hoşgeldin canım nasılsın
gittinmi doktora hadi güzel haberler ver canım
oyy kardeloşumm negatiftir kesin çünkü gününden önce yapmışız dün hesapladım 3gün önce olmuş,zaten hiçbir belirtide yok valla:)sen bana bakma gününü hesapla sen yap bncehoşbulduk turkuazım,nasılsın canım,aşılamayı merak ediyorum kız,nerdeyse belli olma zamanı geldi ha,bi hafta oldu.
anladım canm sağolasınevet biliyorum,bi tanıdığımız orda oturuyodu.ama tabiki gezmedim ayrı mesele
4.cü denememiz canım.ekim8 i regl olursam 5.ci denicez işte
cinsellik için erkekte kadında içilebilir diye.bunun içindeki bikaç bitkinin gebelik düşünenler için önerildiğini duymuştum,bunun içinde daha fazlası var yani
aile hekimine gittim kan verdim üç buçukta çıkacak dedi bende zamannın geçmesini bekliyorum be canım aklımdan hiç çıkmıyo inşAllah güzel haberler veririm
sen nasılsın
sağol seydamcığım inan iyimser olmak için herşeyi yapıyorum psikoloğum bana şunu önermişti seni üzen şeyleri hemen kafandan çıkar ve sırtındaki sepete at ama sepetin de altını delmeyi unutma ki orda birikmesin şimdi bende sepeti deldim herşeyi atıp gitmeye çalışıyorumbayanssulusmile
mrb kızlar,, ayy oldum aşılama yapıldı,,
eve geldim yatıyorum... Doktor 11 ekime çağırdı, kantesti yaptırcak. Inşallah ozaman a kadar kırmızılar gelmez...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
mrb kızlar,, ayy oldum aşılama yapıldı,,
eve geldim yatıyorum... doktor 11 ekime çağırdı, kantesti yaptırcak. inşallah ozaman a kadar kırmızılar gelmez...
ay canım hadi hayırlı olsun
çok dua ettim inanki sana
inşallah gelmiycek kırmızılar bebişin gelicek
inşallah bitanem iyi düşün öyle olsuninşallah ebruşum yükselmiştir
anladım canım neyse biara kestirirsinebroşum,annecim aradı canım,uyandım,dahada uyuyamadım,bişeyler olaraktan değil,dün gece hiç uyuyamadım ya,bu geceki yetmedi galiba.
Ay daha eşime demedim o aşılamayı,ama önce gülerde,sonra yapar belki.
kızlarr edit hakkımız 30dk ile sınırlı e ozaman liste nasıl güncellenecek anlamadım
ilk listenin editi açık olacakmmış ama biz daha listeyi koymadık dimi sayfaya
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizŞeniz
kızlar çıkmam gerek,hesapta olmayaraktan dışardan çağırıldım,görüşürüz.
canım yani 5 aymı oldu
ay yada yıl olarak söylersen sevinirim çok şey istemiyorum inşallah