Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sal ebrarım ben iyyim szi nasılsınız yok canım benim okururm fırsat buldukçada kaçıyorum işte

slm canım ben akşam okurum duayı haber veririm size kusura bakmayın işlerim yoğun olkuyamadım

kız orda boş boş oturuyosun gelde beni üzen salakları dövüver sana bir zahmet canım ya kardeşini gene çok üzdüler bazı dengesizler mafoldumbenmafoldumben hoş geldin bu aradaŞenizŞeniz

canlarımmmmm bitanelerimmmmmmm hayırlı akşamlar
nasılsınız görüşmeyeli
özledim sizi opuyorumnanaktan

selina tuğcal sizler nasılsınız.arkadaşlar...pek konuşma tanışma fırsatımız olmadı...çünkü burdaki arkadaşlar hep gece geliyorlar..benim kocişte gece izin vermiyor...geçen gece yatarken diyorum sen yat ben 5 dakika arkadaşlara bakayım..olmaz senin 5 dakikan yalan takıldımmı kalırsın diyor...birde ben yanında olmayınca uyuyamıyormuş...garibim....

iyiyim canım tşk ederim.bende seninle aynı durumdayım.bizimki uyurken değil eve geldiği andan itibaren ikimizde başka şeylerle ilgilenemiyoruz.beraber oturup kahve çay meyve fln derken geceyi ediyoruz zaten.yanından ayırmıyo bende gece giremiyorum.

selina tuğcal sizler nasılsınız.arkadaşlar...pek konuşma tanışma fırsatımız olmadı...çünkü burdaki arkadaşlar hep gece geliyorlar..benim kocişte gece izin vermiyor...geçen gece yatarken diyorum sen yat ben 5 dakika arkadaşlara bakayım..olmaz senin 5 dakikan yalan takıldımmı kalırsın diyor...birde ben yanında olmayınca uyuyamıyormuş...garibim....

canım senin herifin çok düşkün galiba sana maşallah :nazar:

tuğçem burdayım kuzum sonunda ama çok kalamıycam sadece 10 dakika
yemek yapmam gerek adam döver beni sonra :KK1:

sal ebrarım ben iyyim szi nasılsınız yok canım benim okururm fırsat buldukçada kaçıyorum işte
bizde iyi be derdam aynı işte
tamam kuzum zorlanırsan haber ver opuyorumnanaktan
canlarımmmmm bitanelerimmmmmmm hayırlı akşamlar
nasılsınız görüşmeyeli
özledim sizi opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım az önce yazdık gittin ama
yoğunsun galiba sende

kızzz evtun seniş gene üzdüler mi artık dayanamıyorum gelecem oraya bak bana liste yap kimler dövülcek kimlerin kulağı çekilcek yolla anacım....:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

X