Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

doktora sordum ya hamileysem bu ilaçlar dokunur mu dedm, zararı yok dedi. çok kötü öksürüyorum kız,, gece acilliktim nerdeyse. Nefes alamıyorum sanki...

ay canım yaa nekadar çok üşütmüşsün sen
allah şifa versin
iyi bari ilaçlarına hemen başla tatlım

canım yaa, ben okudum, söylemeyi unuttum.
Akşam kaç gibi yapılır dua bende geleyim...

canım ağzına sağlık
ekleyim şimdi
ya dua işini eğer herkes okursa bu akşam yapıcaz
yanlız eşiin yiğeni gelmiş memleketten oraya gitmemiz gerek ya derinim filan yapar duayı yada ben anca 12 gibi evde olurum tatlım

ebrar canım benim duam bitti okudum..inşallah rabbim kabul eder.....

çok öksürük tuttu, acilden doktora gittim, balgam yapışıp kalmış. bir tane şurup iki tanede antibiyotik verdi. röntgen çekmek istedi,dedim aşılama yapıldım dedim, öyle deyince çekmedi.

ah canım benim kız gel bana ben bakarım sana be önce seni bir güzel terletirim sonra nane limon kaynatırım birde tarhana çorbası iyicede sana baktımmı turp gibi olursun birazda sana şefkatimi verdimmi sag saglim ayaga kalkarsın canım benim üzülme olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

[SAMYELİ için ayetel kürsi listesi
ebrar.................20bitti
derda.................20
derin.................20bitti
tuğçe................20bitti
hale..................20bitti
afed.................20bitti
kardelen..........20bitti
turkuaz...........20
kardelen49.............20 bitti
nanelişeker......20bitti
bulut...............20bitti
hayal...............20bitti
aleyna.............20
leyla................20bitti
birsen..............13
samyeli............20bitti
listemiz tamamdır
salı akşamı duası var

valla bende 2 saat çıktım bende oku oku bitiremedim
bide okurken koptum bizim kızlar süper yaa
saol tatlım ben iyiyim sen nasılsın bakıyım

evet canım maşallah allah muhabbetimizi artırsın.bende iyiyim çok şükür 2 si regl oldum çok sancılı geçiyor benim 2 gün yattım dün dr a gittim muayene oldum herşey normal dedi.14 ünde yine gidicem alttan bakıcakmış bide yumurtlama dönemim olduğu için yumurtalara bakıcak işte.rabbim hayırlısı neyse onu versin inş. bekliyorum işte tabi döngüme göre yine ekimin sonu beklenmeyen regl tarihi.

sevtun canım seni çok iyi anlıyorum inanki hepimiz böyle kişiliksiz insanlarla uğraşıyoruz...ben onlar yüzünden günlerimin gecelerimin zehir olduğunu bilirim..artık öyle duruma getiriyorlar ki insanı dört duvar arasına mahkum ediyorlar...kendini bilmezler...bizler inşallah tez vakitte bu sınavımızı vereceğiz...hayırlı bebeklerimize kavuşacağız...onların yaptıkları yanlarına kalır.....inanki canım benimde okadar canım acıyorki...kendimi artık mutlu edemiyorum...inşallah rabbim üzerimizdeki bu karabulutları alır aydınlık güneşli günlere kavuşuruz.....inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

kız işşallah bende duasında olurum 40 çıkmadıki size yardım edeyi kusura bakmayın canlarım ya kaçta dualanıcakbilmiyorumkismileolumunekankayizsmile

Turkuazım izinli olduğu için görmedi listeyi aradım onu ama ulaşamadım
onun yerine ben okuycam artık

SAMYELİ canım çok geçmiş olsun...rabbim şifalar versin...inşallah bu dualarımızlada bebeğine kavuşursun....

canım yaa bazısının çok ağrılı olur demek sende öylesin
hadi hayırlısı inşallah yumoşlar büyür canım
allahım güzel gönlüne göre versin
kız işşallah bende duasında olurum 40 çıkmadıki size yardım edeyi kusura bakmayın canlarım ya kaçta dualanıcakbilmiyorumkismileolumunekankayizsmile

canım olsun 40 çıksın sende katılırsın buzamana kadar hep okudun zaten saol bebem
dua saatini şimdiden bilemiycem kuzum yaa

slm canım ben akşam okurum duayı haber veririm size kusura bakmayın işlerim yoğun olkuyamadım

işşallah tez zamanda canım ya sag saglim hamile kalırız canım ya allahımıza dua edelim bol bol canım ya alah bizim içimizi biliyoya rabbimin bir imtihanı ne yapalım sabır etmekten başka bişey gelmez elimizden allaım sesimizi duysunda tez zamanda sag saglim dogururuz olumunekankayizsmile

amin canım allah razı olsun inş.

selina tuğcal sizler nasılsınız.arkadaşlar...pek konuşma tanışma fırsatımız olmadı...çünkü burdaki arkadaşlar hep gece geliyorlar..benim kocişte gece izin vermiyor...geçen gece yatarken diyorum sen yat ben 5 dakika arkadaşlara bakayım..olmaz senin 5 dakikan yalan takıldımmı kalırsın diyor...birde ben yanında olmayınca uyuyamıyormuş...garibim....

slm canım ben akşam okurum duayı haber veririm size kusura bakmayın işlerim yoğun olkuyamadım

canım önemli değil hatta okuyamıyosan yazmıyadabiliriz sen yeterki iyi ol kuzum
yoğunsun biliyorum hiç önemli değil bitanem olumunekankayizsmile

ay bendede elti falan yok sanslıyız biz kız bizi anamız kadir gecesi dogurmus

bende de yokkkk börülce var kızzz bende tadından yinmiyo cok tatlı maşallah....

Sende öle bak karsıdan işte :roflol:

:dilcikar::dilcikar:

allah seni hayalcıgımkaydirigubbakcemile3
benım son ıkıgünüm kaldı hayalım korkuyorum ürküyorum ama bu işin üstesınden gelıcem:hooray:
boncuğum sen bu işin ütesinden gelirsin canım hiç sıma canını herşey bebe için....

yok kız gene elektrik gitti... tedaş bile akşam romantik oturalım diye zırt pırt elektirği kesiyo yaaaa benimki de horulduyo anca......kaydirigubbakcemile3
heee kuzum pekmez var ya evde keçiboynuzu da var bide ceviz var bi karışım yapsam zımba gibi olur herüfüm demi kızzz... bugün de yorgun gelirse öyle yapayım bari hehehehe......kötükedihüso

valla bende 2 saat çıktım bende oku oku bitiremedim
bide okurken koptum bizim kızlar süper yaa
saol tatlım ben iyiyim sen nasılsın bakıyım

ebrarııımmmmm burdasın demi????:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…