- 12 Mart 2010
- 5.149
- 3
merhaba canım hoşgeldin....iyidir sen nasılsın???merhaba kızlar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım hoşgeldin....iyidir sen nasılsın???merhaba kızlar nasılsınız
Canım biz yılbaşına kadar uüraşıcaz bebek için eğer olmassa tüp bebek olucak heralde canım....tabi önce hsg ve histereskopi de çektirmem lazım dr umla konuşup karar vericez....
boğğğğğğ beniiiii kuzummm boğğğğ yiterkii sen boğğğğğ kuzum hepimizin içinde varr o çocukk korkmayın çıkarınn o çocugu nefes alsınn sizle birlikte görceksinizz o çocukk sizi nedakana deyiştirecekhe he hepimiz çok yaşıyalım balım
kuzu karşılaşamadık saatler uymuyo bitürlü kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ay hayırdır inşallah çok güzel bir rüya
hayırlara çıksın kuzum
hayalim olsun kuzum karşılaşırızda konuşuruzda yeterki sağlık olsun
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol:
nokta vuruşunu adam gelir gelmez yapın oturunca mayışıyolar haberin ola sempatiksalakcinni
kuzu sende bişey olmasın üstüne gördün belkim
sen bitest yaptır bence okuyunca heyecanlandım vala
canım aramıza hoşgeldin çok doğru bir karar vermişsin inşallah seversin topicimizikaydirigubbakcemile5
kuzum nerdesin sen özlemez olurmuyuz hiç yaa gel bi öpem Şeniz
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben boğabilirim seni hayalim
aman oturmaya gelmesine tahammül edemiyorum bide yatıyı hiç çekemem kötükedihüso
kesinlikle başaracakın kuzum allahın izniyle :hooray:
içindeki çocuk hiç kaybolmasın hiç büyümesin
hayatın boyunca hep böyle ol kuzum azcıkda bize bulaştır
sevtunum canım oterbiyesizi boşver asıl onun beyni hastalıklı sana geçmiştede yazdım bnimde eşimin ailesinden biri söyledi aynı şeyi kahrolmuştum
ama boşver ya cahille uğraşılmaz aslında bi laf varda burda ayıp kaçar
hoşbuldum canım geçmişteydim anca çıktım çok kaynatmış bizim kızlar
yelizi bende çok merak ediyom kuzu hiç yok ortada inşallah iyidir inşallah hamiştirr belki dr yataktan kalma demiştirr ondan gelemiordur inşallah inşallah güzrll haberlerini verir inşallahhkardeloş gelmemiş doktora gidecekti merak ettim yaa
hele yelizi inanılmaz merak ediyorum
didemde uğramıyo artık yaa
ayşenimde yok ortalarda inşallah annesi iyidir
oyy kuzum geçmiş olsunnn kullan ilaçlarını şifa olsun inşallahh ballı limonn çok iyi geliyo canım çokk şükürr benim azaldıçok öksürük tuttu, acilden doktora gittim, balgam yapışıp kalmış. bir tane şurup iki tanede antibiyotik verdi. röntgen çekmek istedi,dedim aşılama yapıldım dedim, öyle deyince çekmedi.
siz isterseniz insanlar sizi üzebilirr siz istemedinizz sürece üzemezlerr canımm izin vermeyinnn ilk zamanlarr bende sizin gibiydimm baktım olmuyoo koydum hepsine tavrımısevtun canım seni çok iyi anlıyorum inanki hepimiz böyle kişiliksiz insanlarla uğraşıyoruz...ben onlar yüzünden günlerimin gecelerimin zehir olduğunu bilirim..artık öyle duruma getiriyorlar ki insanı dört duvar arasına mahkum ediyorlar...kendini bilmezler...bizler inşallah tez vakitte bu sınavımızı vereceğiz...hayırlı bebeklerimize kavuşacağız...onların yaptıkları yanlarına kalır.....inanki canım benimde okadar canım acıyorki...kendimi artık mutlu edemiyorum...inşallah rabbim üzerimizdeki bu karabulutları alır aydınlık güneşli günlere kavuşuruz.....inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
kapıda bekle canım sen elinde ceviz pekmezle içeri girdigin an daya agzına hahahahah uyumalarına izin vermeyinbende de yokkkk börülce var kızzz bende tadından yinmiyo cok tatlı maşallah....
:dilcikar::dilcikar:
boncuğum sen bu işin ütesinden gelirsin canım hiç sıma canını herşey bebe için....
yok kız gene elektrik gitti... tedaş bile akşam romantik oturalım diye zırt pırt elektirği kesiyo yaaaa benimki de horulduyo anca......kaydirigubbakcemile3
heee kuzum pekmez var ya evde keçiboynuzu da var bide ceviz var bi karışım yapsam zımba gibi olur herüfüm demi kızzz... bugün de yorgun gelirse öyle yapayım bari hehehehe......kötükedihüso
ebrarııımmmmm burdasın demi????:Saruboceq:
özletiyon kendini kuzummmmm görüşemiyoz artıkınnsal ebrarım ben iyyim szi nasılsınız yok canım benim okururm fırsat buldukçada kaçıyorum işte
hahahahahahahah kızzz tugcee kuzusu benmii azdırıyom kızz ne kadana ayıpppp heçme heçç yakıştıramadımm dogrusuuu hahahahahaha sen sankimm azdırmıyondaaakızzzz adamın aklını alcan heeeee..... yanık kokusunu almasın diye pencereyi aç o zaman gider koku neyin kalmaz kız anlarmı seninki benimki anlar da ondan diyom daha kapıyı çalarken menüyü syar....
cümlemizi bebem cümlemizi..... hayal hanım sayesinde delüüüü gacı bizi de azdırıyo......:roflol::roflol:
bak bakkk enerjiiii içecegii içennn kimmmmmmmm bakk deliller ortadaaa tugceeeeee hahhahaamannn kız sen bizim gündüz yaptığımız muhabbetleri okumadın heralde.... bir iki syfa geriye gidersen birbirini koklayan öpen kocişine enerji içeceği içiren nokta atışı atan ne ararsan var yane.....:roflol:
benimkide evlendimizde tıg gibiydi şimdi balon konumubnda göbişii sankimm 9 aylıkk diyom benim yerime sen doguracann hahahakızzzlr benimkide tam tersşne evlendiğimizde filinta gibi dal gibi bir delikanlıydı şimdik can simidi var onla yaşıyoooo heeeee ben cok beğeniyom öyle ama kendi sinir oluyo adamcık acık yer bide benimki ne yese yarıyo herüfüme....
kuvvett macıunuu yidirrr sendeee yorgunlugu kalmazzz işteee uçuverirrr hahahahaguvvet macunu yiyin anam,:roflol::roflol::roflol::roflol:hakket bende yımırtlıcam yakında biz netcez herif yorgun geliyo fisfisfis
iyiyım canım sen nasılsın esımle doktora gıttık onda sorun yokmus allaha sukur ama ya bende varsa sımdı onun korkusu var...bu ay baktırcaktım ama anneme gıtcem bıdakı aya kaldı artık canım
anladım canım benim ilaçlar kesilince 7-8 ay hastalık tekrarlamıyormuş benim doktor da o arayı hemen değerlendirelim aşılama yaptıralım diyor eşim de normal yolla olsun diyor ne yapsak kara veremedik:bbo: önce iyi bir kadın doğumcu bulayım da bir de onun fikrini alayım diyorum bu hafta yada öbür hafta gitmeyi düşünüyorumboshayallersmilebirde eşimin işleri öyle bir yoğunlaştı ki adamın başını kaşıyacak zamanı yok :hulya:adamı sürükleye sürükleye dr.götüreceğimkaydirigubbakcemilediyorum 13 seneden sonra başına geçeceğiz vazgeçmek yoklmaz:
kızzzzzzzzzzz tugcee kuzusuuu kaçtınızzmıı kızzzzzzzzzzzz ana kahvelerr soguduu
kardelen49 seni görüyom aşagıda nasılsın bu kızlarr nereye kaçtııılarrr
canlarımmmmm nasılsınız
kızlarrrrrrrrrrrr kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmmm
gelir gelmez geçmiş yapayım dedim anamm ne kaynatmışınız okadarr henüz akşamkilere gelemedimm beynimm döndü başımda agrıyo zatii dedim az çıkam da gelecege gidem bakalımm gelecekte neler var azda oraya yetişem dedimmm
akşam gelemedimm samyelimin duasına rabbim kabul etsinnn bebişini yollasın inşallah aminnn
canlarımmmmm nasılsınız
arkadaşımın ikizleri olmuştu geçen hafta, onlara battaniye ördüm, akşam kurdelalarını yapmaya başladım,, ayy çok güzel oldu.. rabbim kendi çocuğumada örmeyi nasip eder.
ayşenn seni cok merak ettik annenin iyi olmasınada sevindim canım RABBİM YARDIMCISI OLSUNgünaydın güzeller nasılsınız uzun bir aradan sonra
anneme merak edenler tam olarak düzelmesede biraz daha iyi gibi bende memleketteydim dün döndüm
ii haberler varmı diye sorayım geçmişi okumam imkansız gibi sempatiksalakcinni
ebrarım napıyon kuzum
boncuğum seninde hsg günün gelmiş hiç korkma heyecan yapma göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo yattığı anda içindne dua okumaya başla :) ben öyle yaptım ilacı verdikten sonra 1 2 dk lık bi sızı olacak sadece
inşlhhh sendede açık çıkar canımcım ii haberlerini bekliyorum opuyorumnanaktan
boncugum ALLAHIM yardımcın olsun İNŞALLAH rahim filimi temiz cıkarkardelenım ılk ıgnenı olmussun cnm hadı hayırlısı umarım buay gelır mınısın
halem hamıle olabılırmıssın ay hadı ınsallah cnm ıhmal etme bı test yap cnm sen
ebrarım dua lıstesı tamammıs sen banada yaz derınden senden bölüver benımde duam gecsın adetım dün bıttı
buarada kızlar esım bgn doktoru arıcak yrn ızınlı oldugu ıcın dıyor yrn olabılırse hsg daha ıyı olur doktora sorucak bakalım ne dıcek
umarım tmm der benım ıcınde ıyı olur naz yaparım benımkıne herseyı ona yaptırırım saka bıyanayanımda olması ıyı olcak
utandıgımıza göre dogru tahmin etmişimsempatiksalakcinnibirsenim hayırlı olsun canım inşallah yumurtan bugün çatlar da beben göbişine konar canım.....
derinim geçmiş olsun canım ilaç kullanma ama emi nolur nolmaz yani... hep gecikiyor deyip ilaç kullanan ama aslında hamile olan insanlar var.....
canım seni umutlandırmak istemem adet belirtileriyle hamilelik belirtileri başta karışıyor birbirine ama inşallah hamilesindri canım....
:teselli: :teselli:
vereliniortak
bende bende
kaydirigubbakcemile3
canım birde protein c var bir de homosistein diye bir test var pıhtılaşma için aklında olsun bana yapılmıştı....
yürüü be halem
ebrarım homosistein diye de bir test var canım yukarda da yazdım aklında olsun tekrarlayan düşüklerin nedeni olabiliyormuş....
Allah kabul etsin canım....
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:kedi::kedi::kedi:
kızzz Allah görümcenden razı olsun onun da olmuyomuş heralde tez vakitte rabbim bebesini göndersin ona da... Ayyy ne kadar çok var Yarabbim sen bilirsin sonumuzu hayır eyle....
Allah kabul etsin canım...
kardeloş hayırlı olsun anacım inşallah bu sefer gelir miniğin... kız folbiol vermiş dr ama folbiol folik asit ilacı bende kullanıyom... pıhtılaşma şle alakası yok yani sen yine coraspin kullan bence.....
iyiydir canım bana sorduysan geçmişe yolculuğa çıktım....
kız senin kuvvet toplaman lazım öyle kahvaltı etmeden olmazzzz yürü bakem kahvaltı et hemenç....klava:
cokacimcoook cokacimcoook
kız bende izliyom heee sinir oluyom aynen.... klava:
günaydın canımmm....a.s.
selam canım nasıl oldun toparladın mı biraz?:1hug: