slm canım ben akşam okurum duayı haber veririm size kusura bakmayın işlerim yoğun olkuyamadım
selina tuğcal sizler nasılsınız.arkadaşlar...pek konuşma tanışma fırsatımız olmadı...çünkü burdaki arkadaşlar hep gece geliyorlar..benim kocişte gece izin vermiyor...geçen gece yatarken diyorum sen yat ben 5 dakika arkadaşlara bakayım..olmaz senin 5 dakikan yalan takıldımmı kalırsın diyor...birde ben yanında olmayınca uyuyamıyormuş...garibim....
canlarımmmmm bitanelerimmmmmmm hayırlı akşamlar
nasılsınız görüşmeyeli
özledim sizi opuyorumnanaktan
selina tuğcal sizler nasılsınız.arkadaşlar...pek konuşma tanışma fırsatımız olmadı...çünkü burdaki arkadaşlar hep gece geliyorlar..benim kocişte gece izin vermiyor...geçen gece yatarken diyorum sen yat ben 5 dakika arkadaşlara bakayım..olmaz senin 5 dakikan yalan takıldımmı kalırsın diyor...birde ben yanında olmayınca uyuyamıyormuş...garibim....
anaaaaaaa sizle lafa daldım yemeği unuttummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bizde iyi be derdam aynı iştesal ebrarım ben iyyim szi nasılsınız yok canım benim okururm fırsat buldukçada kaçıyorum işte
canlarımmmmm bitanelerimmmmmmm hayırlı akşamlar
nasılsınız görüşmeyeli
özledim sizi opuyorumnanaktan
tuğçem burdayım kuzum sonunda ama çok kalamıycam sadece 10 dakika
yemek yapmam gerek adam döver beni sonra
derdam naber canım???hoşbulduk sevtunum döverim valla kim üzdü seniklava:
ahanda yandı yemek kızzz menemen yap yiyin bari yandıysa.....cokacimcoook
geçmişi okumadınmı canım gıcıklar hayatta oldugu sürece bize nefes almak yok :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:hoşbulduk sevtunum döverim valla kim üzdü seniklava:
ah göz bebeklerim yollada kalmıştı hoş geldin balım ŞenizŞenizŞeniz