Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar çıkıyorum ...eşim geldi...gelişmelerden haberdar ederim sizleri...hepiniziiiiiiiiiiiiŞeniz Şeniz Şeniz

iyi varsınızzzzzzzzzzzzz

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

akşama gelemessin heralde beklemeyelim seni.... sırnaşık şey:smiley-cool:

he canım hepsi olur bide gaz olur öte öte gider artıkın...:roflol:

yok kız yapmaz benimkine bişey yapsa da deert değil enerji yapsın yeter.... enerjiye muhtacız bugünlerde napalım anacım....delikafaduldensırnaşık şey:icecream:

kızlar noldu size böyle sempatiksalakcinni
içmeden sarhoş mu oldunuz :içelim: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızzzlr benimkide tam tersşne evlendiğimizde filinta gibi dal gibi bir delikanlıydı şimdik can simidi var onla yaşıyoooo heeeee ben cok beğeniyom öyle ama kendi sinir oluyo adamcık acık yer bide benimki ne yese yarıyo herüfüme....

guvvet macunu yiyin anam,:roflol::roflol::roflol::roflol:hakket bende yımırtlıcam yakında biz netcez herif yorgun geliyo fisfisfis

sende de iyi taktikler var hani :asigim: :asigim: :asigim:

canım hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktan

iyiyım canım sen nasılsın esımle doktora gıttık onda sorun yokmus allaha sukur ama ya bende varsa sımdı onun korkusu var...bu ay baktırcaktım ama anneme gıtcem bıdakı aya kaldı artık canım

sohbete doyum olmaz ben çıkıyom kızlar,az dinlenem yoruldum çarşıda,sora kociş gelince yorgunum diyom gez gez sora yorgunum de diyo kızıyo.

guvvet macunu yiyin anam,:roflol::roflol::roflol::roflol:hakket bende yımırtlıcam yakında biz netcez herif yorgun geliyo fisfisfis

heee yaaa göndermesek mi işe tebeşir tozu yuttursak ateşlericıksa hasta olduklarını sansalar patronlarına tel acıp çok hastayız deseler sonra izin alınca da gerçeği söylesek heeee ne güzel olurdu benimki bu akşam yine yorgun gelcek kesin daha iki saate ancak cıkarım işte diyo sesi de yorgun yorgun.....

iyiyım canım sen nasılsın esımle doktora gıttık onda sorun yokmus allaha sukur ama ya bende varsa sımdı onun korkusu var...bu ay baktırcaktım ama anneme gıtcem bıdakı aya kaldı artık canım

pelincim inşallah sende de bişey çıkmaz kuzum olumlu şeyler düşün ki olumlu seyler olsun...

çıkmak zorundayım kızlar öpüyorum sizi gece gelirim inşallah....

patron olsa da yalan atsak kendi işi olunca mecbur gidiyo neyse dayayalım pekmezi gerisi allah kerim vah bizim halimize:roflol::roflol::roflol:

canlarım size doyum olmaz iyi akşamlar hepinize de öpüyorummmmm
ben eve gidiyorum artık

Nanelısekerden baska selam veren yok ben cıkıyorum sıze iyı sohbetler...

kız hoş geldin pelin 67 ablamla nette konuşuyoruz oglumla hasret gideriyorm başkalarını göremediysen af ola:kedi::kedi:

selam kızlar iki dakka ayıldım kaynamışsınız resmen yaa
yemeğimi koydum geldim

pelinim gözünaydın canım çok sevindim
sendede bişey çıkmıycak inşallah tatlım kötü düşünme sakın opuyorumnanaktan

pelincim inşallah sende de bişey çıkmaz kuzum olumlu şeyler düşün ki olumlu seyler olsun...

çıkmak zorundayım kızlar öpüyorum sizi gece gelirim inşallah....

insallah canım bakalım hayırlısı olsun...gule gule tugcecım optum kuzum

Nanelısekerden baska selam veren yok ben cıkıyorum sıze iyı sohbetler...

oyyy kuzum kıyamam sana kızlar öyle dalmışki yemek muhabbetine ondandır kuzum
bende yoktum pc başında yeni geldim küsme gel öpeyim seni balım Şeniz

kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyım namaz kılıcam öpüyorum sizi görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…