Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canlarımmmmm nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsın hoşgeldinn nasıl gidiyorrr dün yazdım ama belki görmedin canım duana canı gönülden amin diyorumm katılamadım kusuruma bakma rabbimm inşallah tez zamanda yollasın bebişini kucagına aminn
evet canım burdayım geçmişteydim bende.iyiyim çok şükür daha yeni kahvaltı yapıcam ben.sizler nasılsınız

afiyet olsun canımm iyiyim canım bunada şükürr
geçmişe girince çıkılmıyooo bende biraz girdim daha akşam yazılanlarıı okuyamadım bilee onlarıda okuyacamm oku oku bitmiyoo öyle bii kaynatmışlarkii hatunlarr hiçç düşünmemişlerr hayall gelirr başı agrıyordurrr nasıll yetişecekkk bize diyeee hahahaha

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
aleyna84, flan, gulhayaldaghan, kardelen49, mavi2505, naneliseker

herkese selam kızlarrrropuyorumnanaktan

selam canım nasılsın?görümcen konuşmuş kayınvalidenle yanlış bilmiyorum değil mi?nasıl karşılamış?canım sen daha iyi bilirsin tabii de bir de şu tarafından baksan evini alırsın düzenini kurarsın hemen de bir bebek olur inşallah belki o da böyle demek istemiştiryerimseniben

hayal gecmiş olsun hasta olmuşsun kız RABBİM şifa versin

saoll canımm aminnn rabbimm hepimizin şifasını versin inşallahh

bu seferr fena vurdu kuzummm kaç gündürrr kötüydüm dünden beride migren girdi çıkmıyooo
bunada şükürrr yapcak bişey yokk sen nasılsın canım nasıl gidiyoo sevindimm görümcen konuşmuş valideyle inşallah herşey yoluna girecekk kuzummm inşallahh

iyi olmaya çalışıyorum canım bir yandan dişlerimi ele aldım öbür taraftan ilaçları kesmek için çabalıyorum haftaya da iyi bir doktor bulursam kadın doğuma gidip son durumuma baktırmayı düşünüyorum doktor doktor geziyorum anlayacağın:bbo:

derinimmm cnaımmm geçmişş olsunn kuzummm seninde tutmuşş başınnn sanırımmm insanın neresi agrısa canı ordaymışş dün akşama dogru azdıı benim migren valla bogazımın agrısını falan unuttum yeminlee okadar dayandım ilaç içmedimm akşam mecburr içtimm delirecektimm yoksa rabbimm nerde hasta varsa şifasını versin allahım herşeyden önce saglıkk versinn cümlesine aminnn

git canım baktırr inşallah dişlerinde hallolacak ondan sonrada inşallah bebişin gelecek rabbim hayırlısını nsip etsin inşallah
inşallah doktordanda güzel haberler alırsın cnımm

kardelenimmmmm kuzummmmmmmm hayırlıı olsunn başlamışsınn ignelerine canımmm
inşallahh rabbbimm bebşini göndersinn inşallah ellerini boş cevirmesinn hiç stres yapma balımm heçç kötüde düşünmeee rabbimm büyük inşallah sevindir kuzumuu inşallahh

hayalciğim geçmiş olsun gülüm ya migren çok fena hafiflemiştir ağrın biraz umarım:1hug:

hayalciğim geçmiş olsun gülüm ya migren çok fena hafiflemiştir ağrın biraz umarım:1hug:

saoll canım benimm
çok fena rabbim vermesin kimseye bu gün akşama göre çokk şükürr daha iyiyimm biraz var gene ama akşamki kadar deyill gülümm bunada şükürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…