benim koçişin gelme saati geldi..artık içeri girer girmez bu yanık kokusu ne derse bendeeeeeeeeeeee derim kiiiiiiiiiiiiii seni çok özledim yandım tutuştummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 artık çorbayıda görünceeeeeee ben akşama kadar çalışayım sende israf etttttttttt alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
bende derim akşama aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
nedersiniz kızlarrrrrrrrrrrrr
kız bu saate yetişir mi kuru hade bake hamarat arkidişim yaparsın sen.....kaydirigubbakcemile5
benim koçişin gelme saati geldi..artık içeri girer girmez bu yanık kokusu ne derse bendeeeeeeeeeeee derim kiiiiiiiiiiiiii seni çok özledim yandım tutuştummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 artık çorbayıda görünceeeeeee ben akşama kadar çalışayım sende israf etttttttttt alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
bende derim akşama aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
heee yaaaa buldular bacak kadar cocuğu yükleniyolar yawww sinir oluyom kızzz taşının ordan heee komşuların ne biçim insanlar hiç öyle denir mi kızzzz???? aaaaaaa sağdan soldan geliyolar bana bak.....klava: klava:
tuğçem bende sizin gündüzki muhabbetleri okuyunca çok güldüm dedim allah sizide güldürsün
yok estfrl. :roflol:madem rüşvet yanık çorbayıda yedir öyle ver rüşveti :roflol:sorarsa yanık kokulu yoğurttan yaptım dersin olureeeeeeeeee ne yapalım biraz akşama fıkfıkı tamammmmmmmmmmm
anammmmmmmmmm ne terbiyesiz oldum kızlar yanlış düşünecekler aklımda sapık mapık diye allah korusunnnnnnnnnnnnn
düdüklüde 20 dakka bacım
kociş gelene kadar 40 kere pişer sempatiksalakcinni
ah bacım ev benim olmasa gidicemde olmuyo artık kimseye yüz vermiyorum dün komşuları halletim kesin bana delü demişlerdir eltimide şutladım çok şükür bugünde kadın dedi onuda hallettim ama sinirden patlıyorum he ah bir dövemedim gitti kadını içim sogurdu en azından demi:mymeka::mymeka::mymeka:
saol tatlış bende iyiyim şükür
olsun canım önemli değil kolay gelsin sana opuyorumnanaktan
doğru diyon bebem ben düdüklü daha yeni aldım bakam kullanmak nasip olmadı kızzz bende yarına yapam en iyisi... hem herüfüme can kan enerji olur....:roflol:
eeeeeeeeee ne yapalım biraz akşama fıkfıkı tamammmmmmmmmmm
anammmmmmmmmm ne terbiyesiz oldum kızlar yanlış düşünecekler aklımda sapık mapık diye allah korusunnnnnnnnnnnnn
tuğcal beninkide anlar afedersiniz midesine düşkündür biraz allah tan fazla kilolu değil...bu yiyip yiyip kilo almayanlardan...ben ise anammmmmmmmmmm su içsem yarıyor...kocişi kıskanıyorum bu konuda...herşeyi yiyor...
ben kaçar kuzular yemeğimi koyuyum gelirim yine açık bırakıyorum
Selam kızlar ben geldım nasılsınız canlarım