kız maça gitcekse hafif bişeyler yapmak lazım bence benimki yemekten sonra maç yapmaz ac gider maça gelince yer....benim akşama eşim halı sahaya maça gidecek. yarım saatim var,ne yemek yapayım..
çenem gene düştü benim milette kaçtı he:roflol::roflol:
benim akşama eşim halı sahaya maça gidecek. yarım saatim var,ne yemek yapayım..
kız maça gitcekse hafif bişeyler yapmak lazım bence benimki yemekten sonra maç yapmaz ac gider maça gelince yer....
yok kız ben burdayım heeee....
SAMYELİM işşalah canım ya garip ablam bana örgüden battaniye örmüş mercimege:a015::a015: ama nasip olmadı ne yapalım allahım benden çok seviyomuş yanına aldı en azından azda olsa anneligi tattım kızlar serklajı araştırdım bir yerde 120 dolar bir yerde 180 dolarmış eşime dedim isterse milyar olsun dedi alalım hemen hamile kalınca evde dursun dedi kız bu serklaj ip gibi degilmiş bildiginiz tel gibi bişeymiş yaw SAMYELİCİM sen arkadaşlara sorsan nerden almışlar serklajı canım ya sen oraya üyesin hehalde ben aradım o bölümü bulamadım merak ediyorum ne kadar maliyeti yardım edersen çok sevinirim balım yaw:teselli:
ya melemen yap yada kızartma dicem ama kızartma agır olur sen melemen yap canım kahvaltılık çıkart hafif olur enzaından yormaz kalbini benimki maç hiç sevmez varsa yoksa evi işi ben tabe:kedi::kedi: allahım bozmasın arkadaşlarıylada işi olmaz canım allah razı olsun çok iyidir eşim çok seveni var onunda benimde hastanede dogum yapmadan 1 gün önce o sogukta duyan gelmiş sabahlara kadar kalmışlar eşimle sabahta benim yanıma geldiler hastaneye akın ettiler bu kadar kalabalık görmedim dedi kadının biri şaştımda kaldım dedi bu ne ya dedi kıskandım he benim kimsem gelmiyo dedimafoldumbenmafoldumben üzüldüm haline garibin:teselli::teselli:
iyiki burdasın canım ya ne güzel yazışıyoruz yoksa canım sıkılıyo siz varya siz iyiki varsınız siz varsınız artık benim sırtım yere gelmez ehŞenizŞenizŞenizŞeniz
benimkide haftada 1 gün gidiyor sadece. gitsin kız hem evde benimle. oda bi akşam zaten..
iki gündür kombi yanıyo vallahi benim erkenden açtık üşüyorum malesef niden acaba :uhm: bu ay iyi gelir kesin dogalgaz faturası :icecream: sizde bişey varmı açtınızmı bakıyım dogalgazı bakem
bende öptüm canım.....ben çıkıyorum kızlar.. öptüm..
sevtunum ben çıkayımk şimdilik balım kaynanam gelmiş telefon etti... ona gitcem inşallah akşam girebilirsen görüşürüz oldu mu canım?**
iyiyim canım sen nasılsın?geçmişi okuyordum da geç gördüm canıma.s.pelin,flan kızlar nasılsınız???
iyiyim canım sen nasılsın?geçmişi okuyordum da geç gördüm canıma.s.
benden iyi canım geçmişi oku oku bitiremessin hahehehe bizim gacılarda bir çene var sorma wallla...... :icecream: