kızlar çıkıyorum ...eşim geldi...gelişmelerden haberdar ederim sizleri...hepiniziiiiiiiiiiiiŞeniz Şeniz Şeniz
iyi varsınızzzzzzzzzzzzz
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
he canım hepsi olur bide gaz olur öte öte gider artıkın...:roflol:
amannn kız sen bizim gündüz yaptığımız muhabbetleri okumadın heralde.... bir iki syfa geriye gidersen birbirini koklayan öpen kocişine enerji içeceği içiren nokta atışı atan ne ararsan var yane.....:roflol:
ayyy kız bütün erkekler mi öyle yoksa benim kocam da öyledir sofra görselliğine önem verir, yemek lezzetine önem verir. bir güzel yer ki o yemek yerken izle iştahın açılır
ama kilo almaz evlendik evleneli ayı kilo da ama benim maşallahım var sempatiksalakcinni
guvvet macunu yiyin anam,:roflol::roflol::roflol::roflol:hakket bende yımırtlıcam yakında biz netcez herif yorgun geliyo fisfisfisakşama gelemessin heralde beklemeyelim seni.... sırnaşık şey:smiley-cool:
yok kız yapmaz benimkine bişey yapsa da deert değil enerji yapsın yeter.... enerjiye muhtacız bugünlerde napalım anacım....delikafaduldensırnaşık şey:icecream:
deki eşine seni ve gelecegimizi düşünürken dalmışım yemegi yaktım hasretinden de bak sana deyim onu yap 1 buçuk kasık un koy 2 kaşık tepeleme yogurt koy suyunu ayarla ateşe koy pişsin bişincede içine bir tavanın yag nane koy tuz koy üstüne yak al sana çorba kolay yayla çorbası pirinç koyma ben hem öyle yapıyorum çok güzel cokacimcoook
kızlar noldu size böyle sempatiksalakcinni
içmeden sarhoş mu oldunuz :içelim: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktan
guvvet macunu yiyin anam,:roflol::roflol::roflol::roflol:hakket bende yımırtlıcam yakında biz netcez herif yorgun geliyo fisfisfis
sende de iyi taktikler var hani :asigim: :asigim: :asigim:
iyiyım canım sen nasılsın esımle doktora gıttık onda sorun yokmus allaha sukur ama ya bende varsa sımdı onun korkusu var...bu ay baktırcaktım ama anneme gıtcem bıdakı aya kaldı artık canım
heee yaaa göndermesek mi işe tebeşir tozu yuttursak ateşlericıksa hasta olduklarını sansalar patronlarına tel acıp çok hastayız deseler sonra izin alınca da gerçeği söylesek heeee ne güzel olurdu benimki bu akşam yine yorgun gelcek kesin daha iki saate ancak cıkarım işte diyo sesi de yorgun yorgun.....
iyiyım canım sen nasılsın esımle doktora gıttık onda sorun yokmus allaha sukur ama ya bende varsa sımdı onun korkusu var...bu ay baktırcaktım ama anneme gıtcem bıdakı aya kaldı artık canım
pelincim inşallah sende de bişey çıkmaz kuzum olumlu şeyler düşün ki olumlu seyler olsun...
çıkmak zorundayım kızlar öpüyorum sizi gece gelirim inşallah....
Nanelısekerden baska selam veren yok ben cıkıyorum sıze iyı sohbetler...