kızlar bu arada ben doktorumu değiştirmiştim geçen ay... çektirdiğim rahim filmi vardı ya onu istedi görmeyi dün götürdüm bu film olmamış bir şey anlaşılmıyo dedi... tüp için istanbula gittiğimizde ordaki doktorumuzda demişti aynı şeyi söylemiştim.... yılbasına kadar gebelik oluşmassa tekrarlayalım dedi... ona da canım sıkıldı dün... 250 tl para verdim hadi onu geçtim bir sürü sıkıntı eziyet oldu bana tüpün tıkalı sen mucize eseri hamile kalmışsın dediler morelimi bozdular... helal etmiyorum o hastaneye ne paramı ne de hakkımı... beni üzdüler... şimdi elimde rahim filmi de yok bindik bir alamate gidiyorz kıyamete mi nereye görücez artık....
kizlar selam
az önce test yaptim rabbime sükürler olsun hamileyim:CüvCüv: hemen sevinmek istemiyorum biliyorsunuz benim bebeklerim 5 .veya 6. haftada kalp atimlari duruyormafoldumben allahim korktuguma ugratmaz insallah :Saruboceq:
sağol canım zaten milletin ağzı torba değilki büzesin ağzı olan konuşuyor akannehirbizde kimseye bebek istediğimizi söylemedik sadece ben eşim ve oğluşum biliyor olursa söyleriz Allah verirse eğer tam şok olurlarohaoldumsmile çünki çok üzdüler beni:gitmeanik atağım da toparladı şükür:Saruboceq:yarım yarım kesiyoruz kasımda bitecek inşallahboshayallersmile
ben canim sen neresinden??
tuğçecim tıp fakültelerinde ücretsiz çekiyorlar ben öyle yapmıştım valla çok ta ilgililerdi boş yere para vermezsin hem ..moralinide bozma canım benim allah büyük ol deyiverir hiç ummadığın anda
tebrik ederim canım allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
bu arada mavişte hamileymiş çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin darısı bizim kızların başına:CüvCüv:
hoşgeldin bacım yillisi misin?a.s.
meraba canlarımmmm nasılsınız?
internetimiz bozuktu epeydir açamadım. geçmişi okumaya da vaktim yok
varmı güzel haberler
sayfada yenilenmiş, yeni sayfa biz yeni yeni güzellikler getirsin inşaallahhhhh
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
ebrar_53, afed, bersuuu+, flan, kardelen5233+, naneliseker+, SeLiNa23, seydam+, sude32
hoşgeldiniz kızlar
gedip geliyorsun negüzel ben 2 sende bir ancak gidebiliyorum bizde merkeze yakin ildem evlerinde kaliyoruz gidinceben tabi 6 aylıktan beri denizlide oturuyoruz.ama düğün dernek ebik gubuk oldumu gidiyos memlekete.kayseri/tomarza-şıhbarak köyü
hoşbulduk canım yillisi? şivelerini biraz anlarım ama farklı kullanılan kelimelerini bilemem pek.6 aylıkmışım dnzliye geldiğimizde
canım inşallah geçicek sadece şey düşün bubir hastalık ve ben onu yenicem
geçici bişey bu de bak fayda edicek
inanki ben öyle atlattım
evet canim masallah seninde oglun varmis ikinciler cok ugrastiriyor insallah sen ugrasmazsin fazla
saol canımhoşbulduk canım sende hoşgeldinebrarcım anladığım kadarıyla akşamları yapıyosunuz duayı ben akşamları giremiyorum.ama dua verirseniz ben seve seve okurum tabiki.akşam saatinde bulunamam onu da belirteyim
tamam ebrarcığım Allah'tan bir mani gelmezse yarın okurum:Saruboceq:anne tarafın develili mi?ne güzel hemşerilerimle tanışıyorumkaydirigubbakcemile2
gedip geliyorsun negüzel ben 2 sende bir ancak gidebiliyorum bizde merkeze yakin ildem evlerinde kaliyoruz gidince