- 19 Şubat 2009
- 31.861
- 40
aha valla yandı sesi çıkmıyo kızın,tencerenin dibini kazıyo herhalde
:roflol::roflol::roflol:
bencede sesi çıkmıyo eyvahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiym tugcalım saol balım ben kaçar kızlar yemek var ocakta
iyiym tugcalım saol balım ben kaçar kızlar yemek var ocakta
hoşgeldin canım az önce yazdık gittin ama
yoğunsun galiba sende
kızlar benim yayla çorbasıııııııııııııı sizlere ömürrrrrrrrrrrrrrrr dibi tutmuş..bununda yanığı yenmezkiiiiiiiiiiiii neyse artık hiççççççç sesimi çıkartmammmmmmmmmm
SEVTUN CANIM buyur gellllllll...tas kebabı yayla çorbası rahmetli pilav salataydııııııııııı
kızlar sizide beklerimmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar benim yayla çorbasıııııııııııııı sizlere ömürrrrrrrrrrrrrrrr dibi tutmuş..bununda yanığı yenmezkiiiiiiiiiiiii neyse artık hiççççççç sesimi çıkartmammmmmmmmmm
SEVTUN CANIM buyur gellllllll...tas kebabı yayla çorbası rahmetli pilav salataydııııııııııı
kızzz evtun seniş gene üzdüler mi artık dayanamıyorum gelecem oraya bak bana liste yap kimler dövülcek kimlerin kulağı çekilcek yolla anacım....klava:klava:klava:
kız yemegin yandıysa bende yayla çorbası var yanındada zeytin yaglı fasülye var yanınada mantar sote pilav yapıcak eşim:roflol::roflol::roflol:
gelin vallahi kökünden halledelim vallahi bilsinler arkam var kardeşlerim var demiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ohhh sefan olsun negüzel benim çıkmam gerek kuru pişircemgaliba.....:roflol:
güle güle derdammmm
ohhh walla ben annemdeyim yemeğe de burdayız bugünlük yırrttım....
sorma canım ya bizim bugünlerde iş çok yoğun geçmişe de bakamadım
nöbetçiyim hala işyerindeyim.
sen nasılsın tatlışım
kız yemeklerimizde aynı sankiiiiiiiiiiiii şu senin yayla çorbasından gönder bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen ne yapcan kızz yemeğe????ayyyyy çok üzüldüm yaa tüh rahmetlide çok lezzetli olurdu :roflol:
saol biz yemişle beraber olduk kaydirigubbakcemile3
ben ocakta yemek varken ağzımı ayırır pc de dalarım unuturum diye ortalama pişmesine yakın tlfn da alarm kuruyom öyle olunca unutmuyom.pratik bilgidir tavsiye edilir :roflol::roflol:
ohhh sefan olsun negüzel benim çıkmam gerek kuru pişircem
yoksa kocam beni yer kuru yerine kaydirigubbakcemile3
saol tatlış bende iyiyim şükür
olsun canım önemli değil kolay gelsin sana opuyorumnanaktan