hani yerlisi misin derler ya ondan dedim ben zaten baştan yanlış anlamışım denizliye 6 ay önce geldik anladım sen meğer 6 aylıkken geldim demişsin sağır duymaz uydurur benimkide o hesap kafamçokkarıştıkusura bakma canım
yaa ne kadar ayıp laf olsun diye konuşuyorlar işte,boşver sen onları çok şükür bitane oğluşun var körler mi bunlar,cahil insanlarla uğraşmak zor vallasağol canım zaten milletin ağzı torba değilki büzesin ağzı olan konuşuyor akannehirbizde kimseye bebek istediğimizi söylemedik sadece ben eşim ve oğluşum biliyor olursa söyleriz Allah verirse eğer tam şok olurlarohaoldumsmile çünki çok üzdüler beni:gitmeanik atağım da toparladı şükür:Saruboceq:yarım yarım kesiyoruz kasımda bitecek inşallahboshayallersmile
abla doğum günümde hiçbişe yapmadım malesef bi burdan siz kutladınız bide facede arkadaşlar,herkes unutmuş...görümcemin hakkını yemiyim o mesaj attı yoğun olduğu halde,annemde unutmuş erkek kardeşim kutlayınca hatırladıkaydirigubbakcemile3aaa gerçekmi benim anne tarafımda kayserili
develiyi bilirsin heralde canım
korku yok bitanem pozitif düşün inşallah öyle olucak
güle güle tatlım çok öptüm
hoşbuldum kuzum evet sorma yaa mutlu oldum çok
sen nasılsın neler yaptın doğumgününde bakıyım?
sendemi bürütüs kayserinin neresinden bakıyım
ayyy teyzesi yesin onu,oğluşunun duası kabul oldu heeyok teyzesi ama doktora neden gittigimi tedavi sürecimi biliyordu herzaman elini koyar karnima "anne hadi artik kardesim ciksin" derdi bu sefer olur insallah
selam cnm,iyi çok şükür seni sormalı göbişinin resmini ekledinmi diğer topicte:)bakalım meraklıyım ben :)ebroşum turkuazcım merhaba nasılsınız güzeller maaşallah topik sabitlenmesi bile uğurlu geldi darısı başınıza olur inşallah hem de tez vakitte
meraba canlarımmmm nasılsınız?
internetimiz bozuktu epeydir açamadım. geçmişi okumaya da vaktim yok
varmı güzel haberler
sayfada yenilenmiş, yeni sayfa biz yeni yeni güzellikler getirsin inşaallahhhhh
inşallah canım yaa dilerim bebişin gelir hemen yaşadıklarını unutursun canımsağol canım inan bebek terapi gibi gelecek kendimi öyle alıştırıyorum
selammmmm kuzularrrr nasılsınızz bakemmmmm
bi ceee diyip kaçacammmm
tamam o zaman yaz canım ben okurumsaol canım
ozaman yazıyımmı tatlım duaya sonrada amin diyebilirsin
akşamları illa gelincek diye bişey yok tatlım
aman doğum günü bizim neyimize be tutişyaa ne kadar ayıp laf olsun diye konuşuyorlar işte,boşver sen onları çok şükür bitane oğluşun var körler mi bunlar,cahil insanlarla uğraşmak zor valla
abla doğum günümde hiçbişe yapmadım malesef bi burdan siz kutladınız bide facede arkadaşlar,herkes unutmuş...görümcemin hakkını yemiyim o mesaj attı yoğun olduğu halde,annemde unutmuş erkek kardeşim kutlayınca hatırladıkaydirigubbakcemile3
çok sıradan bi gündü yanii...
ayyy teyzesi yesin onu,oğluşunun duası kabul oldu hee
selam cnm,iyi çok şükür seni sormalı göbişinin resmini ekledinmi diğer topicte:)bakalım meraklıyım ben :)
evet ya çok güzel oldu yeni topic ve süper haberlerr
cnm hoşgeldin,nasılsın?
iki hamiş var mavi ve seydamdarısı başımızaa:dance:
selam kızlar,ya noldu,açamadım sayfaları,göremedim yazılanları.
ebroşum bu gün evdesin galiba,günede güzel başlamışın.
seydam,hayırlı uğurlu olur inş.,rabbim bu defa güldürsün yüzünü,çok sevindim,darısı başımıza.
tamam o zaman yaz canım ben okurum
olsun canım önemli değil.tomarza-şıhbarak köyü bütün akrabalar orda zaten,sen neresiden merkezmi?
hayallll hoşgeldin kuzuuuselammmmm kuzularrrr nasılsınızz bakemmmmm
bi ceee diyip kaçacammmm
bende de aynı oldu az önce bir sürü alınntı yapmıştım sayfa gitti,baştan aldım :)selam kızlar,ya noldu,açamadım sayfaları,göremedim yazılanları.
ebroşum bu gün evdesin galiba,günede güzel başlamışın.
seydam,hayırlı uğurlu olur inş.,rabbim bu defa güldürsün yüzünü,çok sevindim,darısı başımıza.
aynen abla hyırlısıyla bi gelsinlerraman doğum günü bizim neyimize be tutiş
yinede hatırlanmak hoş oluyo tabi
asıl doğum günümüz bebişimizi kucağımıza aldığımız gün olcak inşallah
hoşgeldin canım evt evdeyim işlerim var birazdan başlıycam inşallah
güne güzel haberle başlayınca güzel gidiyo
sen nasılsın canım
kızlar ben doğadan hazır çayını aldım içindekiler :mate yaprağı,rooibos,nane,adaçayı,ginseng%8,kakule,nece fil,tarçın,kişniş,limon mersini,karanfil günde 4 poşete kadar içilmesi tavsiye edilir diyo.paylaşayım dedim
aman doğum günü bizim neyimize be tutiş
yinede hatırlanmak hoş oluyo tabi
asıl doğum günümüz bebişimizi kucağımıza aldığımız gün olcak inşallah
hoşgeldin canım evt evdeyim işlerim var birazdan başlıycam inşallah
güne güzel haberle başlayınca güzel gidiyo
sen nasılsın canım
evet bende biliyorum daha önce yildirim beyazit tarafindaydik iyibilirim oralariciddi mi? ne güzel bizde talastayız :lepi:ildemdekiler bilir talasızemuszemus
insallah cok zorlanmazsin rabbim hemen verir insinşallah be gülüm bir de biz kasımda başlayacağız çalışmalar ne filmler çevireceğiz Allah bilir:uhm:
aaa gerçekmi benim anne tarafımda kayserili
canim biliyorum develi köyü oluyor ne güzel bak kan cekmis demekki birbirimizi bosa sevmedik yani
birden bireye siteye neoldu yazdiklarim hep gitti ya öylede cikmak istemedim karnim zil caliyor ben yemek yesem iyi olucak kizlar herkesi öpüyorum by
kizlar selam
az önce test yaptim rabbime sükürler olsun hamileyim:CüvCüv: hemen sevinmek istemiyorum biliyorsunuz benim bebeklerim 5 .veya 6. haftada kalp atimlari duruyormafoldumben allahim korktuguma ugratmaz insallah :Saruboceq:
ÖYLE KUZUM HAYIRLISIYLA İNŞALLAHhayallll hoşgeldin kuzuuu
bende de aynı oldu az önce bir sürü alınntı yapmıştım sayfa gitti,baştan aldım :)
hoşgeldin bu arada kardeloşşş
aynen abla hyırlısıyla bi gelsinlerr
ne için kullanıyorsun cnm bunu,neye faydası var
UYUSAYDIN KİM ENGEL OLDUKİ ?bende iyiyim cannım,tam uykumu alamadım galiba gene,az daha uyuyabilseydim keşke.
bu arada geçmişteki var olan edıtları kaldırmışlar,galiba belirli saatten sonra geri mi kaldırıyolar eski msjlardakini,anlamadım ki.
evet bende biliyorum daha önce yildirim beyazit tarafindaydik iyibilirim oralari
insallah cok zorlanmazsin rabbim hemen verir ins
aaa gerçekmi benim anne tarafımda kayserili
canim biliyorum develi köyü oluyor ne güzel bak kan cekmis demekki birbirimizi bosa sevmedik yani
birden bireye siteye neoldu yazdiklarim hep gitti ya öylede cikmak istemedim karnim zil caliyor ben yemek yesem iyi olucak kizlar herkesi öpüyorum by
EVET SEYDAM DOĞRU DİYORSUN
HADİ GİT DOYUR KARNINI ÇOK ÖPTÜM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM opuyorumnanaktan
evet biliyorum,bi tanıdığımız orda oturuyodu.ama tabiki gezmedim ayrı meselebiz talastayız canım bilir misin talası?CADIARZUtam şehrin merkezi değil ama merkeze 10-15 dakika
4.cü denememiz canım.ekim8 i regl olursam 5.ci denicez iştecanım tamam yazıyım hemen yanlız senin bebek bekleme süren neydi tatlım olisteyede yazıyım seni osıraya göre ayetel kürsi okuyoruzda
ne için kullanıyorsun cnm bunu,neye faydası var
selam canlarım nasılsınız
evet biliyorum,bi tanıdığımız orda oturuyodu.ama tabiki gezmedim ayrı mesele
4.cü denememiz canım.ekim8 i regl olursam 5.ci denicez işte
cinsellik için erkekte kadında içilebilir diye.bunun içindeki bikaç bitkinin gebelik düşünenler için önerildiğini duymuştum,bunun içinde daha fazlası var yani