Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayy kuzum bende cok istiyom kahvaltı masasında böyle 5 kişi olalım... ben 3 cocuk istiyorum da heeee Allah nasip ederse.....

AY IKIZ ÜÇÜZ VER BIZE RABBIM KAHVALTI YAPCAK VAKIT BULAMAYALIM INSALLAH:hulya::Saruboceq:

ayyy canım keşke ne güzel olur....

kızlar günaydın,, ne güzel bir kahvaltı bunlar...
sabahtan beri karnım ağrıyor yaa, ayy bende bu ara hastalıktan kurtulamadım, grip-boğazlar şimdide karnım...
samyelim geçmiş olsun canım....

kız sevtun senin o çevreni değiştirmen lazım yapamıyosan bunları takmamayı öğrenmen lazım... böyle giderse hasta olacaksın bak.... takma kafana diyorum ama havaya konuşuyom galiba.... yapma kuzum böyle bırak insanları bırak...

Ya tugcalım ben ebrarla halenın muhabbetını anlamadım kızan kım ne dendıkı kızdı bı anlat cnm ya

ya canım ebrar da pıhıtalşam var ya sunay da bunu öğrenince daha çok korktum şimdi demiş hale de neden korkuyosun Allahtan gelene korkamana gerek yok demiş sonuna da anladın mı diye bir cümle koymuş ama kötü niyetli değil yani.... sunay da bişey demeden çıkmış ona mı kızdı diye galiba onu konuşmuşlar ben de inşallah doğru anlamışımdır.....kaydirigubbakcemile3

HIMM ANLADIM CNM sempatiksalakcinni
KIZLAR BEN KACIYORUM ÖPTÜM SIZLERIopuyorumnanaktan SEVTUN BAK YALNIZDA DEGILSIN KONUS KIZLARLAolumunekankayizsmile

evimin keyfini çıkarıcam çok şükür herşeyim var bir sıkıntım yok zaten temizlik hastasıyımdelikafadulden evi kırklar dururum artık sizde varsınız kızlar iyiki varsınız ya:a015: siz olmasydınız kafayı yerdim herhalde allah hepinizden razı olsun ne gidipte canımı sıkıcam demi eşim ve ben kendime yeter demi akşama yemek ne yapayım düşünüp duruyorum he her sebze var evde ama ne yapsam acaba:uhm::uhm:

Son düzenleme:
arkadaşımın ikizleri olmuştu geçen hafta, onlara battaniye ördüm, akşam kurdelalarını yapmaya başladım,, ayy çok güzel oldu.. rabbim kendi çocuğumada örmeyi nasip eder.

HIMM ANLADIM CNM sempatiksalakcinni
KIZLAR BEN KACIYORUM ÖPTÜM SIZLERIopuyorumnanaktan SEVTUN BAK YALNIZDA DEGILSIN KONUS KIZLARLAolumunekankayizsmile

tamam canım hadi kolay gelsin sana... bizi habersiz bırakma emi....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızzz sevtun bacı Allah senden de razı olsun heee salla ev işini bak benim de evimi .... götürüyo ben gördüğün gibi burlarda geziniyom....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan öğleden sonra kaynanama gitcem yazlıktan döndüler de mutfak dolaplarını silcem o da perde yıkıcak yarın da temizliğe kadın gelcekmiş....

patlıcanın var mı kız,, patlıcan yemeği yap, yanına pilav ve cacık ohhhh...

arkadaşımın ikizleri olmuştu geçen hafta, onlara battaniye ördüm, akşam kurdelalarını yapmaya başladım,, ayy çok güzel oldu.. rabbim kendi çocuğumada örmeyi nasip eder.

inşallah canım ellerine sağlık... resmini yüklesene örneğini alayım bende severim örgüyü havalar soğuduya başlıcam artık....:hulya:

SAMYELİM işşalah canım ya garip ablam bana örgüden battaniye örmüş mercimege:a015::a015: ama nasip olmadı ne yapalım allahım benden çok seviyomuş yanına aldı en azından azda olsa anneligi tattım kızlar serklajı araştırdım bir yerde 120 dolar bir yerde 180 dolarmış eşime dedim isterse milyar olsun dedi alalım hemen hamile kalınca evde dursun dedi kız bu serklaj ip gibi degilmiş bildiginiz tel gibi bişeymiş yaw SAMYELİCİM sen arkadaşlara sorsan nerden almışlar serklajı canım ya sen oraya üyesin hehalde ben aradım o bölümü bulamadım merak ediyorum ne kadar maliyeti yardım edersen çok sevinirim balım yaw:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…