Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

benim akşama eşim halı sahaya maça gidecek. yarım saatim var,ne yemek yapayım..

ya melemen yap yada kızartma dicem ama kızartma agır olur sen melemen yap canım kahvaltılık çıkart hafif olur enzaından yormaz kalbini benimki maç hiç sevmez varsa yoksa evi işi ben tabe:kedi::kedi: allahım bozmasın arkadaşlarıylada işi olmaz canım allah razı olsun çok iyidir eşim çok seveni var onunda benimde hastanede dogum yapmadan 1 gün önce o sogukta duyan gelmiş sabahlara kadar kalmışlar eşimle sabahta benim yanıma geldiler hastaneye akın ettiler bu kadar kalabalık görmedim dedi kadının biri şaştımda kaldım dedi bu ne ya dedi kıskandım he benim kimsem gelmiyo dedimafoldumbenmafoldumben üzüldüm haline garibin:teselli::teselli:

kız maça gitcekse hafif bişeyler yapmak lazım bence benimki yemekten sonra maç yapmaz ac gider maça gelince yer....

yok kız ben burdayım heeee....

iyiki burdasın canım ya ne güzel yazışıyoruz yoksa canım sıkılıyo siz varya siz iyiki varsınız siz varsınız artık benim sırtım yere gelmez ehŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım özelden sayfayı sana atarım.

benimkide haftada 1 gün gidiyor sadece. gitsin kız hem evde benimle. oda bi akşam zaten..

iki gündür kombi yanıyo vallahi benim erkenden açtık üşüyorum malesef niden acaba :uhm: bu ay iyi gelir kesin dogalgaz faturası :icecream: sizde bişey varmı açtınızmı bakıyım dogalgazı bakem

iyiki burdasın canım ya ne güzel yazışıyoruz yoksa canım sıkılıyo siz varya siz iyiki varsınız siz varsınız artık benim sırtım yere gelmez ehŞenizŞenizŞenizŞeniz

ŞenizŞenizŞeniz

benimkide haftada 1 gün gidiyor sadece. gitsin kız hem evde benimle. oda bi akşam zaten..

kız ben de benimkini gitsin diye uğralıyom ama kırk yılda bir gidiyor arkadaşları hep çağırıyo ama gitmiyo aslında spor yapsa acık iyi olcek göbek bağladı adam işde otur evde yat.....kaydirigubbakcemile3

iki gündür kombi yanıyo vallahi benim erkenden açtık üşüyorum malesef niden acaba :uhm: bu ay iyi gelir kesin dogalgaz faturası :icecream: sizde bişey varmı açtınızmı bakıyım dogalgazı bakem

bizim daha yanmıyo kuzum evimizin içi sıcak daha ekim sonunu buluruz ama yorgana geçtim sabah soğuk oluyo çünkü....

ben çıkıyorum kızlar.. öptüm..
bende öptüm canım.....

sevtunum ben çıkayımk şimdilik balım kaynanam gelmiş telefon etti... ona gitcem inşallah akşam girebilirsen görüşürüz oldu mu canım?**

ebrarcığım kırmızılar nedeniyle bu aralar ben okuyamıyorum ama bir kaç gün içinde biter eksik kalan dua olursa bana da yazabilirsin seve seve okurum canımyerimseniben

ben akşamları pek giremediğim için duaya katılamadım ama samyeli arkadaşımız ve bekleyen bütün arkadaşlarımız için yürekten aminnnnnn diyorum Allah dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:

sevtuncuğum etrafta o kadar kötü niyetli insan var ki böyle insanı üzecek şeyleri cımbızla çekip buluyorlar ve de hiç çekinmeden yüzüne söylüyorlarklava: yaşadığım için söylüyorum hani derler ya ağzı olan konuşuyor diye aynen öyle laf nereye gider bilmiyorlar:çok üzgünüm: ben bu konuda çok sevdiğim bir söz var onu uyguluyorum belki sende duymuşsundur diyorki suskunluğum cehaletimden değil asaletimdendir önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diyeyerimseniben bence sende öyle yap önce lafa bak sonra söyleyene bak laf laf değil söyleyende adam değilse hiç muhatap olup da kendini üzme canım şimdi acın daha taze zamanla toparlanacaksın canım bugünlerde geçecek çok yıpratma kendini olur mu?a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…