Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım ya ah keşke ama nerde anca dağın başında yaşamamız gerek
ha bide cennete olur galiba böyle bişey
sıkma tatlı canını sen allaha havale et gerisini boşver

canım eğer adetlerin düzenliyse bence test yapmaktan korkma
inşallah bebişin seninledir varsa çıkar bence

şu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım her ay iki gün geri geliyoru bu ay ilk defa gecikti ve eşimle çok heycanlandık test yapma için ne kadar daha beklemeliyim?

şu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım her ay iki gün geri geliyoru bu ay ilk defa gecikti ve eşimle çok heycanlandık test yapma için ne kadar daha beklemeliyim?

canım bence bekleme eğer 2 gün öne geliosa 1 hafta gecikme olmuş oluyo heralde
bence hamilelik varsa çıkar tatlım
yarın sabah ilk idrarınla yapabilirsin inşallah vardır yaa

sevtunnnnn ordamısın bebem üzülmüyosun değilmi kız şu beyin özürlüyü takma boşver

[SAMYELİ için ayetel kürsi listesi
ebrar.................20bitti
derda.................20
derin.................20bitti
tuğçe................20bitti
hale..................20bitti
afed.................20bitti
kardelen..........20bitti
turkuaz...........20
kardelen49.............20 bitti
nanelişeker......20bitti
bulut...............20
hayal...............20bitti
aleyna.............20
leyla................20bitti
birsen..............13
samyeli............20bitti
listemiz tamamdır
salı akşamı duası var

Son düzenleme:
:) çok teşekkür ederim yardımcı olduğnuz için eğer kabul ederseniz artık bende bu sayfadayım allah a emanet olun ordu dan çok çok sevgiler.....

:) çok teşekkür ederim yardımcı olduğnuz için eğer kabul ederseniz artık bende bu sayfadayım allah a emanet olun ordu dan çok çok sevgiler.....

nedemek canım herzamn bekleriz test yapınca haber ver
topiğimiz uğurlu gelsin sana inşallah opuyorumnanaktan
bizdende selam güzel orduya

kardeloş gelmemiş doktora gidecekti merak ettim yaa
hele yelizi inanılmaz merak ediyorum
didemde uğramıyo artık yaa
ayşenimde yok ortalarda inşallah annesi iyidir

sevtunnnnn ordamısın bebem üzülmüyosun değilmi kız şu beyin özürlüyü takma boşver

agırıma çok gitti kardeşim ya aglamaktan gözlerim şişti he ne kadarda kolay insanı kırmak ya allah bildigi gibi yapsın öylelerini he mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

agırıma çok gitti kardeşim ya aglamaktan gözlerim şişti he ne kadarda kolay insanı kırmak ya allah bildigi gibi yapsın öylelerini he mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kıyamam yaa lütfen üzülme canım
değmez inanki allaha havale et
ya bak eşin gelcek yine üzülcek hadi git elini yüzünü yıka bakıyım opuyorumnanaktan

kıyamam yaa lütfen üzülme canım
değmez inanki allaha havale et
ya bak eşin gelcek yine üzülcek hadi git elini yüzünü yıka bakıyım opuyorumnanaktan

açık dursun bu ben bir nefes alıyımda geleyim camdan gene başım çok agrıyo sinirden yüzümü yıkayım geleyim bir daha dışarı çıkmıcam kimseyide eve almıcam işte okadar eltimde arasın açmıcam artık beni kimse üzümicekler laf sokana bende sokucam umrumda bile degil ben üzülüyosam onlarda üzülsünler he demikötükedihüsokötükedihüso

test yap canım sabah erkenden ilk idrarınla olursa net çıkar sanırım.bizide haberdar et.hoşgeldin tekrardan aramıza.
şekerim,selinam hoşgeldiniz kızlar
nasılsınız bakıyım
anaamm canım çıktı geçmişten şaftım kaydı valla yaf.bide 12 gibi çıktım bugun 6 saatte baya kaynamış sohbet.hoşbuldum canım napıyon nasılsın

vereliniortakvereliniortakvereliniortak
çok doğru bir karar verdin tebrikler canım
zaten bizim hatamız kimse kırılmasın üzülmesin diye sessiz kalmak ama üzenide üzeceksin kötükedihüso

valla bende 2 saat çıktım bende oku oku bitiremedim
bide okurken koptum bizim kızlar süper yaa
saol tatlım ben iyiyim sen nasılsın bakıyım

çok öksürük tuttu, acilden doktora gittim, balgam yapışıp kalmış. bir tane şurup iki tanede antibiyotik verdi. röntgen çekmek istedi,dedim aşılama yapıldım dedim, öyle deyince çekmedi.

çok öksürük tuttu, acilden doktora gittim, balgam yapışıp kalmış. bir tane şurup iki tanede antibiyotik verdi. röntgen çekmek istedi,dedim aşılama yapıldım dedim, öyle deyince çekmedi.

ay canım ya bi kurtulamadın çok geçmiş olsun
inşallah iyi gelir ilaçlar ama hadi hamileysen canım

duyuru

Kızlar lütfen duaları bitirdinizmi haber verin
bu akşamda dua aksamasın

ay canım ya bi kurtulamadın çok geçmiş olsun
inşallah iyi gelir ilaçlar ama hadi hamileysen canım

doktora sordum ya hamileysem bu ilaçlar dokunur mu dedm, zararı yok dedi. çok kötü öksürüyorum kız,, gece acilliktim nerdeyse. nefes alamıyorum sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…