Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tugcalcığım sen neye karar verdin bekliyeyim mi yoksa dr. gideyim mi diyordunbilmiyorumkismile

Canım biz yılbaşına kadar uüraşıcaz bebek için eğer olmassa tüp bebek olucak heralde canım....tabi önce hsg ve histereskopi de çektirmem lazım dr umla konuşup karar vericez....

bende hamile kalma sıkıntısı yok kalabiliyorum çok şükür ama canlamıyor hamilelikler hiç kalp atışı olmuyor... 2 tane böyle düşüğüm var ve sebebi bulunamadı tüm testlerimiz yapıldı onun öncesinde de bir kez dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı ameliyatla... tek tüple cebelleşiyorum bebiş olsun diye ama her kürtaj dış gebelik,tüpte tıkanıklık ve rahim yaraları gibi sonuçlar doğurabiliyor maalesef... o yüzden bu son denemem olucak olmassa veya yine düşerse önce hsg ve histereskopi ardından da pgt yöntemi ile aşılama yada tüp bebek bakıcaz artık....

Canım biz yılbaşına kadar uüraşıcaz bebek için eğer olmassa tüp bebek olucak heralde canım....tabi önce hsg ve histereskopi de çektirmem lazım dr umla konuşup karar vericez....

anladım canım benim ilaçlar kesilince 7-8 ay hastalık tekrarlamıyormuş benim doktor da o arayı hemen değerlendirelim aşılama yaptıralım diyor eşim de normal yolla olsun diyor ne yapsak kara veremedik:bbo: önce iyi bir kadın doğumcu bulayım da bir de onun fikrini alayım diyorum bu hafta yada öbür hafta gitmeyi düşünüyorumboshayallersmilebirde eşimin işleri öyle bir yoğunlaştı ki adamın başını kaşıyacak zamanı yok :hulya:adamı sürükleye sürükleye dr.götüreceğimkaydirigubbakcemilediyorum 13 seneden sonra başına geçeceğiz vazgeçmek yoklmaz:

boğğğğğğ beniiiii kuzummm boğğğğ yiterkii sen boğğğğğ kuzum hepimizin içinde varr o çocukk korkmayın çıkarınn o çocugu nefes alsınn sizle birlikte görceksinizz o çocukk sizi nedakana deyiştirecek
kardeloş gelmemiş doktora gidecekti merak ettim yaa
hele yelizi inanılmaz merak ediyorum
didemde uğramıyo artık yaa
ayşenimde yok ortalarda inşallah annesi iyidir
yelizi bende çok merak ediyom kuzu hiç yok ortada inşallah iyidir inşallah hamiştirr belki dr yataktan kalma demiştirr ondan gelemiordur inşallah inşallah güzrll haberlerini verir inşallahh
ayşenin annesi nasıl oldu yokmu haberr merak ettimm inşallah iyidir rabbim şifasını versin
çok öksürük tuttu, acilden doktora gittim, balgam yapışıp kalmış. bir tane şurup iki tanede antibiyotik verdi. röntgen çekmek istedi,dedim aşılama yapıldım dedim, öyle deyince çekmedi.
oyy kuzum geçmiş olsunnn kullan ilaçlarını şifa olsun inşallahh ballı limonn çok iyi geliyo canım çokk şükürr benim azaldı
siz isterseniz insanlar sizi üzebilirr siz istemedinizz sürece üzemezlerr canımm izin vermeyinnn ilk zamanlarr bende sizin gibiydimm baktım olmuyoo koydum hepsine tavrımı
ben istedigim sürece beni üzebilir karşımdaki ben istemessem üzemez
kapıda bekle canım sen elinde ceviz pekmezle içeri girdigin an daya agzına hahahahah uyumalarına izin vermeyin
sal ebrarım ben iyyim szi nasılsınız yok canım benim okururm fırsat buldukçada kaçıyorum işte
özletiyon kendini kuzummmmm görüşemiyoz artıkınn
hahahahahahahah kızzz tugcee kuzusu benmii azdırıyom kızz ne kadana ayıpppp heçme heçç yakıştıramadımm dogrusuuu hahahahahaha sen sankimm azdırmıyondaaa
bak bakkk enerjiiii içecegii içennn kimmmmmmmm bakk deliller ortadaaa tugceeeeee hahhaha
benimkide evlendimizde tıg gibiydi şimdi balon konumubnda göbişii sankimm 9 aylıkk diyom benim yerime sen doguracann hahaha
guvvet macunu yiyin anam,:roflol::roflol::roflol::roflol:hakket bende yımırtlıcam yakında biz netcez herif yorgun geliyo fisfisfis
kuvvett macıunuu yidirrr sendeee yorgunlugu kalmazzz işteee uçuverirrr hahahaha
iyiyım canım sen nasılsın esımle doktora gıttık onda sorun yokmus allaha sukur ama ya bende varsa sımdı onun korkusu var...bu ay baktırcaktım ama anneme gıtcem bıdakı aya kaldı artık canım

sevindim canım sendede sorun çıkmıcak inşallahh korkma canımm inşallah hepsi gğzel çıkacak

kızlarrrrrrrrrrrr kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmmm

gelir gelmez geçmiş yapayım dedim anamm ne kaynatmışınız okadarr henüz akşamkilere gelemedimm beynimm döndü başımda agrıyo zatii dedim az çıkam da gelecege gidem bakalımm gelecekte neler var azda oraya yetişem dedimmm

akşam gelemedimm samyelimin duasına rabbim kabul etsinnn bebişini yollasın inşallah aminnn

bi kahve yapayımm ölecem bu başımdannnn hadi hep beraberr mutfa gidiyoz kızlarr kahve yaparken sizleri bi okuyayımmm hahahahahah

vazgeçmeyin canımm tut kolundan götürr inşşahh hayırlısı olsun canım rabbim kimsenin elini boş cevirmesin bu işler hep kadının öncülünde oluyoo kafana koydunsa bırakma peşini işnin arasına sıgdırır dr da canım hayrlısı olsun inşallah

kızzzzzzzzzzz tugcee kuzusuuu kaçtınızzmıı kızzzzzzzzzzzz ana kahvelerr soguduu
kardelen49 seni görüyom aşagıda nasılsın bu kızlarr nereye kaçtııılarrr

kızzzzzzzzzzz tugcee kuzusuuu kaçtınızzmıı kızzzzzzzzzzzz ana kahvelerr soguduu
kardelen49 seni görüyom aşagıda nasılsın bu kızlarr nereye kaçtııılarrr

evet canım burdayım geçmişteydim bende.iyiyim çok şükür daha yeni kahvaltı yapıcam ben.sizler nasılsınız

selam canım nasıl oldun toparladın mı biraz?:1hug:

arkadaşımın ikizleri olmuştu geçen hafta, onlara battaniye ördüm, akşam kurdelalarını yapmaya başladım,, ayy çok güzel oldu.. rabbim kendi çocuğumada örmeyi nasip eder.

rabbimm inşallah kendi bebegine örmeyide naip eder canımm allahımm büyükkk inşallah kendi bebeginede örecen eee tabbii bizimkileride unutassın demii teyzesii birer tanede bizimkilere örersinn

ayşenn seni cok merak ettik annenin iyi olmasınada sevindim canım RABBİM YARDIMCISI OLSUN
boncugum ALLAHIM yardımcın olsun İNŞALLAH rahim filimi temiz cıkar
utandıgımıza göre dogru tahmin etmişimsempatiksalakcinni

evet canım onunda oolmuyo bıu ay yaptırdı bakalım ne olcak cuma yumurta toplama işlemi var

evet ya hem benim hem görümcemin yok kaynanamların torun sevemediler yani İNŞALLAH yakında olurda severler
[]

selam canım nasıl oldun toparladın mı biraz?:1hug:

aleyküm selam canımm çok şükürr daha iyiyim çksürügüm baya bi azaldı migrenim tuttu akşam iyice azdı öldürdü beni kapadım tüm ışıkları tv falan öksürdükçe zonkladı daha beter dayanamadım bi tane majezik içtimm sonra uyumuşum sabah kalktım gene soldan soldan vuruyoo akşamki kadarr çok dyill ama 3 günü tamamlıcak illa bu meret yarın sabah saatlerinde gececek tamamen inşallahhh bide bulantı yapıyooo bogazımı falan unuttumm başımın agrısına ya okadar fenaa vuruyoo geldigi zaman sen naptın canım iyimisin

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
aleyna84, flan, gulhayaldaghan, kardelen49, mavi2505, naneliseker

herkese selam kızlarrrropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…