- 12 Mart 2010
- 5.149
- 3
vallahi ben kalabalık kahvaltı daha çok seviyorum bazen aile kahvaltılarımı çok özlüyorum yaw insan evleniyo havada uçuşuyoruz sevdigimizle evleniyoruz diye 2 kişi yapıyoz kahvaltımızı ya kızlar biz ne zaman kalabalık aile olcez ya çok üzülüyorum yaw bu halimize he:çok üzgünüm::a015:
ayy kuzum bende cok istiyom kahvaltı masasında böyle 5 kişi olalım... ben 3 cocuk istiyorum da heeee Allah nasip ederse.....
AY IKIZ ÜÇÜZ VER BIZE RABBIM KAHVALTI YAPCAK VAKIT BULAMAYALIM INSALLAH:hulya::Saruboceq:
ayyy canım keşke ne güzel olur....
samyelim geçmiş olsun canım....kızlar günaydın,, ne güzel bir kahvaltı bunlar...
sabahtan beri karnım ağrıyor yaa, ayy bende bu ara hastalıktan kurtulamadım, grip-boğazlar şimdide karnım...
kız sevtun senin o çevreni değiştirmen lazım yapamıyosan bunları takmamayı öğrenmen lazım... böyle giderse hasta olacaksın bak.... takma kafana diyorum ama havaya konuşuyom galiba.... yapma kuzum böyle bırak insanları bırak...KIZ ACEP GÖRÜRMÜYÜZ O GÜNLERİ senağlamasenağlamaallahtan umut kesilmez ama bazı dengesizler olunca insan nasıl yaşar yaw dün sizle konuştuktan sonra eşimle konuştum dedi ne oldu gene dedim böyle böyle kadın canımı sıktı dedim eşim dediki canını sıkınca eline ne geçicek boşver öle dengesizleri dedi ah benim yanımda demedi dedi yoksa ben bilirdim ona dedi kızlar karar verdim artık ne kimseye gidicem ne kimseyi kabul edicem gelenlerin bazıları vicdanlı ya hiç sormuyor ben üzülmüyüm diye bazılarıda çok gaddar oluyo allahım böylelerin şerrinden korusun bizi ya arkadaşlar ne takıpta kendimi üzüyorumki eger biri bişey desin cevabı sokucam agızlarına hiçte umrumda degil isterse kırılsınlar ben kırılıyorum beni düşünen yok geçmişe mazi derler bizde bir sünger çektim bu günden sonra işte okadarrrrrklava:klava:klava: