Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

mrb kızlar,, ayy oldum aşılama yapıldı,,
eve geldim yatıyorum... doktor 11 ekime çağırdı, kantesti yaptırcak. inşallah ozaman a kadar kırmızılar gelmez...
hadi hayırlı olsun 11ekimde güzel hbrleri alırız inş
ebroşum,annecim aradı canım,uyandım,dahada uyuyamadım,bişeyler olaraktan değil,dün gece hiç uyuyamadım ya,bu geceki yetmedi galiba.
ay daha eşime demedim o aşılamayı,ama önce gülerde,sonra yapar belki.
sen ikna edersin kardeloşuumm denemekten zarar gelmez dimikaydirigubbakcemile3

mavi samyeli bütün iyi dileklerimiz sizinle ve bütün bebek isteyenlerle Allah'ım duyar inşallah sesimizi:Saruboceq:

allah razı olsun ebrarrım, inan gece doğru dürüst uyuyamadım.. aşılamadan sonra 15-20 dakika yattım ve hep dua ederek ağladım.. rabbim elimizi boş çevirmesin.. 14 sonra belli olacak...

amin canım inş Rabbim yüzünü güldürsün bu sefer.güzel haberlerin gelsin ki bizde sevinelim:nazar:

slm kızlar
samyelım asılaman hayırlı olsun cnm ınsallah hıc gelmez kırmızılar 9 ay boyunca:Saruboceq:
ya kızlar su edıt olayını banada acıklarmısınız nasıl 30 dk hakkımız varmıs

anladım canım çok geçmiş olsun benim de önümde uzun bir yol var daha 2 ay ilaç keseceğiz kasımda başlayacağız 4 ay normal yolla deneyeceğiz olmazsa tedavi başlayacak herkes birinci oldu ikinci de olur diyor ama öyle değil bu Allah vergisi garantisi yok ki zaten olana kadar da kimseye söylemeyeceğim sadece ben eşim ve oğlum biliyor olursa o zaman öğrensinler

inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir canım bebeğin.... bence de kimseye söyleme ben ilk hamileliğimi herkese söylemiştim heyecandan sonra da herkese anlatmak zorunda kaldım... çok sinir bozucuydu hem zaten 3 ayı doldurana kadar söyleme derler nazar değmesin diye ben çok inanıyorum...tabi bu söylenmicekler grubuna bizi de dahil etmessin heralde....zemuszemus

niye korunman gerkiyor cnm,işlerini halledince gel de konuşalım
muallakta kalmak daha zor valla...

yaaa canım histereskopide rahmi inceliyolar kamerayla yani herhangi bir yapısıklık yara bişey var mı diye... eğer öyle bişey varsa hemen müdahale edip temizliyolar.... aneztezi altında oluor zaten... sonrasında da 2 aylık bir dinlenme süresi gerekiyor... hsg için öyle bişey yok da histereskopi için hemen hamile kalma diyolar....

kizlar selam
az önce
test yaptim rabbime sükürler olsun hamileyim:CüvCüv: hemen sevinmek istemiyorum biliyorsunuz benim bebeklerim 5 .veya 6. haftada kalp atimlari duruyormafoldumben allahim korktuguma ugratmaz insallah
:Saruboceq:

canım gözün aydın.... iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun... inşallah bu sefer bebeğin sıkı sıkı tutunur bırakmaz seni... çok sevindim canım....

hoşbulduk turkuazım,nasılsın canım,aşılamayı merak ediyorum kız,nerdeyse belli olma zamanı geldi ha,bi hafta oldu.

kardelen nasılsın canım???

eve geldim yatıyorum... doktor 11 ekime çağırdı, kantesti yaptırcak. inşallah ozaman a kadar kırmızılar gelmez...

canım hadi hayırlısı bakalım inşallah gelmez kırmızlar beben tutunur sana bu sefer biz de bir halay daha çekeriz bu ay ohh ne güzel bir sürü halayımız oldu....opuyorumnanaktan

inşAllah ebruşum yükselmiştir

inşallah bizi haberdar et canım unutma emi.....

slm kızlar
samyelım asılaman hayırlı olsun cnm ınsallah hıc gelmez kırmızılar 9 ay boyunca:Saruboceq:
ya kızlar su edıt olayını banada acıklarmısınız nasıl 30 dk hakkımız varmıs[/QUOTEboncuğum merhaba canım ben de sabah okudum... mesajı yazdıktan sonra 30 dk içinde edit açık... ondan sonra otomatik kapanıyo canım.... dün yazdıklarımıza falan ondan giremiyomuşuz.... curly demiş ki bakalım kimler neler düzeltecek demiş...

Allah senden de razı olsun canım... inşallah dualarımız vesile olacak bebişlerimizin gelmesine.... inşallah kocişlerimizi baba olarak göreceğiz...
dün akşam eşimle konuştuk bu konuda dedim sen beni mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun ben sana bir bebek bile doğuramıyorum dedim... biraz duygusallaştım gece gece ağladım bir sürü....mafoldumbenmafoldumben eşimde üzüldü yazık senin suçum yok Allah verecek ki sen doğuracaksın dedi... ben de belki başkasıyla evlenseydin şimdiye çocuğun da olurdu dedim... offf o kadar üzülüyorum ki kendimden çok kociş için walla onu arkadaşlarımızın çocuklarıyla oynarken falan zor tutuyorum kendimi " Allah'ım ne olur bize de ver eşime bizim bebemizle oynama mutluluğunu
tattır... sonra istersen canımı al razıyım bile diyorum... belki çok günah böyle demem ama içimden geçmiyo değil kendimden çok onun için istiyorum... sabah sabah salya sümük oldum yine.....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
tugce o nasıl söz kızzz :eek:klava:
kız sana bişe oldumu ALLAH korusun bebeye kim bakıcak kız sakın bidaha öyle dua etme ALLAH korusun tutar annenin yerini kimse dolduramaz canım baba bile
kızlar bu arada ben doktorumu değiştirmiştim geçen ay... çektirdiğim rahim filmi vardı ya onu istedi görmeyi dün götürdüm bu film olmamış bir şey anlaşılmıyo dedi... tüp için istanbula gittiğimizde ordaki doktorumuzda demişti aynı şeyi söylemiştim.... yılbasına kadar gebelik oluşmassa tekrarlayalım dedi... ona da canım sıkıldı dün... 250 tl para verdim hadi onu geçtim bir sürü sıkıntı eziyet oldu bana tüpün tıkalı sen mucize eseri hamile kalmışsın dediler morelimi bozdular... helal etmiyorum o hastaneye ne paramı ne de hakkımı... beni üzdüler... şimdi elimde rahim filmi de yok bindik bir alamate gidiyorz kıyamete mi nereye görücez artık....
tugce sizin orda vardır rahim filmi cekilen yer fakülte has. infertilkite bölümünden randevu al onlar seni yönlendiriyolar zaten bidaha ama sen bilirsin tabi

seni daha iyi anladım bugün haklısın senin cok dikkat etmen gerek

bide rahim filmi cektirdikten sonra niye korunuyonuz ki hamile kalma şansı daha yüksek diye dr öneriyolar bile
kizlar selam
az önce
test yaptim rabbime sükürler olsun hamileyim:CüvCüv: hemen sevinmek istemiyorum biliyorsunuz benim bebeklerim 5 .veya 6. haftada kalp atimlari duruyormafoldumben allahim korktuguma ugratmaz insallah
:Saruboceq:
seydam hayırlı ugurlu olsun saglıkla gelsin küçük minişin bu sefer sıkı sıkı tutunsun sana:lepi:alkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

BULUT için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR...............20
DERİN.................20
KARDELEN..........20
BONCUK.............20
HALE..................20
LEYLA................20
TURKUAZ............20
HAYAL................20
SELİNA................20
FLAN...................20
MAVİŞ..................20
ALEYNA................20
NANELİŞEKER.......20
SAMYELİ................20
PELİN.....................20
BİRSEN..................13

LİSTEMİZ TAMAMDIR
PERŞEMBE AKŞAMI DUAMIZ VAR
abla ben adetliyim benimki uzun sürüyo ama perşembe bitmez ama biterse yinede okurum bugün 4. günüm
ebroşum,annecim aradı canım,uyandım,dahada uyuyamadım,bişeyler olaraktan değil,dün gece hiç uyuyamadım ya,bu geceki yetmedi galiba.
ay daha eşime demedim o aşılamayı,ama önce gülerde,sonra yapar belki.
kardelen kız bende gece bi türlü uyuyamadım niye böyle olduk ki anlamadım saga döndüm sola döndüm uykumda var ama bi türlü uyuyamadım
samyeli hayırlı olsun aşılaman RABBİM sıkı sıkı tutunMASINI nasip etsin İNŞALLAH
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım

alaeykümselam derdam

kız hemen neree gidiyon selam verip

kızlar bugün hiç iyi değilim moraim çok bozuk biraz uzanayım belki uyurum... akşama da anneme gidicez yemeğe... gece geç geliriz buraya gelirmiyim bilmiyorum canlarım gelemessem yarın görüşürüz emi.... öpüyorum sizi çok....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tugce güle güle şekerim bende gidim uzanayım cok yoruldum bugün gittik nufus cüzdanlarını deyişdik cok yoruldum başka işlerde vardı yer bilidrimi falan yordular ya oraya buraya derken 9 gittik 12 bitti işimiz

adam bile şaşırdı 2007 mi evlendiniz diyo :eek:
dedik biraz ihmal ettikte bilmiyorumkismile

aleynam hogeldin canım... şiimdi gördüm yazdığını... bizim burdaki tıp fakültesi hsg çekmiyo canım sadece özel bir hastane çekiyo bende orda çektirmiştim onu bile becerememişler.... doğumevi var burda benim şimdi gittiğim dr oranın doktoru bizim izmirde anlaşmalı görüntüleme merkezimiz var dedi oraya yönlendiriyoruz dedi... ama ben film çekilceği zaman bilmiyodum tabi....
canım hsg de korunun demiyolar da benim asıl histereskopi de çektirmem lazım... histereskopide hemen hamile kalamıyosun...bildiğin operasyon çünkü o... istanbuldaki doktorumuz bir daha düşük olursa veya gebelik oluşmassa tüp bebek tedavisinden önce hem hsg yi yenileriz hem de histereskopi yaparız demişti.... ikisini de anestezi altında yaparız canın da acımaz bir daha demişti.... zaten bir kez daha düşük olursa tüp bebeğe geçicez artık... bende 3 ay bekleyip bebek olmassa hem hsg hem histereskopi yaptırayım diyorum işte... korunma süresi beklememek için... zaten tüpüm tıkalıysa olmucak hamileleik....o zaman da tüp bebeğe yönelicez... o yüzden muallakta kaldım şimdi... 3 ay boşuna uğraşırmıyız diye....
bide en büyük korkum tabi zaten tek tüplüyüm ona bir zarar vermiyim.. bu histereskopinin riskleri var.... o tüpte giderse bir daha normal yolla hamile kalma ihtimalim kalmaz.....

aleykümselam boncugum
ya kızlar liste olmuyosa yormayın kendinizi olmassa olmaz can sagolsun

dua listesi gibi yapılır

X