kaydirigubbakcemile3 Sen cok yasa emi..Amin balım cümlemize iyiyilk saglı sıhhat versin
he he hepimiz çok yaşıyalım balım
hamarat arkidişim benim kolay gelsin gelip teftiş etcem heee evini böyle tv nin üstüne parmağımı sürcem toz var mı diye bakcam....kötükedihüso
kızzz hayalim napem kızzz dedim ya dün tvnin karşısında uyudu benimki eve gelir gelmez hemen çökmem lazım tepesine..... bende turkuazın yöntemini mi denesem bu ay.....sırnaşık şey
canım sen de iyiki bizimlesin.... seviyom kızzz seni....
evet canım hamilelik öncesi diş bakımını yaptırman iyi olmuş.... dişler baya harap oluyor cünkü....
kızzz hale nassın bakem gel öpem seni dün kızmıssın ama elektrik gitti yavrum gelmeyince yattın bende napem.... öpem de barışak....Şeniz
kızzz ebroşum seni kaçırmısım gene tühhhhhhhguclubacismile
bende seniiiiii........:icecream:
kuzu karşılaşamadık saatler uymuyo bitürlü kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
kızlar akşam bi rüya grdüm hayır olsun paylaşayım sizlede rüyamda yağmur yağıyo bi kadın grüyorum kucağında bebek var arkkamdan gliyo konuşuyoz ama deniz gibi bir yere gliyorum kadına diyorum ne kadar büyük zeytin yağı denizi diyo bende ona diyorum bebeğe parmağınla ağzına ver şifa olsun duymuyo beni sonra kapılı biyere gliyorum kadın bana nasıl namaz kılıyosun diyo ihlas süresiylemi bende hepsini okuyorum diyorum bnde ona srym aynı senin gbi diyo o anda eşim uyandırdı bi hocaya sorucam merak ettimmm
ay hayırdır inşallah çok güzel bir rüya
hayırlara çıksın kuzum
geçmişş olsun canımm ıhlamurda içemezsinn sen şimdi demiii balla limon yap iç kuzu öksürüye iyi geliyo bende boguluyom öksürükten gece uyutmuyoo bal limon rahatlatıyoo canım
güle güle canım sanaha hayırlı günler
kuzumm geçmişteydim bide üst üstte tel geldi ancak dönebildim konuşamadıkk gitmişinnn öptümm seni kuzumm özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayalim olsun kuzum karşılaşırızda konuşuruzda yeterki sağlık olsun
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızzzz delüüü kudurmadım tebii ki.....dedim ya benimki yorgun geliyo eve bu günlerde 2 hafta böle olcakmış... adamın kolunu kaldırmaya mecali yok bebek nassı yapcaz.... hehehehehesırnaşık şey
çare üretmeye calışıyom eğer başarılı olmassam turkuazımın yöntemini denicem.....
:roflol::roflol::roflol::roflol:
nokta vuruşunu adam gelir gelmez yapın oturunca mayışıyolar haberin ola sempatiksalakcinni
Kızlar benim adetim cok kıosa sürdü ya 2 gün o da az az geldi bugun damla damla niye öyle oldu acep :uhm:
kuzu sende bişey olmasın üstüne gördün belkim
sen bitest yaptır bence okuyunca heyecanlandım vala
kızlar herkeze merhaba.......bende topiğinize katılmaya geldim....hale arkadaşımın isteği üzerine geldim....ama eğlenceli bir topiğe benziyor......bende bebek yapmaya uğraşanlardanım... hadi bakalım hepimize kolay gelsin...
canım aramıza hoşgeldin çok doğru bir karar vermişsin inşallah seversin topicimizikaydirigubbakcemile5
kızlar benı özledınızmı kaydirigubbakcemile3
kuzum nerdesin sen özlemez olurmuyuz hiç yaa gel bi öpem Şeniz
kuzumm hoşgeldinn özlemezz olurmuyuzz heçç senii özlemeyeyininn eltisiii yatıya gelsinnn hahahaha eltisi olan kızlarr bogacakk benii hahaha
benimm yokk çokk şükürrr eltimmm şaka bi tarafa özletiyon kendini canım
nasılsın nasıl gidiyooo
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben boğabilirim seni hayalim
aman oturmaya gelmesine tahammül edemiyorum bide yatıyı hiç çekemem kötükedihüso
allah seni hayalcıgımkaydirigubbakcemile3
benım son ıkıgünüm kaldı hayalım korkuyorum ürküyorum ama bu işin üstesınden gelıcem:hooray:
kesinlikle başaracakın kuzum allahın izniyle :hooray:
İnsan biraz kendine zaman çalmalı
Yoldan çıkıp biraz farkına varmalı
Ee hayat kısa biraz daha tatmalı
Prensipleri biraz bazen unutmalı
Her yaşın bir güzelliği var
En güzel çağımdayım
Ya gelir geçersin hayatımdan
Ya da gelir kalır
Her günün bir güzelliği var
En güzel anımdayım
Ya gelir geçersin hayatımdan
Ya da gelir kalır
kaç yaşında oldugun önemli deyill canımm önemli olan kaç yaşında hissettigindir ben kendimi 18 yaşında hissediyom içimdede hep bi afacann çocukk varr onuu öldürmüyomm hep yaşatıyomm
sen biraz kendinden bahsedermisinn belki ben kaçırışş olabilirim kusura bakma canım
içindeki çocuk hiç kaybolmasın hiç büyümesin
hayatın boyunca hep böyle ol kuzum azcıkda bize bulaştır
ben geldim canlarım canımı sıktılar yaw gene demin üst kata çıktım arkadaşa gerizekelı kaynanası sıktı canımı dedi neden oldu düştü dedi bende rahim açıklıgı vardı ondan düştü dedim doktor hatası dedim adam dikmedi dedim karı demezmi bana şuna desene senin rahmin hastalıklı çocuk tutmuyo kusuyo diye ondan bebeklerin durmuyo dedi dedim senin agzından çıkanı kulagın duyuyomu dedim fkadın resmen suratıma hastalıklı rahimin var dedi girdik birbirrimize alsanaalsanasmile dedim bak bacım kalbimi kırıyosun dedim kadın demezmi sinir oluyosun çatacak yer arıyosun dedi sinirlendim çıktım geldim eve aglayarak kızlar ya neden böyle bu insanlar beni neden böyle üzüyolar kırıyolar ben onlara ne yaptımki tek suçum bebegimi savunmaktı allah bildigi gibi yapsın ıslah etsin öylelerini allaha havale ettim vallahi çok agırıma gitti dedigi laf mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sevtunum canım oterbiyesizi boşver asıl onun beyni hastalıklı sana geçmiştede yazdım bnimde eşimin ailesinden biri söyledi aynı şeyi kahrolmuştum
ama boşver ya cahille uğraşılmaz aslında bi laf varda burda ayıp kaçar
ebrar canım hoş geldin balım yawŞenizŞeniz
hoşbuldum canım geçmişteydim anca çıktım çok kaynatmış bizim kızlar