Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız yemegin yandıysa bende yayla çorbası var yanındada zeytin yaglı fasülye var yanınada mantar sote pilav yapıcak eşim:roflol::roflol::roflol:

kızlar benim yayla çorbasıııııııııııııı sizlere ömürrrrrrrrrrrrrrrr dibi tutmuş..bununda yanığı yenmezkiiiiiiiiiiiii neyse artık hiççççççç sesimi çıkartmammmmmmmmmm

SEVTUN CANIM buyur gellllllll...tas kebabı yayla çorbası rahmetli pilav salataydııııııııııı

kızlar sizide beklerimmmmmmmmmmmmmmmm

geçmiş olsun canım neyse evi yakmadın ona şükret.

kaydirigubbakcemile3 bence de ses etme kızzz ne dicem kk da gacılarla muhabbete daldım mı dicen hahahaha herif de sana dalar alimallah.... haahahahahkaydirigubbakcemile3:roflol:

kızzz evtun seniş gene üzdüler mi artık dayanamıyorum gelecem oraya bak bana liste yap kimler dövülcek kimlerin kulağı çekilcek yolla anacım....klava:klava:klava:

gelin vallahi kökünden halledelim vallahi bilsinler arkam var kardeşlerim var demiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kız yemegin yandıysa bende yayla çorbası var yanındada zeytin yaglı fasülye var yanınada mantar sote pilav yapıcak eşim:roflol::roflol::roflol:

kız yemeklerimizde aynı sankiiiiiiiiiiiii şu senin yayla çorbasından gönder bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayyyyy çok üzüldüm yaa tüh rahmetlide çok lezzetli olurdu :roflol:
saol biz yemişle beraber olduk kaydirigubbakcemile3

ben ocakta yemek varken ağzımı ayırır pc de dalarım unuturum diye ortalama pişmesine yakın tlfn da alarm kuruyom öyle olunca unutmuyom.pratik bilgidir tavsiye edilir :roflol::roflol:

gelin vallahi kökünden halledelim vallahi bilsinler arkam var kardeşlerim var demiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

heee yaaaa buldular bacak kadar cocuğu yükleniyolar yawww sinir oluyom kızzz taşının ordan heee komşuların ne biçim insanlar hiç öyle denir mi kızzzz???? aaaaaaa sağdan soldan geliyolar bana bak.....klava:klava:

galiba.....:roflol:

güle güle derdammmm

ohhh walla ben annemdeyim yemeğe de burdayız bugünlük yırrttım....
ohhh sefan olsun negüzel benim çıkmam gerek kuru pişircem
yoksa kocam beni yer kuru yerine kaydirigubbakcemile3
sorma canım ya bizim bugünlerde iş çok yoğun geçmişe de bakamadım
nöbetçiyim hala işyerindeyim.
sen nasılsın tatlışım

saol tatlış bende iyiyim şükür
olsun canım önemli değil kolay gelsin sana opuyorumnanaktan

ayyyyy çok üzüldüm yaa tüh rahmetlide çok lezzetli olurdu :roflol:
saol biz yemişle beraber olduk kaydirigubbakcemile3
sen ne yapcan kızz yemeğe????

ben ocakta yemek varken ağzımı ayırır pc de dalarım unuturum diye ortalama pişmesine yakın tlfn da alarm kuruyom öyle olunca unutmuyom.pratik bilgidir tavsiye edilir :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: kızlar karnıma ağrı girdi sabahtan beri heeeee..... Allah da sizi güldürsün emi.....:roflol::roflol::roflol:

benim koçişin gelme saati geldi..artık içeri girer girmez bu yanık kokusu ne derse bendeeeeeeeeeeee derim kiiiiiiiiiiiiii seni çok özledim yandım tutuştummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 artık çorbayıda görünceeeeeee ben akşama kadar çalışayım sende israf etttttttttt alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

bende derim akşama aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

nedersiniz kızlarrrrrrrrrrrrr

tuğçem bende sizin gündüzki muhabbetleri okuyunca çok güldüm dedim allah sizide güldürsün

ohhh sefan olsun negüzel benim çıkmam gerek kuru pişircem
yoksa kocam beni yer kuru yerine kaydirigubbakcemile3

saol tatlış bende iyiyim şükür
olsun canım önemli değil kolay gelsin sana opuyorumnanaktan

kız bu saate yetişir mi kuru hade bake hamarat arkidişim yaparsın sen.....kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…