Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

vallahi ben kalabalık kahvaltı daha çok seviyorum bazen aile kahvaltılarımı çok özlüyorum yaw insan evleniyo havada uçuşuyoruz sevdigimizle evleniyoruz diye 2 kişi yapıyoz kahvaltımızı ya kızlar biz ne zaman kalabalık aile olcez ya çok üzülüyorum yaw bu halimize he:çok üzgünüm::a015:

ayy kuzum bende cok istiyom kahvaltı masasında böyle 5 kişi olalım... ben 3 cocuk istiyorum da heeee Allah nasip ederse.....

AY IKIZ ÜÇÜZ VER BIZE RABBIM KAHVALTI YAPCAK VAKIT BULAMAYALIM INSALLAH:hulya::Saruboceq:

ayyy canım keşke ne güzel olur....

kızlar günaydın,, ne güzel bir kahvaltı bunlar...
sabahtan beri karnım ağrıyor yaa, ayy bende bu ara hastalıktan kurtulamadım, grip-boğazlar şimdide karnım...
samyelim geçmiş olsun canım....

KIZ ACEP GÖRÜRMÜYÜZ O GÜNLERİ senağlamasenağlamaallahtan umut kesilmez ama bazı dengesizler olunca insan nasıl yaşar yaw dün sizle konuştuktan sonra eşimle konuştum dedi ne oldu gene dedim böyle böyle kadın canımı sıktı dedim eşim dediki canını sıkınca eline ne geçicek boşver öle dengesizleri dedi ah benim yanımda demedi dedi yoksa ben bilirdim ona dedi kızlar karar verdim artık ne kimseye gidicem ne kimseyi kabul edicem gelenlerin bazıları vicdanlı ya hiç sormuyor ben üzülmüyüm diye bazılarıda çok gaddar oluyo allahım böylelerin şerrinden korusun bizi ya arkadaşlar ne takıpta kendimi üzüyorumki eger biri bişey desin cevabı sokucam agızlarına hiçte umrumda degil isterse kırılsınlar ben kırılıyorum beni düşünen yok geçmişe mazi derler bizde bir sünger çektim bu günden sonra işte okadarrrrr:eek:klava::eek:klava::eek:klava:
kız sevtun senin o çevreni değiştirmen lazım yapamıyosan bunları takmamayı öğrenmen lazım... böyle giderse hasta olacaksın bak.... takma kafana diyorum ama havaya konuşuyom galiba.... yapma kuzum böyle bırak insanları bırak...

Ya tugcalım ben ebrarla halenın muhabbetını anlamadım kızan kım ne dendıkı kızdı bı anlat cnm ya

ya canım ebrar da pıhıtalşam var ya sunay da bunu öğrenince daha çok korktum şimdi demiş hale de neden korkuyosun Allahtan gelene korkamana gerek yok demiş sonuna da anladın mı diye bir cümle koymuş ama kötü niyetli değil yani.... sunay da bişey demeden çıkmış ona mı kızdı diye galiba onu konuşmuşlar ben de inşallah doğru anlamışımdır.....kaydirigubbakcemile3

HIMM ANLADIM CNM sempatiksalakcinni
KIZLAR BEN KACIYORUM ÖPTÜM SIZLERIopuyorumnanaktan SEVTUN BAK YALNIZDA DEGILSIN KONUS KIZLARLAolumunekankayizsmile

evimin keyfini çıkarıcam çok şükür herşeyim var bir sıkıntım yok zaten temizlik hastasıyımdelikafadulden evi kırklar dururum artık sizde varsınız kızlar iyiki varsınız ya:a015: siz olmasydınız kafayı yerdim herhalde allah hepinizden razı olsun ne gidipte canımı sıkıcam demi eşim ve ben kendime yeter demi akşama yemek ne yapayım düşünüp duruyorum he her sebze var evde ama ne yapsam acaba:uhm::uhm:

Son düzenleme:
arkadaşımın ikizleri olmuştu geçen hafta, onlara battaniye ördüm, akşam kurdelalarını yapmaya başladım,, ayy çok güzel oldu.. rabbim kendi çocuğumada örmeyi nasip eder.

HIMM ANLADIM CNM sempatiksalakcinni
KIZLAR BEN KACIYORUM ÖPTÜM SIZLERIopuyorumnanaktan SEVTUN BAK YALNIZDA DEGILSIN KONUS KIZLARLAolumunekankayizsmile

tamam canım hadi kolay gelsin sana... bizi habersiz bırakma emi....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evimin keyfini çıkarıcam çok şükür herşeyim var bir sıkıntım yok zaten temizlik hastasıyımdelikafadulden evi kırklar dururum artık sizde varsınız kıllar iyiki varsınız ya:a015: siz olmasydınız kafayı yerdim herhalde allah hepinizden razı olsun ne gidipte canımı sıkıcam demi eşim ve ben kendime yeter demi akşama yemek ne yapayım düşünüp duruyorum he her sebze var evde ama ne yapsam acaba:uhm::uhm:

kızzz sevtun bacı Allah senden de razı olsun heee salla ev işini bak benim de evimi .... götürüyo ben gördüğün gibi burlarda geziniyom....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan öğleden sonra kaynanama gitcem yazlıktan döndüler de mutfak dolaplarını silcem o da perde yıkıcak yarın da temizliğe kadın gelcekmiş....

evimin keyfini çıkarıcam çok şükür herşeyim var bir sıkıntım yok zaten temizlik hastasıyımdelikafadulden evi kırklar dururum artık sizde varsınız kızlar iyiki varsınız ya:a015: siz olmasydınız kafayı yerdim herhalde allah hepinizden razı olsun ne gidipte canımı sıkıcam demi eşim ve ben kendime yeter demi akşama yemek ne yapayım düşünüp duruyorum he her sebze var evde ama ne yapsam acaba:uhm::uhm:

patlıcanın var mı kız,, patlıcan yemeği yap, yanına pilav ve cacık ohhhh...

arkadaşımın ikizleri olmuştu geçen hafta, onlara battaniye ördüm, akşam kurdelalarını yapmaya başladım,, ayy çok güzel oldu.. rabbim kendi çocuğumada örmeyi nasip eder.

inşallah canım ellerine sağlık... resmini yüklesene örneğini alayım bende severim örgüyü havalar soğuduya başlıcam artık....:hulya:

var canım vallahi iyi akıl verdin he ben eti çıkarıyım buzluktan güveçte yapayım eşim çok sever güveç yemegini hecokacimcoookcokacimcoook sevinir garibim bilav pirinçmi bulgurmu yapsam acaba pirinç yeni bitti ben bulgur yapayım yanınada tavuk gögsü oh gelmesinler kocişin keyfine he adam cennete düştüm zanneder garibime sıkıntıdan yemek yapamadım kaç zamandır en azından yemek yaptıgımı görürse sevinir der benim aşkım artık çok iyi olmuşta bana yemek yapıyo der he:asigim::asigim::asigim:

var canım vallahi iyi akıl verdin he ben eti çıkarıyım buzluktan güveçte yapayım eşim çok sever güveç yemegini hecokacimcoookcokacimcoook sevinir garibim bilav pirinçmi bulgurmu yapsam acaba pirinç yeni bitti ben bulgur yapayım yanınada tavuk gögsü oh gelmesinler kocişin keyfine he adam cennete düştüm zanneder garibime sıkıntıdan yemek yapamadım kaç zamandır en azından yemek yaptıgımı görürse sevinir der benim aşkım artık çok iyi olmuşta bana yemek yapıyo der he:asigim::asigim::asigim:

evet kızz kocişi sevindirmek lazım bende mantarlı tavuk sote yapcam bugün yanına da pirinç pilavi bir de cacık cokacimcoook

SAMYELİM işşalah canım ya garip ablam bana örgüden battaniye örmüş mercimege:a015::a015: ama nasip olmadı ne yapalım allahım benden çok seviyomuş yanına aldı en azından azda olsa anneligi tattım kızlar serklajı araştırdım bir yerde 120 dolar bir yerde 180 dolarmış eşime dedim isterse milyar olsun dedi alalım hemen hamile kalınca evde dursun dedi kız bu serklaj ip gibi degilmiş bildiginiz tel gibi bişeymiş yaw SAMYELİCİM sen arkadaşlara sorsan nerden almışlar serklajı canım ya sen oraya üyesin hehalde ben aradım o bölümü bulamadım merak ediyorum ne kadar maliyeti yardım edersen çok sevinirim balım yaw:teselli:

evet kızz kocişi sevindirmek lazım bende mantarlı tavuk sote yapcam bugün yanına da pirinç pilavi bir de cacık cokacimcoook

mantar dün yaptı benimki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 adam hem iş hem ev bıkmıştırda ban demiyodur he ne yapsın garibim bişey demiyo ama üzüntüdenmi nedir canım mutfaga bile girmek istemiyorum yamafoldumbenmafoldumben ama artık kendime gelmem lazım demi allahım bana yardım et yarabbim ayaga kalkıyım eşimi mutlu ediyim artık beni hep eskisi gibi görsün sevinsin garibim:1hug::1hug:

mantar dün yaptı benimki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 adam hem iş hem ev bıkmıştırda ban demiyodur he ne yapsın garibim bişey demiyo ama üzüntüdenmi nedir canım mutfaga bile girmek istemiyorum yamafoldumbenmafoldumben ama artık kendime gelmem lazım demi allahım bana yardım et yarabbim ayaga kalkıyım eşimi mutlu ediyim artık beni hep eskisi gibi görsün sevinsin garibim:1hug::1hug:

maşallah maşallah sevtunum kocişin de pek hamaratmış... topla kuzum artık kendini yaşadıkların kolay değil ama Allah'tan gelkeni değiştiremiyoruz maalesef bak hayat devam ediyor kocan yanında onu düşün Allah onların yokluğunu göstermesin canım
....

maşallah maşallah sevtunum kocişin de pek hamaratmış... topla kuzum artık kendini yaşadıkların kolay değil ama Allah'tan gelkeni değiştiremiyoruz maalesef bak hayat devam ediyor kocan yanında onu düşün Allah onların yokluğunu göstermesin canım
....

eşimin aşçılıgı var canım türk telekomda bide haliç ünüversitesinde aşçılık yaptı ondan hamarattır canım elinin lezzeti inanmazsın ama kimsede yoktur hele bir soslu çubuk makarma yapar vallahi parmaklarını yersim allah nazardan saklasın ama kekmiş kurabiyeyemiş tatlıymış aynı oktay usta adam cokacimcoookcokacimcoook

eşimin aşçılıgı var canım türk telekomda bide haliç ünüversitesinde aşçılık yaptı ondan hamarattır canım elinin lezzeti inanmazsın ama kimsede yoktur hele bir soslu çubuk makarma yapar vallahi parmaklarını yersim allah nazardan saklasın ama kekmiş kurabiyeyemiş tatlıymış aynı oktay usta adam cokacimcoookcokacimcoook
maşallah canım aşcı olduğunu bilmiyodum bak zaten erkekler aslında kadınlardan daha güzel yemek yapıyolar aşcıların hep erkek olması da buna örnek çünkü biz zorunda olduğumuzdan yapıyoruz kadın olduğumuzdan ailemizin yemeğini kadının yapmasından dolayı... erkekler bunu meslek edinip resmen sanat eseri yaratıyolar pırasadan ıspanaktan.....kaydirigubbakcemile3

X