hadi hayırlı olsun 11ekimde güzel hbrleri alırız inşmrb kızlar,, ayy oldum aşılama yapıldı,,
eve geldim yatıyorum... doktor 11 ekime çağırdı, kantesti yaptırcak. inşallah ozaman a kadar kırmızılar gelmez...
sen ikna edersin kardeloşuumm denemekten zarar gelmez dimikaydirigubbakcemile3ebroşum,annecim aradı canım,uyandım,dahada uyuyamadım,bişeyler olaraktan değil,dün gece hiç uyuyamadım ya,bu geceki yetmedi galiba.
ay daha eşime demedim o aşılamayı,ama önce gülerde,sonra yapar belki.
allah razı olsun ebrarrım, inan gece doğru dürüst uyuyamadım.. aşılamadan sonra 15-20 dakika yattım ve hep dua ederek ağladım.. rabbim elimizi boş çevirmesin.. 14 sonra belli olacak...
kızlar çıkmam gerek,hesapta olmayaraktan dışardan çağırıldım,görüşürüz.
kızlar öpüyorum sizi daha sonra görüşürü işlerimi halledeyim burda olucam
canlarım bende çıkıyorum görüşrüz
selina canım seninde iyi haberlerini alırız inşallah:Saruboceq:
anladım canım çok geçmiş olsun benim de önümde uzun bir yol var daha 2 ay ilaç keseceğiz kasımda başlayacağız 4 ay normal yolla deneyeceğiz olmazsa tedavi başlayacak herkes birinci oldu ikinci de olur diyor ama öyle değil bu Allah vergisi garantisi yok ki zaten olana kadar da kimseye söylemeyeceğim sadece ben eşim ve oğlum biliyor olursa o zaman öğrensinler
niye korunman gerkiyor cnm,işlerini halledince gel de konuşalım
muallakta kalmak daha zor valla...
kizlar selam
az önce test yaptim rabbime sükürler olsun hamileyim:CüvCüv: hemen sevinmek istemiyorum biliyorsunuz benim bebeklerim 5 .veya 6. haftada kalp atimlari duruyormafoldumben allahim korktuguma ugratmaz insallah :Saruboceq:
hoşbulduk turkuazım,nasılsın canım,aşılamayı merak ediyorum kız,nerdeyse belli olma zamanı geldi ha,bi hafta oldu.
mrb kızlar,, ayy oldum aşılama yapıldı,,
eve geldim yatıyorum... doktor 11 ekime çağırdı, kantesti yaptırcak. inşallah ozaman a kadar kırmızılar gelmez...
inşAllah ebruşum yükselmiştir
slm kızlar
samyelım asılaman hayırlı olsun cnm ınsallah hıc gelmez kırmızılar 9 ay boyunca:Saruboceq:
ya kızlar su edıt olayını banada acıklarmısınız nasıl 30 dk hakkımız varmıs[/QUOTEboncuğum merhaba canım ben de sabah okudum... mesajı yazdıktan sonra 30 dk içinde edit açık... ondan sonra otomatik kapanıyo canım.... dün yazdıklarımıza falan ondan giremiyomuşuz.... curly demiş ki bakalım kimler neler düzeltecek demiş...
tugce o nasıl söz kızzzAllah senden de razı olsun canım... inşallah dualarımız vesile olacak bebişlerimizin gelmesine.... inşallah kocişlerimizi baba olarak göreceğiz...
dün akşam eşimle konuştuk bu konuda dedim sen beni mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun ben sana bir bebek bile doğuramıyorum dedim... biraz duygusallaştım gece gece ağladım bir sürü....mafoldumbenmafoldumben eşimde üzüldü yazık senin suçum yok Allah verecek ki sen doğuracaksın dedi... ben de belki başkasıyla evlenseydin şimdiye çocuğun da olurdu dedim... offf o kadar üzülüyorum ki kendimden çok kociş için walla onu arkadaşlarımızın çocuklarıyla oynarken falan zor tutuyorum kendimi " Allah'ım ne olur bize de ver eşime bizim bebemizle oynama mutluluğunu
tattır... sonra istersen canımı al razıyım bile diyorum... belki çok günah böyle demem ama içimden geçmiyo değil kendimden çok onun için istiyorum... sabah sabah salya sümük oldum yine.....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
tugce sizin orda vardır rahim filmi cekilen yer fakülte has. infertilkite bölümünden randevu al onlar seni yönlendiriyolar zaten bidaha ama sen bilirsin tabikızlar bu arada ben doktorumu değiştirmiştim geçen ay... çektirdiğim rahim filmi vardı ya onu istedi görmeyi dün götürdüm bu film olmamış bir şey anlaşılmıyo dedi... tüp için istanbula gittiğimizde ordaki doktorumuzda demişti aynı şeyi söylemiştim.... yılbasına kadar gebelik oluşmassa tekrarlayalım dedi... ona da canım sıkıldı dün... 250 tl para verdim hadi onu geçtim bir sürü sıkıntı eziyet oldu bana tüpün tıkalı sen mucize eseri hamile kalmışsın dediler morelimi bozdular... helal etmiyorum o hastaneye ne paramı ne de hakkımı... beni üzdüler... şimdi elimde rahim filmi de yok bindik bir alamate gidiyorz kıyamete mi nereye görücez artık....
seydam hayırlı ugurlu olsun saglıkla gelsin küçük minişin bu sefer sıkı sıkı tutunsun sana:lepi:alkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kizlar selam
az önce test yaptim rabbime sükürler olsun hamileyim:CüvCüv: hemen sevinmek istemiyorum biliyorsunuz benim bebeklerim 5 .veya 6. haftada kalp atimlari duruyormafoldumben allahim korktuguma ugratmaz insallah :Saruboceq:
abla ben adetliyim benimki uzun sürüyo ama perşembe bitmez ama biterse yinede okurum bugün 4. günümBULUT için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR...............20
DERİN.................20
KARDELEN..........20
BONCUK.............20
HALE..................20
LEYLA................20
TURKUAZ............20
HAYAL................20
SELİNA................20
FLAN...................20
MAVİŞ..................20
ALEYNA................20
NANELİŞEKER.......20
SAMYELİ................20
PELİN.....................20
BİRSEN..................13
LİSTEMİZ TAMAMDIR
PERŞEMBE AKŞAMI DUAMIZ VAR
kardelen kız bende gece bi türlü uyuyamadım niye böyle olduk ki anlamadım saga döndüm sola döndüm uykumda var ama bi türlü uyuyamadımebroşum,annecim aradı canım,uyandım,dahada uyuyamadım,bişeyler olaraktan değil,dün gece hiç uyuyamadım ya,bu geceki yetmedi galiba.
ay daha eşime demedim o aşılamayı,ama önce gülerde,sonra yapar belki.
samyeli hayırlı olsun aşılaman RABBİM sıkı sıkı tutunMASINI nasip etsin İNŞALLAHmrb kızlar,, ayy oldum aşılama yapıldı,,
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım