Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

selinacığım uygulayacağımmmmmmmmmmm

AFFİYETTTTTTTTTTT OLSUN şifa olsun yemeklerim sizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aaa rüşvetle susturcak adamı bak bak bak :roflol:

heee yaaaa buldular bacak kadar cocuğu yükleniyolar yawww sinir oluyom kızzz taşının ordan heee komşuların ne biçim insanlar hiç öyle denir mi kızzzz???? aaaaaaa sağdan soldan geliyolar bana bak.....klava:klava:

ah bacım ev benim olmasa gidicemde olmuyo artık kimseye yüz vermiyorum dün komşuları halletim kesin bana delü demişlerdir eltimide şutladım çok şükür bugünde kadın dedi onuda hallettim ama sinirden patlıyorum he ah bir dövemedim gitti kadını içim sogurdu en azından demi:mymeka::mymeka::mymeka:

kızzzz adamın aklını alcan heeeee..... yanık kokusunu almasın diye pencereyi aç o zaman gider koku neyin kalmaz kız anlarmı seninki benimki anlar da ondan diyom daha kapıyı çalarken menüyü syar....

tuğçem bende sizin gündüzki muhabbetleri okuyunca çok güldüm dedim allah sizide güldürsün

cümlemizi bebem cümlemizi..... hayal hanım sayesinde delüüüü gacı bizi de azdırıyo......:roflol::roflol:

eeeeeeeeee ne yapalım biraz akşama fıkfıkı tamammmmmmmmmmm

anammmmmmmmmm ne terbiyesiz oldum kızlar yanlış düşünecekler aklımda sapık mapık diye allah korusunnnnnnnnnnnnn

anammmmmmmmmm ne terbiyesiz oldum kızlar yanlış düşünecekler aklımda sapık mapık diye allah korusunnnnnnnnnnnnn
yok estfrl. :roflol:madem rüşvet yanık çorbayıda yedir öyle ver rüşveti :roflol:sorarsa yanık kokulu yoğurttan yaptım dersin olur

Son düzenleme:
tuğcal beninkide anlar afedersiniz midesine düşkündür biraz allah tan fazla kilolu değil...bu yiyip yiyip kilo almayanlardan...ben ise anammmmmmmmmmm su içsem yarıyor...kocişi kıskanıyorum bu konuda...herşeyi yiyor...

düdüklüde 20 dakka bacım
kociş gelene kadar 40 kere pişer sempatiksalakcinni

doğru diyon bebem ben düdüklü daha yeni aldım bakam kullanmak nasip olmadı kızzz bende yarına yapam en iyisi... hem herüfüme can kan enerji olur....:roflol:

döv kardeşim hiç çekinme dövv müstehak bunlara....:mymeka::mymeka::mymeka: :mymeka:

kızlar çıkıyorum ...eşim geldi...gelişmelerden haberdar ederim sizleri...hepiniziiiiiiiiiiiiŞeniz Şeniz Şeniz

iyi varsınızzzzzzzzzzzzz

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok güldüm ya ilahiii seni aşkından yandım tutuştum heee kaydirigubbakcemile3

doğru diyon bebem ben düdüklü daha yeni aldım bakam kullanmak nasip olmadı kızzz bende yarına yapam en iyisi... hem herüfüme can kan enerji olur....:roflol:

he canım hepsi olur bide gaz olur öte öte gider artıkın...:roflol:

amannn kız sen bizim gündüz yaptığımız muhabbetleri okumadın heralde.... bir iki syfa geriye gidersen birbirini koklayan öpen kocişine enerji içeceği içiren nokta atışı atan ne ararsan var yane.....:roflol:

ayyy kız bütün erkekler mi öyle yoksa benim kocam da öyledir sofra görselliğine önem verir, yemek lezzetine önem verir. bir güzel yer ki o yemek yerken izle iştahın açılır
ama kilo almaz evlendik evleneli ayı kilo da ama benim maşallahım var sempatiksalakcinni

deki eşine seni ve gelecegimizi düşünürken dalmışım yemegi yaktım hasretinden de bak sana deyim onu yap 1 buçuk kasık un koy 2 kaşık tepeleme yogurt koy suyunu ayarla ateşe koy pişsin bişincede içine bir tavanın yag nane koy tuz koy üstüne yak al sana çorba kolay yayla çorbası pirinç koyma ben hem öyle yapıyorum çok güzel cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…