz canım saol
kızlar lıste catlattı benı yenı tarıhlerınızı aksam ebrar vercek düzeltıcem buarada agustos ayını sıldım ebrar bıldırmeyenler yazsınlar yenı tarıhlerını ok
canım eline koluna sağlık çok güzel olmuş
tamam bildirenleri söylerim canım
Kızlar eger lıste karısık gelıyorsa daha sade bırsey ıstersenız fıkırlerınız varsa bana ıletın sıze baglı sız nedersenız ben onu yaparım ok
bence çok güzel değişikliğe gerek yok canım opuyorumnanaktan
mrb kızlar,, biraz uyudum,,,, doktor aşılamadan sonra normal hayatına dönebilirsin dedi. ama ben ne olur olmaz yatıyorum bugün...
dinlen tatlım bol bol
yarın işe başlıycaksın inşallah sıkı sıkı tutunur minişin
yaa kızlarr sayfanın altında reklam çıkıyor ya 6aylık bebeğimi nasıl beslemeliyim diye inş bizlerede Rabbim öyle tatlı bibebiş nasip eder tabiki sağlıklı ve hayırlı olanından :):)
ivett bende bayıldım
inanmazsın ayy bureklam niye çıkıyo dedim kendi kendime kaydirigubbakcemile3
eşime tek taraflı varikosel grade 2-3 teshısı koymuslardı doktor amelıyat olman gerek ama sperm testını görelım karar verelım demıstı sperm testı verdık ve sonuca göre gerek yok dedı doktor amelıyata ..yoksa buay o hem amelıyat olcaktı bılıyorsunuz benımde haftaya hsg m var
SPERM SAYISI 41.600.000 >20 MİLYON WHO
A+B+C %65
A)HIZLI İLERİ HAREKETLİ--------%20
B)YAVAS İLERİ HAREKETLİ-------%25
C)YERİNDE HAREKETLİ--------------%20
D)HAREKETSİZ SPERM--------------%35
HER SAHADA 5-6 LOKOSIT GÖRÜLDÜ
bu bır yıl ıcınde verdıgımız 3. test
ılkınde ılerı hızlı 0
ikincide ise %2 ıdı
ama bu zaman zarfı ıcınde esım sıgarayı bıraktı kür uyguladık 3 ay belkı onların etkısı olmustur
bu konuyla bılgısı olanlar yorumlarsa cok sevınırım
boncuğum maşallah ya süper artmış
anladımı kocişin şimdi nekadar önemli sigara olayı
helal olsun bak çok yakında süpriz mniş gelicek canım
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah tutar aşılaman

zaar bugün çok zor ulaştım tanser beye aradım ameliyatta dediler sabah 9,30 gibi aradım yine yoktu yerinde bende 3lü test sonuçlarım için aradım çoook şükür temiz çıktı sonuçlarım arık 11 ekimde güzel haberlerini alırız inşallah ilk gün yat dinlen sen ve çok pozitif düşün herşey çok güzel olacak unutma

canım bence değerleriniz gayet iyi gözüküyor kürlere devam edin bence ilk testlere göre ileri hızlı süper olmuş bizde ileri hızlı %5 ti düşün artık sayımızda aynı 42 milyondu...ameliyat olmasınada gerek yokmuş ne güzel bak sende içini ferah tut belki bu ay minişin süpriz yapar sende hsg den kurtulursun canım dualarım sizinle

bersum nasılsın bitanem öğlen yazdım malesef hepsi gitti kkda problem olunca

turkuazım evet keciboynuzu kürü yapıcam faydası olmus tekrar baslayalım dedık Yaklaşık yarım litre suyu kaynattıktan sonra 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak kaynayan suyun içine atın. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatın. 3 dakika kaynadıktan sonra sonra ocağın altını kapatın ve 20 dakika dinlendiriniz. 20 dakika dinlendirdikten sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartın. Elde edilen su soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken için. Bir hafta boyunca bu uygulamaya hergün devam edin. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı için. Daha sonraki aylarda ise zaman zaman uygulayın
bız 3 ay bıtınce bıraktık ama cnm evıcapada yenı basladık çinko alcaz bıde arısütü polenı alım dıyorum
zorla cnm esını sonucta saglıkları ıcın bu
çok sağol cnm ben böyle yapmıyordum mesela bak gerçi yaptığımda en fazla 1haftadır:)öğrenmiş oldum sağol,arı sütünü al cnm bencede bayağı faydalı gerçekten

çok saol canım içim rahatladı valla tüm gece karışık karışık rüyalar görmüştüm hayra çıktı çok şükür
çok şükür cnm zemuszemus
bersum cok sevındım cnm sonucların ıyı cıkmasına hep dıyorum gökcemle sen ümıt oldunuz bana ınsallah bende yasarım o mucızeyı bakalım persembe adet günüm ama belırtı yok kurtarmıcak benı sıpa hsg denkaydirigubbakcemile3
ayyy delüüüüüüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hep böyle pozitif ol kuzu yaa ne güzelll

ablaa hoşgeldinn,ya ayşenden haberin var mı gelmiyor kaç gündür,annesi nasıl oldu acaba

geçen hafta annesi için dua ettiğimiz aysen den bahsediyorsunuz değil mi?eğer aynı kişiden bahsediyorsak annesinin durumu hala aynıymış Allah tez zamanda şifa versin inşallah:Saruboceq:

ablaa hoşgeldinn,ya ayşenden haberin var mı gelmiyor kaç gündür,annesi nasıl oldu acaba
evet ya bende merak ediyorum onu hiç haberim yok
anca portiye veya zora sormak gerek onlar teldede konuşuyolar
sahi öğlen net kesildi bişey demeden çıkmam gerekti belirteyim kızlarrr

bersum dikkatimden kaçmış test sonuçları iyi çıkmış gözünaydın canım çok sevindim
oyy yesin teyzesi maşallah kuzuna :emir_bebek:

BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
AZRA..............15 YIL okundu
EBRAR...........10 YIL okundu
DERİN.............5 YIL okundu
BULUT.............5 YIL
SAMYELİ.........4 YIL
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA...........3 YIL
BİRSEN............2,5 YIL
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ..........2 YIL
DERDA..............2 YIL
AYŞEN..............2 YIL
YELİZ................2 YIL
HALE................2 YIL
TUĞÇE.............1,5 YIL
BONCUK..........1,5 YIL okundu
PELİN...............1 YIL
EZGİ.................1 YIL
LEYLAMECNUN.....6 ay
SELİNA.............4 ay
ALLAHIM DAHA FAZLA BEKLETMESİN CANLARIM

Son düzenleme:
bersum cok sevındım cnm sonucların ıyı cıkmasına hep dıyorum gökcemle sen ümıt oldunuz bana ınsallah bende yasarım o mucızeyı bakalım persembe adet günüm ama belırtı yok kurtarmıcak benı sıpa hsg denkaydirigubbakcemile3

benim sıpada kurtaramamıştı beni hsg den ama olsun bütün yaşanan üzüntüler sıkıntılar onun haberiyle unutuluveriyo ....inşallah canım sende tadıcaksın o mucizeyi

BULUT için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR...............20
DERİN.................20
KARDELEN..........20
BONCUK.............20
HALE..................20
LEYLA................20
TURKUAZ............20
HAYAL................20
SELİNA................20bitti
FLAN...................20
MAVİŞ..................20
DERDA.................20
NANELİŞEKER.......20
SAMYELİ................20
PELİN.....................20
BİRSEN..................13

LİSTEMİZ TAMAMDIR
PERŞEMBE AKŞAMI DUAMIZ VAR

evet ya bende merak ediyorum onu hiç haberim yok
anca portiye veya zora sormak gerek onlar teldede konuşuyolar

bersum dikkatimden kaçmış test sonuçları iyi çıkmış gözünaydın canım çok sevindim
oyy yesin teyzesi maşallah kuzuna :emir_bebek:

porti pek sık gelmiyor artı sanırım ben topiğe yazdım ama görünce yazarlar sanırm bilenler:KK43:
geçen hafta annesi için dua ettiğimiz aysen den bahsediyorsunuz değil mi?eğer aynı kişiden bahsediyorsak annesinin durumu hala aynıymış Allah tez zamanda şifa versin inşallah:Saruboceq:

evet cnm o,Allah şifa versin tez zamanda yaa offf

ebrarım ben bulut arkadaşımız için 20 tane okudum bitti haberin olsun canım.allah kabul etsin inş.
saol canım ağzına sağlık ekledim bile
evet canım doğru kişi
epeydir gelmedi merak ettik yaa tez vakitte şifa bulur anneciği inşallah
heheheheezemuszemuszemuszemus inş nasip olur bizede

inşallah balım

sagol ebrarım ınsallah dedıgın gıbı olur cnmopuyorumnanaktan
bersum kurtarmasın bakım gelsın sorcam ben bunların hesabını onaalsanaalsanasmilesaka bıyana ben razıyım acıya sonuc ıyı cıksındaopuyorumnanaktan
turkuazım neyapım canım kendımı sıkınca hasta oluyorum elımede bırsey gecmıyor gırgır gecıyorum artık öyle yada böyle gecıyor zaman kaydirigubbakcemile3

saol ebroşum valla içim rahatladı çok şükür allahıma
gökçemden haber var mı doğum şekli günü belli olmuş mu

tutişim evet canım işleri yoğunmuş galiba eskisi kadar giremiyorum diyodu
zorum yazar belkim

sagol ebrarım ınsallah dedıgın gıbı olur cnmopuyorumnanaktan
bersum kurtarmasın bakım gelsın sorcam ben bunların hesabını onaalsanaalsanasmilesaka bıyana ben razıyım acıya sonuc ıyı cıksındaopuyorumnanaktan
turkuazım neyapım canım kendımı sıkınca hasta oluyorum elımede bırsey gecmıyor gırgır gecıyorum artık öyle yada böyle gecıyor zaman kaydirigubbakcemile3
öyle olcak bitanem sen merak etme yeterki rahat ol
saol ebroşum valla içim rahatladı çok şükür allahıma
gökçemden haber var mı doğum şekli günü belli olmuş mu

çok şükür canım sonuna kadar sorunsuz geçer inşallah
artık hissediyomusun oğluşunu bitanem
gökcemin belli değil henüz galiba cuma tekrar gidicek ozaman belli olur heralde

mavim cok şükür cnm cok sevındım allah analı babalı büyütsün cnm :Saruboceq:
buarada ıyıyım cnm hayat dvm edıyor bı sekılde sızın haberlerınızı duyunca daha bı mutlu ve umutlu oluyorum ama:lepi:

X