doktora sordum ya hamileysem bu ilaçlar dokunur mu dedm, zararı yok dedi. çok kötü öksürüyorum kız,, gece acilliktim nerdeyse. Nefes alamıyorum sanki...
canım yaa, ben okudum, söylemeyi unuttum.
Akşam kaç gibi yapılır dua bende geleyim...
çok öksürük tuttu, acilden doktora gittim, balgam yapışıp kalmış. bir tane şurup iki tanede antibiyotik verdi. röntgen çekmek istedi,dedim aşılama yapıldım dedim, öyle deyince çekmedi.
ebrar canım benim duam bitti okudum..inşallah rabbim kabul eder.....
valla bende 2 saat çıktım bende oku oku bitiremedim
bide okurken koptum bizim kızlar süper yaa
saol tatlım ben iyiyim sen nasılsın bakıyım
kız işşallah bende duasında olurum 40 çıkmadıki size yardım edeyi kusura bakmayın canlarım ya kaçta dualanıcakbilmiyorumkismileolumunekankayizsmile[SAMYELİ için ayetel kürsi listesi
ebrar.................20bitti
derda.................20
derin.................20bitti
tuğçe................20bitti
hale..................20bitti
afed.................20bitti
kardelen..........20bitti
turkuaz...........20
kardelen49.............20 bitti
nanelişeker......20bitti
bulut...............20bitti
hayal...............20bitti
aleyna.............20
leyla................20bitti
birsen..............13
samyeli............20bitti
listemiz tamamdır
salı akşamı duası var
canım yaa bazısının çok ağrılı olur demek sende öylesinevet canım maşallah allah muhabbetimizi artırsın.bende iyiyim çok şükür 2 si regl oldum çok sancılı geçiyor benim 2 gün yattım dün dr a gittim muayene oldum herşey normal dedi.14 ünde yine gidicem alttan bakıcakmış bide yumurtlama dönemim olduğu için yumurtalara bakıcak işte.rabbim hayırlısı neyse onu versin inş. Bekliyorum işte tabi döngüme göre yine ekimin sonu beklenmeyen regl tarihi.
kız işşallah bende duasında olurum 40 çıkmadıki size yardım edeyi kusura bakmayın canlarım ya kaçta dualanıcakbilmiyorumkismileolumunekankayizsmile
canım yaa bazısının çok ağrılı olur demek sende öylesin
hadi hayırlısı inşallah yumoşlar büyür canım
allahım güzel gönlüne göre versin
canım olsun 40 çıksın sende katılırsın buzamana kadar hep okudun zaten saol bebem
dua saatini şimdiden bilemiycem kuzum yaa
slm canım ben akşam okurum duayı haber veririm size kusura bakmayın işlerim yoğun olkuyamadım
ay bendede elti falan yok sanslıyız biz kız bizi anamız kadir gecesi dogurmus
Sende öle bak karsıdan işte :roflol:
boncuğum sen bu işin ütesinden gelirsin canım hiç sıma canını herşey bebe için....allah seni hayalcıgımkaydirigubbakcemile3
benım son ıkıgünüm kaldı hayalım korkuyorum ürküyorum ama bu işin üstesınden gelıcem:hooray:
ben geldim canlarım canımı sıktılar yaw gene demin üst kata çıktım arkadaşa gerizekelı kaynanası sıktı canımı dedi neden oldu düştü dedi bende rahim açıklıgı vardı ondan düştü dedim doktor hatası dedim adam dikmedi dedim karı demezmi bana şuna desene senin rahmin hastalıklı çocuk tutmuyo kusuyo diye ondan bebeklerin durmuyo dedi dedim senin agzından çıkanı kulagın duyuyomu dedim fkadın resmen suratıma hastalıklı rahimin var dedi girdik birbirrimize alsanaalsanasmile dedim bak bacım kalbimi kırıyosun dedim kadın demezmi sinir oluyosun çatacak yer arıyosun dedi sinirlendim çıktım geldim eve aglayarak kızlar ya neden böyle bu insanlar beni neden böyle üzüyolar kırıyolar ben onlara ne yaptımki tek suçum bebegimi savunmaktı allah bildigi gibi yapsın ıslah etsin öylelerini allaha havale ettim vallahi çok agırıma gitti dedigi laf mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
tugce kuzusuuu nere saklandınn sen bakemmmmm heeeee
anladımm ben oniiiiiiii pekmezz almaya gitttinnn demiiii hahahahahaha
iç iç kudurrr kudurrr kudurrrr hahaha kızz çokk fazlada içme haa pekmesden sonra çıkamıyo insan w c den ne var ne yokkk çıkarıyoo hahahaha
benim ablama almıştım ben enişte sen dikk kafaya kavonuzun yarısını içmişş allahımm
adam 2 gün çıkamadıı wc den ablam yatagıı wc ye serecektii nerdeysee hahahahahahah
valla bende 2 saat çıktım bende oku oku bitiremedim
bide okurken koptum bizim kızlar süper yaa
saol tatlım ben iyiyim sen nasılsın bakıyım